LG P350 root

poruka: 3
|
čitano: 2.566
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
LG P350 root

Društvo pozdrav.

ajd malo pomozite.

cura mi ima lg p350 i želim ga rootati da stavim na njega gingerbread ili froyo ali koji nije tvornički.  molim vas pomozite da to napravim jer je mobitel užasno spor.

čitao sam na xda da se to može napraviti sa gingerbreak-om. jel tko to napravio? jer mobitel radi s tim?

ako ima na forumu postupak kako se roota p350 bio bih zahvalan na linku. treba mi postupak onak od a do ž, jer nisam još to radio.

hvala puno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: LG P350 root

GingerBreak-v1.20.apk download - 2shared evo ti link,skini na komp pa spoji mob putem usb-a na komp prebaci fajl koji si skinuo na mob,idi u aplikaciju koja se zove think free ofice (na mobu) pronađi taj fajl,instaliraj ga pokreni i pritisni root device.ja sam to radio,međutim sam root ti nema značenje to ti je odobrenje da razvijaš mobitel tako da skini program AnTuTu CPU Master (Free) - Android Apps on Google Play i overklokaj ga maximum:600mhz minimum:600mhz pa češ osjetiti razliku.

12 godina
neaktivan
Re: LG P350 root

GingerBreak-v1.20.apk download - 2shared evo ti link,skini na komp pa spoji mob putem usb-a na komp prebaci fajl koji si skinuo na mob,idi u aplikaciju koja se zove think free ofice (na mobu) pronađi taj fajl,instaliraj ga pokreni i pritisni root device.ja sam to radio,međutim sam root ti nema značenje to ti je odobrenje da razvijaš mobitel tako da skini program AnTuTu CPU Master (Free) - Android Apps on Google Play i overklokaj ga maximum:600mhz minimum:600mhz pa češ osjetiti razliku.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice