LG optimus ili HTC Wildfire

poruka: 9
|
čitano: 3.360
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle,imam 1600kn za optimusa no on nema ni flash ni multitouch,sto vi mislite,da li se isplati uštedjeti za htc wilfire.On mi se cini jako kvalitetan mobitel i uz to ima flash,multitouch i bolju verziju androida.

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: LG optimus ili HTC Wildfire
DragonSlade kaže...

Dakle,imam 1600kn za optimusa no on nema ni flash ni multitouch,sto vi mislite,da li se isplati uštedjeti za htc wilfire.On mi se cini jako kvalitetan mobitel i uz to ima flash,multitouch i bolju verziju androida.

Hvala.

a koliko košta wildfire

Stisni HVALA - Besplatno je!
16 godina
Zurka-fy kaže...
DragonSlade kaže...

Hvala.

a koliko košta wildfire

Oko 2.500

BTW - optimus je dobio nadogradnju sa flashom

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 14:51 (Mitch).
15 godina
neaktivan

Za te novce je najbolji HTC Hero.Optimus ima Rezistivni touchscreen a Wildfireov ekran je preniske rezolucije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Zurka-fy kaže...
DragonSlade kaže...

Hvala.

a koliko košta wildfire

Oko 2.500

BTW - optimus je dobio nadogradnju sa flashom

Optimus nije dobio niti ce dobiti nadogradnju sa flashom zato sto flash zahtijeva Android 2.2 i cpu koji podrzava ARMv7 instrukcije

15 godina
neaktivan

a što znači recenzivni ekran

Stisni HVALA - Besplatno je!

0 0 hvala 0
16 godina
Zurka-fy kaže...

Postoje dvije vrste ekrana, kapacitativni i rezistivni tip. http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen

Kapacitativni je daleko osjetljiviji na dodir prstom i većinom se koristi u kvalitetnijim i skupljim uređajima (iPhone, HTC Dream, Legend..., Motorola Milestone).

Rezistivni tip je jeftiniji i ugrađuje se u jeftinije uređaje.

Optimus ima rezistivni ekran,  ali bez obzira na to, touch je stvarno dobar i fino reagira. Velika mana mu je zastarjeli Android v1.6, ali koliko vidim, može se nadograditi na v2.1, što je odlična vijest.

Wildfire ima kapacitativni QVGA (320x240) ekran, što je ogromna mana. Ima i prevelik ekran (3,2'') na tako malu rezoluciju, pa kvaliteta slike  zaista loša. Android na takvom ekranu ne izgleda dobro  i mnoge aplikacije neće ni raditi na tako maloj rezoluciji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.9.2010 15:40 (nkdz).
16 godina
protjeran
Zurka-fy kaže...

Otporan na recenzije?! Namigiva

14 godina
neaktivan

optimus 795kn tele 2,

a wildfire 1800 vip.

bez pretplate..