Dakle,imam 1600kn za optimusa no on nema ni flash ni multitouch,sto vi mislite,da li se isplati uštedjeti za htc wilfire.On mi se cini jako kvalitetan mobitel i uz to ima flash,multitouch i bolju verziju androida.
Hvala.
Dakle,imam 1600kn za optimusa no on nema ni flash ni multitouch,sto vi mislite,da li se isplati uštedjeti za htc wilfire.On mi se cini jako kvalitetan mobitel i uz to ima flash,multitouch i bolju verziju androida.
Hvala.
Hvala.
a koliko košta wildfire
Hvala.
a koliko košta wildfire
Oko 2.500
BTW - optimus je dobio nadogradnju sa flashom
Za te novce je najbolji HTC Hero.Optimus ima Rezistivni touchscreen a Wildfireov ekran je preniske rezolucije.
Hvala.
a koliko košta wildfire
Oko 2.500
BTW - optimus je dobio nadogradnju sa flashom
Optimus nije dobio niti ce dobiti nadogradnju sa flashom zato sto flash zahtijeva Android 2.2 i cpu koji podrzava ARMv7 instrukcije
a što znači recenzivni ekran
Postoje dvije vrste ekrana, kapacitativni i rezistivni tip. http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen
Kapacitativni je daleko osjetljiviji na dodir prstom i većinom se koristi u kvalitetnijim i skupljim uređajima (iPhone, HTC Dream, Legend..., Motorola Milestone).
Rezistivni tip je jeftiniji i ugrađuje se u jeftinije uređaje.
Optimus ima rezistivni ekran, ali bez obzira na to, touch je stvarno dobar i fino reagira. Velika mana mu je zastarjeli Android v1.6, ali koliko vidim, može se nadograditi na v2.1, što je odlična vijest.
Wildfire ima kapacitativni QVGA (320x240) ekran, što je ogromna mana. Ima i prevelik ekran (3,2'') na tako malu rezoluciju, pa kvaliteta slike zaista loša. Android na takvom ekranu ne izgleda dobro i mnoge aplikacije neće ni raditi na tako maloj rezoluciji.
Otporan na recenzije?!
optimus 795kn tele 2,
a wildfire 1800 vip.
bez pretplate..