jutros taman htio ručno flashati 4.2.2 kad se pojavila ota.
Ništa posebno promjena, uglavnom sve estetski
više ovdje
http://feedproxy.google.com/~r/AndroidPolice/~3/3FtLk6QSlvI/story01.htm
jutros taman htio ručno flashati 4.2.2 kad se pojavila ota.
Ništa posebno promjena, uglavnom sve estetski
više ovdje
http://feedproxy.google.com/~r/AndroidPolice/~3/3FtLk6QSlvI/story01.htm
Ja kupio u Njemačkoj Saturnu za 3k kuna. Zamjenio S2, i puno mi je ugodnije koristit nexusa nego s2.
Zanima me da li je garancija ostvariva kod nekog predstavnika LG-a odma ili ce biti možda od 01.07. ili vrijedi samo u tom Saturnu u Njemačkoj?
Ja kupio u Njemačkoj Saturnu za 3k kuna. Zamjenio S2, i puno mi je ugodnije koristit nexusa nego s2.
Zanima me da li je garancija ostvariva kod nekog predstavnika LG-a odma ili ce biti možda od 01.07. ili vrijedi samo u tom Saturnu u Njemačkoj?
Koliko si platio to u eurima..i ja planiro uzeti u njemackoj u saturnu ili media marktu ?? I prije koliko vremena si ga kupio,jer sam cuo da su i oni poceli dizati sad cijenu zbog potražnje i nestašice tih mobova lol
U Mediamarktu taman nesto kad sam doso, saturn imo akciju na 400E i ja tad naiso, sutradan bio 420. Sad ne znam. Kupio ga prije točno mjesec dana. Dobiješ ovjeren račun i garantni list sa mislim 2 godine garancije, ako sam dobro skonto njemacki.
Telefon mi je u rukama i u ovih par dana imam samo neke kozmeticke primjedbe. Facebook informacije se ne sinkaju s kontaktima, defaultna mail aplikacija nema conversation view i iz fb chata ne mogu kopirati sliku u telefon. Osim toga, sve mi je vrhunski i onako kako sam ocekivao.
Telefon mi je u rukama i u ovih par dana imam samo neke kozmeticke primjedbe. Facebook informacije se ne sinkaju s kontaktima, defaultna mail aplikacija nema conversation view i iz fb chata ne mogu kopirati sliku u telefon. Osim toga, sve mi je vrhunski i onako kako sam ocekivao.
1. Nabavi ovu ili neku sličnu aplikaciju
2. Za ovo ne znam
3. To je do Facebooka i njihove aplikacije. Probaj s njihovim Messengerom ili pak iz browsera učitaj mobilnu verziju fejsa pa vidi kako se tamo ponaša. (mislim da će otamo skidat na mob)
1. Nabavi ovu ili neku sličnu aplikaciju
2. Za ovo ne znam
3. To je do Facebooka i njihove aplikacije. Probaj s njihovim Messengerom ili pak iz browsera učitaj mobilnu verziju fejsa pa vidi kako se tamo ponaša. (mislim da će otamo skidat na mob)
Hvala, isprobao sam par tih aplikacia. Ovo sto sam naveo su samo kozmeticke smetnje. ;)
Što se tiče maila, skini si gmail aplikaciju. Ja defaultnu mislim da nisam nisam još niti jednom otvorio
Što se tiče maila, skini si gmail aplikaciju. Ja defaultnu mislim da nisam nisam još niti jednom otvorio
Od 4 mail accounta koja koristim, 3 su Exchange active sync accounta.
Ja vrtim stock ROM. Jos nisam stihao poigrat se s drugim ROMovima.
Evo ja sam u iščekivanju nexusa, trebao bi stić sutra. Pročitao i pogledao podosta recenzija, i odlučio se na kupovinu.
Jedino što me u cijeloj priči ''muči'' je LG, svi znamo kakav je LG što se mobitela tiče, pogotovo jer je kod nas malo skuplji nexus 4 pa dati za LG oko 3k kn neki smatraju ludošću.
Uglavnom ja se nadam da nisam pogiješio i da ću bit zadovoljan :)
Kolega Mitch je spomenuo Ubuntu Touch, evo stavljam klip kako to izgleda (test je napravio phonearena)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RYJWeA3mKrA
Da li vama zvecka mobitel kad ga lupkate iznad kamere? Meni zvecka, da li je to onaj dio za bezicno punjenje, nfc?
Da li vama zvecka mobitel kad ga lupkate iznad kamere? Meni zvecka, da li je to onaj dio za bezicno punjenje, nfc?
Ne znam za Nexus, ali na većini mobitela je to uobičajena pojava(leća kamere, žiroskop i sl.)
Da, čuje se i kod mene na N4 ali čulo se i na HOX-u. Tada sam tražio malo po netu i mislim da je u pitanju bila leća kamere, kao što kolega power_user kaže.
kako da znam razlikovat propušten poziv s vibera od regularnog poziva
u notifikacijama isto izgleda i ne piše da je propušten poziv s vibera pa nemogu razlikovat
Ako može jedno pitanje u vezi Nexusa, vidim da ima dosta ljudi koji su ga kupili u Njemačkoj. Naime, u Njemačkoj imam neku rodbinu i uskoro im idem u posjet. Zanima me je li moguće da ja iz Hrvatske platim Nexus 4 preko Google Walleta (pristup Play Storeu moguć mi je preko TorBrowsera), a da on stigne rodbini u Njemačku pa bi ga ja pokupio kod njih kad bude tamo?
hvala
Ako može jedno pitanje u vezi Nexusa, vidim da ima dosta ljudi koji su ga kupili u Njemačkoj. Naime, u Njemačkoj imam neku rodbinu i uskoro im idem u posjet. Zanima me je li moguće da ja iz Hrvatske platim Nexus 4 preko Google Walleta (pristup Play Storeu moguć mi je preko TorBrowsera), a da on stigne rodbini u Njemačku pa bi ga ja pokupio kod njih kad bude tamo?
Po mojim saznanjima provjerava se zemlja porijekal izdavanja kartice - morat ćeš poslati Ojriće familiji...
kupljen u media marktu austrija za 399 eura...stiže mi 23 marta preko rodice kupio
Nakon koristenja s3 dobrih 2 mj i prelaska na nexus 4, mogu reci da je s3 duplo losiji uredaj od nexus 4. Prvo da se osvrnem na ovo LG. LG u ovom mobitelu ima 2 % prste jer tih 2% se odnosi samo na onaj natpis iza. Sve ostalo je od drugih proizvodaca a oni samo sklepaju.Kvaliteta izrade mobitela je vrhunska, nema skripanja savijanja, nekvalitetnh materijala, sve na svom mjestu i birano. Ekran : ovo je najzanimljiviji dio, iako nije samoled ( sto se meni pokazalo cak i bolje), ekran je fantazija, ogroman ppi, kut gledanja je savrsen, i kako god da ekran gledate nema bleedinga i slika je identicna onoj koju gledate dok radite na mobitelu normalno. Touch je vrlo osjetljiv i jos se nije dogodilo da ne "prihvati". Baterija uz konstantno koristenje wifi/3g, pozivi poruke, whats, viber, izgura 2 dana uvijek ,sa on screen preko 4 h.O raw 4.2.2 necu puno pricati, nema greske. Jedina stvar koju su mogli popraviti je kamera i tu je s3 bolji, ne puno ali je. Ukoliko jos nekog nesto zanima neka pita i moja ogromna preporuka za ov mobitel. Bio sam skeptican prema LGu ali nakon koristenja nebi se vratio na s3 ni da mi plate.
kupljen u media marktu austrija za 399 eura...stiže mi 23 marta preko rodice kupio
Moze link?
U mediamarktu nije dostupan sigurno,
ditech.at ima verziju od 16GB za 399€ sto je po meni previse
Evropski GooglePlay prodaje taj model za 349€+dostava, zbilja ti se čini previše?
Evropski GooglePlay prodaje taj model za 349€+dostava, zbilja ti se čini previše?
Americki Google Play prodaje za 349$, a vrlo se lako donesu u HR ili Austriju
Sjednem u auto & za uru i pol sam u Celovcu, a USA mi ne bi ni vizu izdala... :P
Ponosi vlasnik za 2500 kn(vip,produzenje ugovora firminog broja)
Haha, ovaj google je cudo, dostavili su mi dva nexusa bez da su mi naplatili :P
eto sad vec 2 tjedna nexusi sjede u uredu, google niti ne pise nista niti ne uzimaju novce :D
isplatilo se natezati s njima dva mjeseca oko ove-one kartice :D
Kak da ja znam da li je mobitel dostupan na google play-u?
Pitam jer 1.7 dolazi rodbina iz USA, a u 6mj. bi recimo naručio....
Kak da ja znam da li je mobitel dostupan na google play-u?
Pitam jer 1.7 dolazi rodbina iz USA, a u 6mj. bi recimo naručio....
Spojis se preko proxya na americki play.store i pise ti In stock