LG Arena

poruka: 1
|
čitano: 3.273
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LG Arena

Odabiruci novi mob za oko mi je zapala "ta" LG Arena, kako neka "eksplozija" iz LG-a na netu se svašta mogo procitati i nekako je moja odluka pala na to da je kupim i nakon par dan moji dojmovi su sljedeci:

Arena stiže u lipo skockanoj ambalaži koja sam po sebi daje dojam da   se unutra krije igrackica koja pruža mnogo dobrih trenutaka. Otvaranjem kutije prvo što se vidi je lipo dizajniran komda tehnike.

Sam mobitel je smješten u kucište koje je izrađeno od kombinacije metala i lipe tvrde plastike (plastika je manje zastupljena), vođeno je racuna o dizajnu segmentima. Brušeni djelovi aluminija odišu elegancijom i stilom, koji se ljepo uklapaju u okolinu ekrana. Otvarnje pozadinkog poklopca nije najsretnije izvedeno, jer je potreno stisnuti botunić i zatim poklopac guruti prema natrag. Postavljanje memoriske i sim karice se izvodi jednostavno bez potrebe uklanjanja baterije. Nakon pritiska na "ON" pokrece se naša Arena, odmah u oci upada oštrina i jasnoca prikaza početne slike.

3D S-Class korisničko sučelj koje je najavljeno kako revolucija iz LG-a radi bez greške, brzo, efikasno i svrsi shodno. Sve ponuđene skaračenice iz kocke mogu se kreirati prema želji korisnika u više različitih kombinacija, prema kojima svatko može naci sebi odgovarajucu. Osobno me najviše dojmijo dio za kontakte, gdje doslovno sa tri dodira možete pozvati (poslati sms, mail, mms) osobu koja se nalazi na listi vaših favorita (ili izvuci neki potreban podatak). Osjetljivost ekrana na dodir je također na visini (od 20 dodira jedan bude pogrešno intepretiran i to "ako"). Ugrađena kamera je također na visini što se tice fotografiranja, ali snimljeni filmovi bi mogli biti bolji (iako se nisam poigrao sa svim ponuđenim opcijama). Ugrađeni HDSP-a modem koji mi je najviše treba kod mobitela radi perfektno, najmanja dosegnuta brzina mi je bila 2.2 što je nešto više od brzine koju dobijem sa usb modemom, na istoj lokaciji. Slanje i primanje mailova ide bez greške, bez obzira koju mrežu koristili (wifi, hdspa..). Mogučnosti su brojne, od onih za igranje i gubljenje vremena do poslovnih aplkacija. Baterija traje (meni, imam puno poziva dnevno) 2.5 dana, beza uključenog štedljivog naćina rada. Ovo su neka moja zapažanja u 3-4 dana korištenja:

Ocjena: 7.5/10

Pozitivno:

- kučište

- kamera

- wifi

- hdspa

- email

- meni, radi brzo i jednostavno

- brzina

- divix, mp3/4

- jednostavnost rukovanja

- gps

Negativno:

- snimljeni filmovi

- ne zakrece opcije menija prilikom zakretanja moba (negdje sam procitao da to treba uštimat)

- virtualna tipkovnica nije qwert

- vide se otisci na kučištu!!!!Smijeh

Pozdrav

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice