Kupnja : HTC Sensation ili Iphone 4 16gb zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.131
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupnja : HTC Sensation ili Iphone 4 16gb

pomoć oko kupnje. maheri, što bi vi preporučili, imam priliku uzet za iste novce HTC Sensation i Iphone 4 16 gb. vaša preporuka je? i molio bi (ak  vam nije teško) argumente, hvala :)

i btw vidio sam da je bila ta tema al bilo je to prije dost vremena, a mene zanima vaše trenutno mišljenje, možda su se oučile kakve greške ili prednosti. ;)

7 HTC SENSATION
5 IPHONE 4 16

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kupnja : HTC Sensation ili Iphone 4 16gb
Iphone 4 :D onda ga mos prodat i uzet si htc evo 3d xD anyway sensation suck... Kvaliteta kucista je -1, grije se ko sunce kad ukljucis 3g etc :D idi na ajfon pa ako vec preferiras android zamjeni za evo 3d jer mob je bolje izrade nego sensation xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
neaktivan
Uzmi iphone 4,njega mozes poslije dobro prodat ako ti se ne svidi.Ekipa na njuskalu se graba za ajfonove kao da su besplatni
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala, prema svemu sudeći je HTC bolji (kamera, rami, procesor) ali brine me to što frend ima HTC i bil mu  je više na servisu nek kod njega. uzel ga prek T-Mobile, mobitel se gasio sam od sebe, i sad mu kao matičnu zamjenili, hmm neznam, neznam. imam prili ku uzet za iste novce, Iphone je star 10 mjeseci a HTC 4 mjeseci, i oba bi me odšla oko 1500-1600 kn , dost jeftino...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam imao slicnu dilemu,samo sto je tad bilo iphone 3gs ili htc desire i na kraju sam uzeo 3gs.Sad sam vec 3 godine na iphoneu,nisam pozalio ni lipe koju sam dao za njega
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice