Da li kupiti kineski telefon'???

poruka: 6
|
čitano: 3.137
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uvijek ima neki "belaj" sa tim telefonima. Piše ono da svašta nešta ima, ali pola tih stvari ne funkcioniše kako treba. A i poznato je da im baterija ne drži ni cijeli jedan dan.

Ovako gledano,izgleda dobro (IZGLEDA naglašavam) ali vjerovatno postoji neka caka čim je ispod 50 dolara.

Uglavnom, do tebe je a i sačekaj da vidiš šta će ti ostali reći.

I'm changing and changing and with more time passing I'll be changing more. I'm not dissapointed anymore, just silent. Not unthinking, but reckless. Not unemotional, but emotional.'
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator

ne

1 da
3 ne
0 nikako
25 nemoj bit lud
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

0.3MP kamera, CPU ne piše, vjerovatno 300mhz i upitno jel to android ili nešto kucne izrade ugl bježi od toga

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
Re: Da li kupiti kineski telefon'???
bik kaže...

0.3MP kamera, CPU ne piše, vjerovatno 300mhz i upitno jel to android ili nešto kucne izrade ugl bježi od toga

HAHAH android?

Mobitel nema ni 3G, kamera je očajna, kvalitetu izrade možeš pretpostavit...

Uglavnom, čak nije sigurno ni da bi radio kod nas, imaš dolje par mreža nabrojanih, tak da je moguće da uopće ne radi mob kod nas...

Bježi od ovoga {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
bar sad ima široki izbor marki kao što su -Htc,Sony,Samsung,Nokia,Motorola koji imaju puno modela po cjenovnim razredima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice