Koji Blackberry uzeti ?

poruka: 20
|
čitano: 6.741
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?

Evo ako mi možete pomoći dvoumim se između dva mobitela, a nemam baš iskustva sa Blackberry telefonima {#}

Znači prvi bi bio model 9105 Pearl 3G, a drugi Bold 9780.

Pearl je jeftiniji 200kn i skroz je nov sa 2g. garancije dok je Bold 1g. star i ima još toliko garanciju. Malo sam gledao

po netu i nakako ispada da je Bold bolji izbor,... ?

Hvala za pomoć {#}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji Blackberry uzeti ?

Da, bold je bolji izbor. Uzmi njega.

De gustibus non est disputandum.
14 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?
Evo zovem danas i ispada da Bold 9780 nema više garanciju istekla prije 5 dana,...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Traži da ti spusti cijenu ako nema garanciju.

14 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?
Da spustio je sa 1200kn na 1100kn,... Pearl skroz novi mogu dobiti za 1000kn. A sada sam našao sa garancijom Bold 9780 pa ćemo vidjeti kako će to završiti :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?
Evo na njuškalu sam našao Bold 9780 za 1500kn sa garancijom preko 12mj., a čovjek mi je spustio na 1300kn što je meni ok cijena ! Ako sve bude kako spada sutra preuzimam Blackberry !

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš i ovaj za 1199 kn ako nisi gledao. :)

14 godina
neaktivan
Jesam to je taj koji više nema garanciju tj. imao je do prije par dana :) Gle za 100, 200kn neću umrijeti ionako ne kupujem mobitel svaki dan,... A Blackberry će mi baš biti zanimljivo iskustvo :)
14 godina

Mislim da ti neće bit baš zanimljivo iskustvo, s financijske strane, jer kolko ja znam na normalnu pretplatu ide ti još oko 110kn Blackberry Service pretplate da bi imao mailove, instant messaging itd itd. Nek me neko ispravi ako nisam u pravu.

A i uređaji su im sačuvaj bože, po apsolutno svim stavkama s gsmarene usporedivo sa sony ericsson basic mobitelima starim 5 godina. Da stvar bude gora blackberry mobitele reklamiraju s forama 'word i excel dokumente out-of-the-box možete i uređivati!"

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 19:12 (W1ck3d8u2z).
16 godina
odjavljen
W1ck3d8u2z kaže...

Mislim da ti neće bit baš zanimljivo iskustvo, s financijske strane, jer kolko ja znam na normalnu pretplatu ide ti još oko 110kn Blackberry Service pretplate da bi imao mailove, instant messaging itd itd. Nek me neko ispravi ako nisam u pravu.

A i uređaji su im sačuvaj bože, po apsolutno svim stavkama s gsmarene usporedivo sa sony ericsson basic mobitelima starim 5 godina. Da stvar bude gora blackberry mobitele reklamiraju s forama 'word i excel dokumente out-of-the-box možete i uređivati!"

Oko prvog se slažem, BB bez BIS je besmislen. Ja sam Blackberry Internet Service u VIP-u plaćao 45kn, zahvaljujući promotivnoj ponudi.

Zaštu su uređaji sačuvaj bože? Riječ je o uređajima krojenima po mjeri poslovnih korisnika, i kao takvi su savršeni. Imao sam Storm2, dakle TS model, i Curve8520 i sa svakim sam bio zadovoljan i izvršavao sve zadatke kao i na prošlom Android uređaju, SE Xperia Arc S.

14 godina
neaktivan
Ja imam tomato brutalnu tarifu :) Sad je gotovo uređaj je kupljen,... Hvala svima na savjetima i pomoći ostalo je na meni !
14 godina
alankish kaže...
W1ck3d8u2z kaže...

Oko prvog se slažem, BB bez BIS je besmislen. Ja sam Blackberry Internet Service u VIP-u plaćao 45kn, zahvaljujući promotivnoj ponudi.

Zaštu su uređaji sačuvaj bože? Riječ je o uređajima krojenima po mjeri poslovnih korisnika, i kao takvi su savršeni. Imao sam Storm2, dakle TS model, i Curve8520 i sa svakim sam bio zadovoljan i izvršavao sve zadatke kao i na prošlom Android uređaju, SE Xperia Arc S.

Šta znaći krojen po mjeri poslovnih korisnika? Na koji način je blackberry uređaj prilagođeniji baš poslovnim, a ne privatnim korisnicima?

Vidi, "svaki" smartphone danas će izvršit sve zadatke samo što je činjenica da android ili ios uređaj, zbog širokog izbora aplikacija, nudi pun kufer i 800 više mogućnosti od najboljeg blackberryja a košta pun kufer i 800 kuna manje.

16 godina
odjavljen
Mustangx10 kaže...

I kakva su iskustva? Zanime me iz osobne strane jer bi se ponovno vratio na BB ali bez BIS-a, dakle običan data plan dostupan kod svakod operatera.

W1ck3d8u2z kaže...

Šta znaći krojen po mjeri poslovnih korisnika? Na koji način je blackberry uređaj prilagođeniji baš poslovnim, a ne privatnim korisnicima?

Vidi, "svaki" smartphone danas će izvršit sve zadatke samo što je činjenica da android ili ios uređaj, zbog širokog izbora aplikacija, nudi pun kufer i 800 više mogućnosti od najboljeg blackberryja a košta pun kufer i 800 kuna manje.

Instant email, puna qwerty tipkovnica, stabilnost i pouzdanost u radu. Nakon SE ARC S koji ima milijun aplikacija vratio bih se na BB zbog baterije i tipkovnice.

14 godina
neaktivan

Meni se osobno Blackberry jako sviđa,... Baterija traje 3x duže od Htc Desire kojeg sam prodao, tipkovnica mi je odlična, kvalitetno je napravljen, fotke su također odlične,... Ostat ću na TOMATO brutalnoj tarifi, jer mi ništa ne fali {#}

16 godina
odjavljen
Mustangx10 kaže...

Meni se osobno Blackberry jako sviđa,... Baterija traje 3x duže od Htc Desire kojeg sam prodao, tipkovnica mi je odlična, kvalitetno je napravljen, fotke su također odlične,... Ostat ću na TOMATO brutalnoj tarifi, jer mi ništa ne fali {#}

Koji model? Mail mi je jako bitan i nativna Twitter aplikacija.

14 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?

Bold 9780 !

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?

da ne otvaram novu temu. ja takoder namjeravam kupiti neki BB ali me muci to sto bi ga koristio sa karticom na bonove, a znam da u danasnje vrijeme skoro svaki mobitel mora imati neku  pretplatu da bi mogao skidati nove updatove za aplikacije, softwere itd... pa me zanima koji mobitel tj. model bb-a ne zahtjeva toliku filozofiju, a da ima wifi,dobru kameru sa fokusom  :D

LP

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji Blackberry uzeti ?

Kako koristiš BB na tomatu bez BB usluge?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kao na svakom običnom mobitelu {#} Ja ti nisam previše zahtjevan !

18 godina
nonameknjaz kaže...

da ne otvaram novu temu. ja takoder namjeravam kupiti neki BB ali me muci to sto bi ga koristio sa karticom na bonove, a znam da u danasnje vrijeme skoro svaki mobitel mora imati neku  pretplatu da bi mogao skidati nove updatove za aplikacije, softwere itd... pa me zanima koji mobitel tj. model bb-a ne zahtjeva toliku filozofiju, a da ima wifi,dobru kameru sa fokusom  :D

Bitno je da imaš u "tarifi" na bonove uključen i podatkovni promet, trebat će ti. Ne pratim baš prepaid tarife, pa se informiraj. Trebat će ti vrlo vjerojatno servisne knjige, bez kojih BB zna imati problema (postave se u u mobitel relativno jednostavno). BB App World neće ti raditi, no neke aplikacije možeš instalirati i bez njega. Kameru s autofokusom ima ti, recimo, Torch 9800. Svi iole noviji modeli imaju WiFi.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice