Evo imam jednu dilemu,namjeravam sebi za mjesec dana kupiti novi mobitel,kupit cu ga preko oglasa,max cijena je 1600kn(moze se dodati 100kn vise ako bude potrebno),uvjet je da koristi Android OS i da ima multitouch.Mislio sam kupiti HTC Hero,ali mi smeta sto se nemoze updateat na 2.1 ili 2.2 Android OS
HTC Wildfire ima ga za oko 1400kn
HTC Wildfire ima ga za oko 1400kn
dali ima pinch to zoom? i koliko mu treba da ucita npr. bug.hr preko wlana(herou treba oko 5sec pa pitam) na reviewima nigdje nevidim na netko ide na web(to cu uglavnom i koristiti pa mi je vazno da je brz)
i nekako mu je rezolucija mala...
gle prijatelju.. uglavnom koliko love toliko muzike.. daj 2500 i uzmi desire i imat ces sve. za 1600 neces kupit bogzna sto...
hero se može updejtat na android 2.1
gle prijatelju.. uglavnom koliko love toliko muzike.. daj 2500 i uzmi desire i imat ces sve. za 1600 neces kupit bogzna sto...
lako rec,al nema se para ,sad ipak mislim uzet Heroa zato sto sam procitao da na Wildfireu neki appovi sa marketa nerade zbog male rezolucije...
ako ga imas daj mi reci dali ima pinch to zoom?
ako ga imas daj mi reci dali ima pinch to zoom?
Ima pinch to zoom a sto se tice rezolucije ja nisam imao nikakvih problema. Probao sam brdo aplikacija i igara i nisam naisao na niti jednu koja nije radila.
aaa,nemogu se odlucit,hero ima vecu rezoluciju,a wildfire je brzi....
Jesi li instalirao update 2,2 , čuo sam da se ne može.
uzmi si čežnju.ali vip ih zaključava pa hm,moj je tele 2
uzmi si čežnju.ali vip ih zaključava pa hm,moj je tele 2
rekao sam max 1600kn,tako da...
Evo i ja sam još jedan zadovoljan korisnik Wildfirea, vjeruj mi nećeš pogriješiti. Uostalom kupiš ga novog i sa garancijom za tu svotu. Hvata mi Hotspotve na 50 m udaljenosti a baterija ti traje cijeli dan ako neprestano radiš na njemu.
Dobio sam samo neki update sa 2.1 na 2.1-update1 ali 2.2 mi jos ne nudi... valjda ce brzo to srediti iako sam ja sasvim zadovoljan i ovako. :P
Neka mi netko od vas koji imate wilfire kaze dali kada gledate videe na youtube-u steka(ako uopce ima podrsku za flash)
Neka mi netko od vas koji imate wilfire kaze dali kada gledate videe na youtube-u steka(ako uopce ima podrsku za flash)
Imaš youtube aplikaciju preko koje možeš gledati filmiće i sigurno rade bez problema(ako su mogli raditi i na w995 sa 1MB rama) A za flash neznam, ako ga ima, onda ti ima lite verziju koja i nije bogzna što(filmići uglavnom trzuckaju i sl) tek sa 2.2 verzijom se dobiva pravi flash koji radi kako spada
Imaš youtube aplikaciju preko koje možeš gledati filmiće i sigurno rade bez problema(ako su mogli raditi i na w995 sa 1MB rama) A za flash neznam, ako ga ima, onda ti ima lite verziju koja i nije bogzna što(filmići uglavnom trzuckaju i sl) tek sa 2.2 verzijom se dobiva pravi flash koji radi kako spada
ako se mogu gledati,odlucio sam,uzimam wildfire (jedva cekam zato jer mi je prvi smartphone)
Jos me zanima dali se moze mobitel(wildfire) besplatno otkljucat,zato jer vidim da su svi na oglasima zakljucani u vipu...
Al kolko znam nemože badava..pa ako tko zna koja je cijena unlocka?
I ak ima tko kakve još primjedbe neka napiše da znam..
Evo ovdje za 80kn (nasao sam na android forumu,njima je otkljucalo)
Evo i ja sam još jedan zadovoljan korisnik Wildfirea, vjeruj mi nećeš pogriješiti. Uostalom kupiš ga novog i sa garancijom za tu svotu. Hvata mi Hotspotve na 50 m udaljenosti a baterija ti traje cijeli dan ako neprestano radiš na njemu.
Jesi li skinuo update 2,2 i jeli usporava mobitel.
Ma nisam skinuo nikakav 2.2 radi na 2.1 sasvim dobro. Službeno još nema 2.2 za Wildfire a meni se ne žuri :D
plus jos sto nekakvih sitnica koje nema wildfire, kao: nema 3d efekte u sense sucelju, neki appovi ne rade na njemu zbog rezolucije i ima touch tipke..
ja imam heroa, te sad puno vise njega koristim za net nego komp. bas sad ovaj tekst pisem s njega :)
pozz i sretno s odlukom :)

plus jos sto nekakvih sitnica koje nema wildfire, kao: nema 3d efekte u sense sucelju, neki appovi ne rade na njemu zbog rezolucije i ima touch tipke..
ja imam heroa, te sad puno vise njega koristim za net nego komp. bas sad ovaj tekst pisem s njega :)
pozz i sretno s odlukom :)
mozes li mi objasniti ili dati nekakav link sto je to? i koliko brzi bude kada to instaliras?
romove instaliras tako da prvo napravis backup svega, te skines flashrec i amonraa, stavis to dvoje na sd karticu sa zeljenim romom, heroa ugasis i upalis drzanjem tipki home i tipke za gasenje, to dvoje drzis dok ti ne dode izbornik u kojem izaberes wipe i na kraju install from sd.
to je ukratko to.
puni postupak mozes naci takoder na xda, mislim da se zove flashing for newbies.
sorry ako sam fulao koja slova, ovo sam sve na herou napisao :)

a kada to instaliram mogu ici i dalje na market?

Autoru teme - oprosti što ti upadam, ali da ne otvaram novu temu evo brzog pitanja.
Gdje ima Desire za 2500kn? Našao sam samo za 3200kn ali to mi je previše.
Autoru teme - oprosti što ti upadam, ali da ne otvaram novu temu evo brzog pitanja.
Gdje ima Desire za 2500kn? Našao sam samo za 3200kn ali to mi je previše.
evo ti pa biraj... Njuskalo
ali nema za 2500 ima za 2700