Kako kupiti preko Android marketa?

poruka: 21
|
čitano: 14.457
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo sad sam sa novim mobitelom (Xperia Arc :))) pokusao kupiti nesto na Android marketu.

Problem je taj sto ja dobijem poruku "Stavka koju ste pokušali kupitit nije pronađena." ?!

Gdje je problem i kako ga zaobici?!

BTW koje su opcije placanja i da li podrzavaju PayPal?

The enemy of my enemy is my friend!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Da li itko moze pomoci?!

zelio bih kupiti nesto s Marketa dok imaju jos ovu akciju :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Kako kupiti preko Android marketa?
Ajmo androidasi, pomozite covjeku.
14 godina
neaktivan
to ovisi do aplikacije koju zelis kupit i sreci... mogu kupit neku igru ali neki screensaver ne. tako da... sretno
Me gusta....
16 godina
protjeran
Suddenly Psychotic kaže...
to ovisi do aplikacije koju zelis kupit i sreci... mogu kupit neku igru ali neki screensaver ne. tako da... sretno

Ja sam pokusao kupiti Minecraft,neku drugu igru i one igresto su na akciji koje kostaju 0.10$ ali uvijek dodje isto.

Preko kompa na android marketu nemogu ni odabrati da hocu za svoj mob.Samo kaze da nije dostupna za ovaj uredjaj (iako na mobu to mogu kupiti)!

14 godina
neaktivan
imas pp.
i da, minecraft mozes kupit jedino ako imas xperiju play.
Me gusta....
16 godina
protjeran
imas pp.
i da, minecraft mozes kupit jedino ako imas xperiju play.

Mislim da mozes i na drugim uredjajima jer sad bas igram demo Minecrafta na svom Arcu.Skinuto sa Android Marketa :)

14 godina
neaktivan
pfff ja za minecraft na marketu dobijem blockworld i minecraft canary... moze link na desktop download?
Me gusta....
16 godina
protjeran
pfff ja za minecraft na marketu dobijem blockworld i minecraft canary... moze link na desktop download?

Pa koji mob imas?!

Evo ti full verzija i evo ti demo verzija

16 godina
protjeran
Dal itko od vojske androidasa zna odgovor na jednostavno pitanje, a to je dal je kupnja na android marketu moguca iz hrvatske i ako je, zasto onda masa ljudi ne uspijeva kupiti ili ima problema s kupnjom aplikacija?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ansha kaže...
Dal itko od vojske androidasa zna odgovor na jednostavno pitanje, a to je dal je kupnja na android marketu moguca iz hrvatske i ako je, zasto onda masa ljudi ne uspijeva kupiti ili ima problema s kupnjom aplikacija?

sluzbeno prema googleu je podrzano. a kako je to izvedeno je posve druga prica :). uglavnom, kao sto sam rekao ovisi do aplikacije i o sreci. nakon kupovine aplikacija ostaje vezana za tvoj google acc i uvijek ju mozes iznova downloadati. sretno s kupovinom...

Me gusta....
17 godina
neaktivan

Navodno da Vipnet nije potpisao nekakav ugovor s Googleom. Ne znam je li istina i kakve ima veze - obzirom da bi se plaćalo kreditnom karticom, a ne preko Vipnetovog računa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DigiMagic kaže...

Navodno da Vipnet nije potpisao nekakav ugovor s Googleom. Ne znam je li istina i kakve ima veze - obzirom da bi se plaćalo kreditnom karticom, a ne preko Vipnetovog računa...

Ja sam tele2 >.<

18 godina
Perkan777 kaže...

Ja sam tele2 >.<

Na Tele2 nije moguća kupnja aplikacija na Android Marketu. Zvao sam 2 puta SzaK i govorili su mi glupe odgovore poput: ugasite/upalite mob, probajte staviti karticu u drugi mob, međutiom treći put mi čovjek direktno rekao da kupovina nije omogućena u Tele2. Ja sam se naljutio na njih baš zbog te akcije, toliko toga bih kupio, a ne mogu.

nakon kupovine aplikacija ostaje vezana za tvoj google acc i uvijek ju mozes iznova downloadati

Ovo sam razmišljao da li ostaje vezano uz google acc ili moram nanovno download-at. Hvala na tome

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 8:25 (Najbrži).
16 godina
neaktivan
Ja sam na vipu, Desire, takoder istu gresku baca.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja imam pak i problem da mi vecina aplikacija nije kompatibilno s mobitelom?? u cemu? android 2.2, 600mhz cpu, 512mb rama. helouu... najvise mi je zao zbog minecrafta....
Me gusta....
16 godina
protjeran

Aaa jbmu. Citao sam negdje o nekakvim market enablerima da li oni stvarno rade?!

BTW da ubacim sad vipovu ili tomato karticu da li bi radilo bez problema ili?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo ja sam sad probao na mom androjidu i isto kaže da nemože pronaći app (minecraft), ja sam na vip mreži

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hsatUSA kaže...

evo ja sam sad probao na mom androjidu i isto kaže da nemože pronaći app (minecraft), ja sam na vip mreži

To je druga stvar ako ti nemoze pronaci.To znaci da ti mob ne podrzava minecraft. Ja ga mogu naci ali kad ga krenem kupiti pocne nesto srati!

14 godina

radi jer sam instaliro demo i imam neke cigle i kutije, nađe mi na marketu cijelu igru ali neda skinuti

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hsatUSA kaže...

radi jer sam instaliro demo i imam neke cigle i kutije, nađe mi na marketu cijelu igru ali neda skinuti

Ma meni nadje ali kad idem kupiti dodju neka poruka da nije dostupna aplikacija :(

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice