MOzemo li i mi vidjeti sliku?
Ne kuzim zasto tebe taj lik pokusava uvjeriti da ce ti dati mob,kao da zna da mu ne vjerujes,zasto jer je vjerovatno lopov i zeli te sje***i.
Sto ti roditelji o tom kazu?Jeli kazu bravo sine samo ti bacaj novac za koji smo se mi dobro namucili?
Prva slika je bila priko painta a ova druga je bice priko photoshopa :)
Ne kuzim zasto tebe taj lik pokusava uvjeriti da ce ti dati mob,kao da zna da mu ne vjerujes,zasto jer je vjerovatno lopov i zeli te sje***i.
Sto ti roditelji o tom kazu?Jeli kazu bravo sine samo ti bacaj novac za koji smo se mi dobro namucili?
Prva slika je bila priko painta a ova druga je bice priko photoshopa :)
Kao prvo to su moje pare koje sam ja zaradio a starci ni ne znaju.
Kao prvo to su moje pare koje sam ja zaradio a starci ni ne znaju.
Ja se nadam da te likovi nece prevariti i da ces dobiti svoj mob,ali ovakve situacije obicno ne zavrsu dobro.
Bolje da starci ni neznaju...ali žao mi je zbog para...To nisu male pare u ovo vrijeme. Jedino što mogu reći je da ti želim da dobiješ taj mobitel..
Meni jedino nije jasna ona kutija... na njoj piše neki car upgrade kit, a ne HTC hero...
Ja se nadam da neće dobiti mobitel, treba mu lekcija za cijeli život, zapravo, siguran sam da ga neće dobiti.
Toliko je tvrdoglav, pita nas za savjet, i onda nam ne vjeruje.
Kupujem ga pred kraj mjeseca kad skupim pare.
Vidio sam firmu liku.Imaju neki ugovor sa FEDEx-om.
ma nemas nista od toga,shvati.... ko bi normalan prodavao iphone za 350 dolara!??
Probat cu pa sta bude.Nemam nist za izgubiti,ups imam.
BTW tip je rekao da dobvam mobitel u roku od 48 h sa FedExom ali bi ga mogli mozda zadrzati na carini.
Go for it!!!
samo javi ishod trgovine :)
molio bih delete posta, slucajno su dva postana...
thnx
Iphone 4 se na ebayu trenutno prodaje po 800$, a tip ga prodaje za 350$...? ... Ili je on stvarno glup ili te želi preveslati (što je vjerojatnije)... te fore popust na količinu su za malu djecu.
ono na slici izgleda kao da je napisano u paintu, ono sto je on izrezao, a i prije je rekao da mu je lik napisao u paintu
Evo faco perkane kako ces znat je mob fake. Na njemu piše da je 7.11h cini mi se, pa lijepo odi pod propertis slike i vidi u koje je vrijeme slikana. Garant je fake.
EDIT: 100% fake zumiraj sliku i vidjet ces da je mob nalijepjen u photoshopu
MOzemo li i mi vidjeti sliku?
Samo da izrezem svoje informacije.
Evo ga
ne kupuj to meni izgleda kao one makete mobitela ....
jer je to kutija od car upgrade kita a u toj kutiji i dobiš maketu moba....
Perkane mani se tog lika i tih mobitela iz inozemstva,radje kontaktiraj nekog tipa s njuškala i dogovori se snjim i nadji te isprobaj mobitel na licu mjesta..:)
To nije izvadjen mob.To je samo slika kutije moba jer je nesmije otvarati jer ih prodaju orginalno zapakirane.A uz njega je rekao da se dobije nesto tkvao kao punjac za auto i neke sitnice.
To nije izvadjen mob.To je samo slika kutije moba jer je nesmije otvarati jer ih prodaju orginalno zapakirane.A uz njega je rekao da se dobije nesto tkvao kao punjac za auto i neke sitnice.
kaj si ti sljep il neznas engleski...
vidiš kaj piše car upgrade kit for htc mobile phones... xD
nikakav mobitel se ne spominje...
tako će te prevarit da nebudeš ni skužil xD
Prijatelju poslusaj sta ti ljudi govore.
Ako ti 30 ljudi kaze da je prevara ne znam sta se imas misliti, uostalom rekao si da ide na ebay, pa sacekaj i tamo kupi, ebay ipak garantira povrat novca. Evo ja bas danas (nazalost) moram slati mail ebay-u radi prevare, liku sam uplatio za glavu motora i nije mi se javio.
A jesi ti slijep pa nevidis sta je pored toga?
Perkane ja na tvojoj slici uopće ne vidim mobitel,piše samo car upgrade kit for htc mobile phones WTF?
Ja vidim, tamo je maketa mobitela i neki random punjač.
Pošalji čovjeku neki wallpaper i reci mu da ga stavi na Heroa i onda ga uslika.
pored toga ti je maketa mobitela koju dobiš s tim kitom xD
ajd reci mu nek pokaže kutiju od moba..
pa da vidiš
EDIT:lukavg me preduhitrio... xD
Ono desno od toga Car Upgrade kit* je pakovanje mobitela.
Ono desno od toga Car Upgrade kit* je pakovanje mobitela.
Desno od toga je nekakva slika na kartonu nikakav mobitel a i kutija u kojoj se nalazi ne doliči mobitelu nego izgleda ko škanicl za piliće
Ono desno je kutija moba, ja sam mislio da je to zapravo kad ga izvadiš pa mob unutra, ali to je samo slika sa kutije. Neznam inače kako izgleda kutija od hero-a, ali slično izgleda i kutija od desire-a, ali je pitanje što je unutra...Daj ga pitaj da ti slika kutiju ali sa obrnute strane di se vidi naljepnica koja drži kutiju zapakiranom od otvaranja. Na mom desireu je naljepnica sa logom i sloganom HTC-a te piše popis zemalja za koje je ovaj uređaj namijenjen, i preptostavljam da bi slično trebalo i ovdje biti. A ako je neka obična naljepnica bez ičega, onda mislim da ćeš dobiti praznu kutiju unutra ili poruku na kojoj piše "hvala ti na lovi, uživaj u kutiji".
sta vas boli koji *urac pustite ga da "kupi" telefon ko da su vasi novci....