Pozdrav svima.
Molim preporuku za jednostavan, pozdan i brz mobitel sa dugim trajanjem baterije.
Težina je prvenstveno na telefonu, foto aparat mi ne treba, razni player i proširenja, igranje igara na mobitelu, surfanje na mobitelu mi ne treba.
Treba mi sinhornizacija adresara sa npr outlookom, treba mi kvalitetan i ogroman adresar. Da pod jedno ime mogu staviti više telefona i sl. podatke, te da mogu imati jako puno unosa, preko npr 500 imena. Treba mi detaljan ispis propuštenih poziva, da mi evidentira vrijeme svakog propuštenog poziva, broj sa kojeg se zvalo i da evidentira svaki poziv čak i ako je sa istog broja. Sad imam T610i i taj je očajan sa propuštenim pozivima. Trebam imati mogucnost raditi veeeelike grupe da npr nekima mogu zbanati pozivanje u određena vremena, dojeliti drugačiju zvonjavu za različite grupe i sl. T610i ih ima ali su prilicno jadne, te vrlo brzo udarim u limit.
Dakle skuzili ste...treba mi prvenstveno dobar telefon sa dugotrajnom baterijom, sve drugo mi je irelevatno ukljucujuci i dizajn.
Foto aparat imam, ako se hocu igrati upalim laptop, GPS također imam, ako mi se slusa radio ili muzika imam prenosni player, dakle ja bi samo telefon i to jako dobar telefon.
Fala na mozebitnim preporukama.