Jednostavan mobitel

poruka: 4
|
čitano: 3.897
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Jednostavan mobitel

Pozdrav svima.

Molim  preporuku  za  jednostavan,  pozdan  i  brz  mobitel  sa  dugim  trajanjem  baterije.

Težina  je  prvenstveno  na  telefonu,  foto  aparat  mi  ne  treba,  razni  player  i  proširenja,  igranje  igara  na  mobitelu,  surfanje  na  mobitelu  mi  ne  treba.

Treba  mi  sinhornizacija  adresara  sa  npr  outlookom,  treba  mi  kvalitetan  i ogroman adresar.  Da  pod  jedno  ime  mogu  staviti  više  telefona  i  sl.  podatke,  te  da  mogu  imati  jako  puno  unosa,  preko  npr  500  imena. Treba mi detaljan ispis propuštenih poziva, da mi evidentira vrijeme svakog propuštenog poziva, broj sa kojeg se zvalo i da evidentira svaki poziv čak i ako je sa istog broja. Sad imam T610i i taj je očajan sa propuštenim pozivima. Trebam  imati  mogucnost  raditi  veeeelike  grupe  da  npr  nekima  mogu  zbanati  pozivanje  u  određena  vremena,  dojeliti  drugačiju  zvonjavu  za  različite  grupe  i  sl.  T610i  ih  ima  ali  su  prilicno  jadne,  te  vrlo  brzo  udarim  u  limit.

Dakle  skuzili  ste...treba  mi  prvenstveno  dobar  telefon sa dugotrajnom baterijom,  sve  drugo  mi  je  irelevatno  ukljucujuci  i  dizajn.

Foto  aparat  imam,  ako  se  hocu  igrati  upalim  laptop,  GPS  također  imam,  ako  mi  se  slusa  radio  ili  muzika  imam  prenosni  player,  dakle  ja  bi  samo  telefon  i  to  jako  dobar  telefon.

Fala  na  mozebitnim  preporukama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jednostavan mobitel

cijena?

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Jednostavan mobitel

nije bitna....platim koliko treba samo da dobijem sto mi treba :)

17 godina
Jednostavan mobitel

pogledaj ove :

K320 (preporučam ovaj)

T250

Napomena : s lijeve strane imaš opciju "Isprobaj telefon"

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice