Izgubio mobitel!! POMOĆ!! HITNO!!

poruka: 24
|
čitano: 15.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Izgubio sam mobitel Samsung S5570 Galaxy Mini, te me zanima mogu li ga kako locirati ?!?!? :///

0 2 hvala 0
16 godina

Ne, jedino ako imaš nekoga visoko pozicioniranog u policiji.

R.I.P S.J.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Drugi put pripazi, pa nećeš izgubit ;)

Daria <3.
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

u pichku materinu -.-"

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene fascinira kak netko može izgubit mobitel.

Moj PC  
15 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Izgubio mobitel!! POMOĆ!! HITNO!!
razbijach** kaže...

u pichku materinu -.-"

Kao prvo, dali ti je mobitel na pretplati ili na bonove? Ako je na pretplati obavezno otiči kod operatera davatelj usluge npr VIP, Tele2, T-mobile jer taj način on iti blokira od zloupotrebe od druge osobe. Uz sobom morate ponijete kutije i sav sadržaj papire-ugovor od mobitela (Imei i sim kartice) kod operatera da oni i isključe i oni mislim daju podatke policija ako uspiju pronać mobitela. Ako se isključe iz mreže tad bi IMEI bila na crnu listu moguća zbog gubitka ili krađe.

17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Mene fascinira kak netko može izgubit mobitel.

Pa može se desiti svakome...

ako imaš loš/šupalj džep, zbog nekog razloga si pod stresom pa zaboravljaš što radiš i gdje ostavljaš stvari :S ili jednostavno ne držiš do mobitela..

Glavno je ne lažite samog sebe. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da već nikakvu istinu ni u sebi ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge.
14 godina
neaktivan
Nello kaže...

Kao prvo, dali ti je mobitel na pretplati ili na bonove? Ako je na pretplati obavezno otiči kod operatera davatelj usluge npr VIP, Tele2, T-mobile jer taj način on iti blokira od zloupotrebe od druge osobe. Uz sobom morate ponijete kutije i sav sadržaj papire-ugovor od mobitela (Imei i sim kartice) kod operatera da oni i isključe i oni mislim daju podatke policija ako uspiju pronać mobitela. Ako se isključe iz mreže tad bi IMEI bila na crnu listu moguća zbog gubitka ili krađe.

na bonove je.. t-mobile..

17 godina
neaktivan

To je Android, jel?

Instaliraj ovaj program, moglo bi pomoći

https://market.android.com/details?id=com.lookout.labs.planb

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran

Zato iphone ima, find my iphone aplikaciju:))

Šef kaže...

To je Android, jel?

Ovo bi čak moglo biti i korisno.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 12:15 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

To je Android, jel?

kako da to sredim??

14 godina
neaktivan

a što ako je izvadio karticu??!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razbijach** kaže...
Šef kaže...

To je Android, jel?

kako da to sredim??

Što kako da središ?

Piše ti sve tamo u opisu aplikacije...

Ovaj forumaš nije tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
razbijach** kaže...
Šef kaže...

To je Android, jel?

kako da to sredim??

Napravi kako ti @Šef rekao. Ako je mob baterija puna onda se može pronalazit di je mob. Drugo, probaj sjetit gdje si sve išao, ali bez nervoze,smiren budi i sjeti se gdje si sve bio možda si negdje sjedio pa tam ispao.

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Što kako da središ?

Piše ti sve tamo u opisu aplikacije...

a vidim pod stresom sam u pm

17 godina
odjavljen

Glupost. Odi na policiju i reci da je UKRADEN-oni će dati nalog za lociranje operateru i za max. mjesec dana je nazad kod tebe. Naravno,reci im da vrijedi 1000 kn je za manje oni ne djeluju.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Glupost. Odi na policiju i reci da je UKRADEN-oni će dati nalog za lociranje operateru i za max. mjesec dana je nazad kod tebe. Naravno,reci im da vrijedi 1000 kn je za manje oni ne djeluju.

Mislim da to ne ide baš tako lagano. Kolegi iz kluba je ukraden mobitel, njegov stric je policijski inspektor, bio je na policiji i sve prijavio, nisu ništa napravili, iako mu je stric inspektor.

14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Mojoj frendici su isto tako nasli mobitel nakon cca 45 dana, izgubila ga je, ali policiji kazes da je ukraden.

Ofc.
14 godina
neaktivan

Jedan savjet, nemojte mobitel imati stišan ili na vibraciji kada niste na nečemu važnome. Meni se puno puta zagubi u kući, jednom je čak s hlačama završio u kanti za veš. Jednom ni je pao na trosjedu između naslona i sjedala (ak kužite). Onda samo zvrcnem i čujem di zvoni.

Ustajte prezreni na svijetu !
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
vexx5555 kaže...

Mislim da to ne ide baš tako lagano. Kolegi iz kluba je ukraden mobitel, njegov stric je policijski inspektor, bio je na policiji i sve prijavio, nisu ništa napravili, iako mu je stric inspektor.

Mojoj prijateljici su tako SE C905 nasli u roku 4-5 dana. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...
vexx5555 kaže...

Nemogu vjerovat. Ovom jedno 5-6 mjeseci je prošlo od krađe još nisu našli, iako on sumnja da su neki cigani mu ukrali, šta je najgore stric mu je u policiji. Još bi razumio da je meni neko mobitel ukro,al njemu.

16 godina
neaktivan
proćerani kaže...
Mitsuoka kaže...
proćerani kaže...
vexx5555 kaže...

Nemogu vjerovat. Ovom jedno 5-6 mjeseci je prošlo od krađe još nisu našli, iako on sumnja da su neki cigani mu ukrali, šta je najgore stric mu je u policiji. Još bi razumio da je meni neko mobitel ukro,al njemu.

Eto ovo dokazuje da stričevi nisu svemogući kao Chuck Norris.{#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
16 godina
neaktivan

I evo riješenja ako izgubite mob po kući a nemozete ga naci telef. pozivom jer je na silent.

https://market.android.com/details?id=com.alienmanfc6.wheresmyandroid

Uzivajte :)

EDIT: Ups isprike na duplom postu {#}

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2011 2:44 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja znam da je na HTC-u tako da odeš na htcsense.com i tamo kad napraviš si acc onda ti daje kartu svijeta da vidiš gdje ti je mobitel, daje ti mogučnost zaključavanja mobitela, kontaktiranja porukom, pozivom i slično.  Za Samsung Galaxy Mini neznam, ali zar nebi trebalo takvo nešto biti na svim Androidima?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice