Itunes ne prepoznaje Iphone?

poruka: 14
|
čitano: 17.089
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, danas napravim update na najnoviji itunes i debil ne želi prepoznat iphone, a sutra idem na skijanje i moram muziku prebacit, reinstall sam napravio i opet neće, jel zna netko u čemu je problem?? Komp ga prepozna i imam pod my computer onu mapu sa slikama od iphona i to sve normalno, ali mi ga itunes neće prepoznat -.-

Jel postoji neki drugi način prebacivanja muzike sa kompa na iphone, imam JB, ako to može pomoć.

gjurki
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Re: Itunes ne prepoznaje Iphone?
Volvox kaže...

Pozdrav, danas napravim update na najnoviji itunes i debil ne želi prepoznat iphone, a sutra idem na skijanje i moram muziku prebacit, reinstall sam napravio i opet neće, jel zna netko u čemu je problem?? Komp ga prepozna i imam pod my computer onu mapu sa slikama od iphona i to sve normalno, ali mi ga itunes neće prepoznat -.-

Jel postoji neki drugi način prebacivanja muzike sa kompa na iphone, imam JB, ako to može pomoć.

Obzirom nisi kazao o kojem se Iphone modelu radi, ja ću ti kazati kako sam ja radio sa svojim 3GS-om.

Naime, ja sam u ITunese ušao najnormalnije/klasično i otvorio sam pod "Albumi" i drag and drop prenio u folder muzika, tako da stvarno neznam kako imaš problem sa prijenosom muzike sa kompa na mob!?!? 

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Imao isti problem.

Otvori "Device Manager">Universal Serial Bus controllers>nešto u smislu Apple mobile device>desni klik>update driver software>browse my computer for driver software>ova putanja: C:Program Files/Common Files/Apple/Mobile Device Support/Drivers >OK>Next i onda će ti on instalirati što treba i normalno će prepoznati.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Volvox kaže...

Obzirom nisi kazao o kojem se Iphone modelu radi, ja ću ti kazati kako sam ja radio sa svojim 3GS-om.

Naime, ja sam u ITunese ušao najnormalnije/klasično i otvorio sam pod "Albumi" i drag and drop prenio u folder muzika, tako da stvarno neznam kako imaš problem sa prijenosom muzike sa kompa na mob!?!? 

LOL, pa uopće mi ne prepoznaje iphone, koda ga nisam ukljucio.

gjurki
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Imao isti problem.

Otvori "Device Manager">Universal Serial Bus controllers>nešto u smislu Apple mobile device>desni klik>update driver software>browse my computer for driver software>ova putanja: C:Program Files/Common Files/Apple/Mobile Device Support/Drivers >OK>Next i onda će ti on instalirati što treba i normalno će prepoznati.

Nemam dole toga, vidi:

gjurki
14 godina
neaktivan

Kod tebe malo drugačije.
Gore ti je pod portable device
Apple iPhone 

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Kod tebe malo drugačije.
Apple iPhone 

Aha, da tamo imam:) Hvala, sad cu probat.

Stavio sam ga u laptop instalirao itunes i sve normalno radi, sad cu ovo probat na kompu.

gjurki
14 godina
neaktivan

Inače, meni je na windows 7 sve super radilo i onda kad sam stavio windows 8 ništa nije kako treba sa iphone-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Kod tebe malo drugačije.
Apple iPhone 

Evo napravio sam to i proradilo je! Puno ti hvala!!

gjurki
13 godina
neaktivan

Pozdrav., nova sam ovdje i odmah tazim pomoc! :)

Daklem, imam iphone 3g 8giga, star kojih 3 godine i kojim  se nitko nije ozbiljnije (?!) bavio zadnjih godinu, dvije..i ja ga  sad  pokusavam malo dovest u red, ali zapela odmah na pocetku. skinula sam iTunes i sad pokusavm spojit iphone ali niti laptop niti itunes ne prepoznaju iphone. samo se puni kad je prikljucen na komp. ima li tko kakvu ideju, kako da se prepoznaju? inace iphon normalno radi, malo nakon sto je kupljen mu je napravljen jailbreak. i da probala sam ovaj savjet s  device manager  ali tamo nema ni a od applea. :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Naranča sa D kaže...

Pozdrav., nova sam ovdje i odmah tazim pomoc! :)

Daklem, imam iphone 3g 8giga, star kojih 3 godine i kojim  se nitko nije ozbiljnije (?!) bavio zadnjih godinu, dvije..i ja ga  sad  pokusavam malo dovest u red, ali zapela odmah na pocetku. skinula sam iTunes i sad pokusavm spojit iphone ali niti laptop niti itunes ne prepoznaju iphone. samo se puni kad je prikljucen na komp. ima li tko kakvu ideju, kako da se prepoznaju? inace iphon normalno radi, malo nakon sto je kupljen mu je napravljen jailbreak. i da probala sam ovaj savjet s  device manager  ali tamo nema ni a od applea. :/

Idemo onda od početka, gdje ti je spojen usb kabel?
Spoji ga iza na portovima na matičnoj.
Dali je kabel original? Meni na nekim kineskim kablovima se samo punio, nije imao zelenu i bijelu žicu(data žice) u usb-kabelu, tako da mu je samo struja dolazila.

Nakon ovoga bi trebao pokazivati u device manager-u, možda ti piše portable camera ili nešto, zavisi kako ga windows prepozna.

13 godina
neaktivan

i da kineski kabl bio u pitanju. nbavila orginalni i odmah je vidljiv! :)

hvaaaala puno na pomoci! živio!

14 godina
neaktivan
Naranča sa D kaže...

i da kineski kabl bio u pitanju. nbavila orginalni i odmah je vidljiv! :)

hvaaaala puno na pomoci! živio!

Nema na čemu. Imaš gumb hvala ispod posta. :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice