IPHONE - par pitanja

poruka: 55
|
čitano: 21.830
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

pozdrav svima na ovom forumu

evo imam iphone par dana i samim tim nekoliko problema heh

buni me internet

dakle, imamo WIFI (kad sam u kuci ili negdje s pristupom)

3G (ono sto sam uzeo u t-mobilea, 512 MB)

E (edge) koji se ukljuci kad ovo dvoje nije aktivirano

jesam li dobro pohvatao?

dakle, kad je upaljen taj E onda se trosi po nekoj posebnoj tarifi a ne trosi onih 512 MB koji imam zbog toga sto sam se ukljucio na 3G mrezu

ako stoji E da li to znaci da je on samo prisutan ili svejedno trosi?

nadalje, sto znaci jailbreakan iphone??

eto ako mi netko moze pomoci

puno hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

kad si na internetu preko EDGE troši ti se onih 512 mb

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 400kn

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

To što ti gore lijevo pokazuje 'E' znači na ima mreže ne da je i spojen. Al preko 3G ti je net puno brži, jedino ako si ga zbog baterije ugasio.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: IPHONE - par pitanja
pravda vitez kaže...

pozdrav svima na ovom forumu

evo imam iphone par dana i samim tim nekoliko problema heh

buni me internet

dakle, imamo WIFI (kad sam u kuci ili negdje s pristupom)

3G (ono sto sam uzeo u t-mobilea, 512 MB)

E (edge) koji se ukljuci kad ovo dvoje nije aktivirano

jesam li dobro pohvatao?

dakle, kad je upaljen taj E onda se trosi po nekoj posebnoj tarifi a ne trosi onih 512 MB koji imam zbog toga sto sam se ukljucio na 3G mrezu

ako stoji E da li to znaci da je on samo prisutan ili svejedno trosi?

nadalje, sto znaci jailbreakan iphone??

eto ako mi netko moze pomoci

puno hvala

Edge ti je isto nacin prijenosenja podataka.. U nekim područjima nemaš 3G pa se koristi E(edge) samo sto ce ti net bili malo sporiji, ti koji god koristis (3G ili EDGE) trošiti će se 512 MB, Jailbreak Iphona ti omogućava da koristis bilo koju aplikaciju koja se naplacuje od strane applea ili da napraviš nesto poput promjene teme, smanjenje ikona, drugačiji slider, ugl. moddanje iphona, naravno Jailbreak ti je ilegalan. I da, putum njega također mozes otkljucati mobitel da radi na ostalim mrežama, da ne duljim. ja mislim da nema  toga sto ne mozes napraviti, od nekih bizarnih do stvarno zanimljivih dodataka..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Mislim da bi nekoliko naprednih korisnika iPhonea trebalo napraviti opširan "iPhone tutorial". Ili je već prekasno za to? Tko još kupuje iPhone?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

ljudi puno ste mi pomogli i zaista velika hvala!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Random. kaže...

Mislim da bi nekoliko naprednih korisnika iPhonea trebalo napraviti opširan "iPhone tutorial". Ili je već prekasno za to? Tko još kupuje iPhone?

Imaš pun internet toga... A ovo tko kupuje iPhone, neznam, al prodaja im ide super..

16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

A ovo tko kupuje iPhone, neznam, al prodaja im ide super..

ni meni nije jasno...razumijem neko kupi jednu verziju iphone-a da proba ali prelaziti sa 3g na 3gs....ccc

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran

Prije bi presao sa 3g-a na 3gs nego na bilo koji drugi mobitel, sta je tu cudno? 

16 godina
neaktivan
ansha kaže...

Prije bi presao sa 3g-a na 3gs nego na bilo koji drugi mobitel, sta je tu cudno? 

zasto za skoro istu stvar davati dva puta velike novce!?

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
protjeran
stevan94 kaže...
ansha kaže...

zasto za skoro istu stvar davati dva puta velike novce!?

Pa kad bi prodao 3g trebao bi dodati cca. 700kn za 3gs. Ne znam dal si koristio jedan i drugi, al 3gs je poprilicno brzi (dosta brzi proc, duplo rama, puno jaca grafika) a i kamera i kompas nisu za bacit.

16 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

moze li se zamjeniti mska na iphone??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
IPHONE - par pitanja

bok

kaj kad si vani ? u EU npr., kak ti onda troši internet ? dali i vani vrijedi iPhone tarifa ?

TOSHIBA Satellite A300D-17F
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kaj misliš da je tak samo u toj tvornici ? a u ostalima je super, ljudi imaju super plače, lijepo od toga žive ?

16 godina
IPHONE - par pitanja

a kako prebaciti sms-ove na komp, zna tko ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...

E pa mozes preko winscp otici u /private/var/mobile/Library/SMS/sms.db i to kopiraj si.. i onda samo vratis i to je to.. ili imas Copy Contact i s njim mozes kopirati kontakte, sms, e-mailove.. Smijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
protjeran
IPHONE - par pitanja

Da ja pitam jel ja moram imat taj paket na iPhone 3G ako se hoću na WiFi spojit tj. Rotuter od max adsla?

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Da ja pitam jel ja moram imat taj paket na iPhone 3G ako se hoću na WiFi spojit tj. Rotuter od max adsla?

Ma neeee, na wifi se mozes spajiti i bez kartice..

16 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ma šta ja znam za koji dan ću imati prvi puta u životu u rukama iPhone pa zato pitam da nebi potrošio dragocjene kune s kartice!

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ma šta ja znam za koji dan ću imati prvi puta u životu u rukama iPhone pa zato pitam da nebi potrošio dragocjene kune s kartice!

Hehehe.. jel te jos sto zanima? planiras jailbreak? i da koju tarifu uzimas tj.jel itarifa ili?

16 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Hehehe.. jel te jos sto zanima? planiras jailbreak? i da koju tarifu uzimas tj.jel itarifa ili?

Jailbreak normalno i300 na 6 mjeseci ostalih 14 i150

17 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ostalih 18 na i150 :) pa onda se ne brines za promet na i300 imas 2gb, i to ti je sasvim dovoljno..

16 godina
protjeran
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
Kruno_21 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Ostalih 18 na i150 :) pa onda se ne brines za promet na i300 imas 2gb, i to ti je sasvim dovoljno..

Hehe ja nekoristim tu karticu na tarifu to stara a ja koristim ovu na bonove

16 godina
Kruno_21 kaže...
Supertramp kaže...

E pa mozes preko winscp otici u /private/var/mobile/Library/SMS/sms.db i to kopiraj si.. i onda samo vratis i to je to.. ili imas Copy Contact i s njim mozes kopirati kontakte, sms, e-mailove.. Smijeh

daj to malo pojasni

kaj je winscp ?

i gdje mogu to ići Copy Contact/SMS ?

15 godina
neaktivan
Supertramp kaže...
Kruno_21 kaže...
Supertramp kaže...

daj to malo pojasni

kaj je winscp ?

Evo ovo će ti pomoći da shvatiš o čemu se radi (

) a ti si onda još po netu pogledaj kako i šta. 

Ja ti preporučujem jednostavniji način ako si početnik i to tako da koristiš program iFunBox umjesto WinScp jer ti netreba biti iPhone povezan sa kompom preko wifi-a nego jednostavno priključiš iPhone preko USB-a na komp i to je to... full jednostavno.

E sada ukratno o ćemu se tu radi... pa npr. ako si se ikad pitao kako u iPhone ubaciti neku aplikaciju koju nisi skinuo iz App Stora nego čisto ovak sa interneta ili još bolje kako ubaciti svoju vlastitu temu u iPhone sa kompa... e za takve stvari ti služi SSH i tako možeš raditi svakakve svari. Možeš si tako kopirati u slike, pjesme, mijenjati ikone, svašta al kažem ti odi na net pa se dodatno informiraj ;) 

Znači SSH ti je protokol za uspostavljanje komunikacijskog kanala između iPhonea i tvog kompa

17 godina
neaktivan
Supertramp kaže...
Kruno_21 kaže...
Supertramp kaže...

daj to malo pojasni

kaj je winscp ?

Ahaaa, ja sam mislio da koristis winscp.. evo objasnjenje.. http://www.simonblog.com/2009/05/17/how-to-use-ssh-to-transfer-file-on-iphone/ p.s moras imati jailbreak za to..

16 godina
Dom031 kaže...
Supertramp kaže...
Kruno_21 kaže...
Supertramp kaže...

daj to malo pojasni

kaj je winscp ?

Evo ovo će ti pomoći da shvatiš o čemu se radi (

) a ti si onda još po netu pogledaj kako i šta. 

Ja ti preporučujem jednostavniji način ako si početnik i to tako da koristiš program iFunBox umjesto WinScp jer ti netreba biti iPhone povezan sa kompom preko wifi-a nego jednostavno priključiš iPhone preko USB-a na komp i to je to... full jednostavno.

E sada ukratno o ćemu se tu radi... pa npr. ako si se ikad pitao kako u iPhone ubaciti neku aplikaciju koju nisi skinuo iz App Stora nego čisto ovak sa interneta ili još bolje kako ubaciti svoju vlastitu temu u iPhone sa kompa... e za takve stvari ti služi SSH i tako možeš raditi svakakve svari. Možeš si tako kopirati u slike, pjesme, mijenjati ikone, svašta al kažem ti odi na net pa se dodatno informiraj ;) 

Znači SSH ti je protokol za uspostavljanje komunikacijskog kanala između iPhonea i tvog kompa

ok, nalazim se u tom programu, iFunBox, ali ne mogu nigdje naći sms-ove da ih prebacim, more help please :)

16 godina
IPHONE - par pitanja

prebacio sms-ove sa Tansee iPhone Transfer SMS, jako je dugo trajalo ali se isplatilo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPHONE - par pitanja

Htio bih uzeti iphone 3gs 16 gb u tarifi 500, i piše da prvih 6 mjeseci plaćam 250. Da li se mogu poslije prebaciti na tarifu 300?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice