"iPhone kakav nismo ni sanjali" - WTF!

poruka: 26
|
čitano: 4.951
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Da napomenem odmah na početku: korisnik sam iPhonea i vjerojatno ću kupiti i 4-orku, ali što je ovaj lik sve nake*jao u članku (http://www.jutarnji.hr/iphone-kakav-nismo-ni-sanjali-/842671/) mi stvarno ide na jetra. Znam da je Jutarnji sa tehnologijom kao teta Barica sa nogometom, ali ovo me stvarno tjera na povraćanje. Šutim

There's no business like showbusiness
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

znam, i ja sam citao, pojma nemaju, sve mi se vise cini da je to placeni oglas

Znate vec http://bit.ly/9PlRyP
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odvratno

2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma daj ne ser., naši mediji su najjači na svijetu!

Šalu na stranu, nisam ni pročitao cijeli tekst jer mi se bljuvalo od muke, a inače mi želudac krene negodovati na naše medije. Uglavnom sve polu-novinari, k tome i krajnje nepismeni (dnevnik.hr je najgori po tom pitanju), a ovaj spomenuti Jutarnji je postao gori od 24sata. Stvarno tužno.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:07 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

@Facebook "Genijalna recenzija, Miran je genije a Jutarnji genijalan kao i Apple. Sve je genijalno.I mladi doktori, biznismeni i lepi dečki koji lete u London po telefončić...
Pregenijalno,takve Jaca treba u Vladi!!!"

Ništa više neću reć nego citirat ovo, genijalan komentar !

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: "iPhone kakav nismo ni sanjali" - WTF!

Kliknite na Miran Pavić, pročitajte naslove članaka i sve će vam biti jasno..  ;)

Dečko je r.....

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
odjavljen
ferovca1 kaže...

Kliknite na Miran Pavić, pročitajte naslove članaka i sve će vam biti jasno..  ;)

Dečko je r.....

Jasno kao dan.

Nemam 14 godina
17 godina
neaktivan

Mislim da autor teksta svrsio cim je uzeo u ruke novi Iphone ako ga je uopšte i vidio a kamoli radio na njemu. Sramota za novinarsku struku nista drugo.

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Potrošili smo previše vremena i prostora na dotičnog..  ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
protjeran
Danijel14 kaže...

Ma daj ne ser., naši mediji su najjači na svijetu!

Šalu na stranu, nisam ni pročitao cijeli tekst jer mi se bljuvalo od muke, a inače mi želudac krene negodovati na naše medije. Uglavnom sve polu-novinari, k tome i krajnje nepismeni (dnevnik.hr je najgori po tom pitanju), a ovaj spomenuti Jutarnji je postao gori od 24sata. Stvarno tužno.

Brate, nije da ti nešta sad serem, al 24sata je, to dobro znamo i ja i ti, najbolji...

Ajde ti napravi novine koje će u dvije godine se probit DO PRVOG MJESTA!

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
Cek, vi to ozbiljno?? Ovaj tekst je napisan od strane novinara? Ovo nije smijesno, ovo je za plakati... Lik valjda je prvi put vidio mobitel u zivotu, pa ga nahvalio, ili je brat od Stevea. Ajme, naslov: Bitno brzi porcesor - Sto znaci da je sav tekst na telefonu fantasticne rezolicuje. S tri metra se vidi koliko je ugodniji i laksi za citanje... FACEPALM!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Dac kaže...
Cek, vi to ozbiljno?? Ovaj tekst je napisan od strane novinara? Ovo nije smijesno, ovo je za plakati... Lik valjda je prvi put vidio mobitel u zivotu, pa ga nahvalio, ili je brat od Stevea. Ajme, naslov: Bitno brzi porcesor - Sto znaci da je sav tekst na telefonu fantasticne rezolicuje. S tri metra se vidi koliko je ugodniji i laksi za citanje... FACEPALM!

pa se vi njima rugajte za pogreške...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 19:40 (I Am Alive).
17 godina

Možda je artfull novinar, tko zna...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

"P. S. Ah, da, priče da ne radi za ljevake, da nestaje signala čim ga držite dolje lijevo, jer se tu nalazi antena?

Ljevak sam, radio je normalno, a Tomislav je pokušao svom snagom pritisnuti antenu. Prošla minuta, prsti mu

crveni, a nestala tek jedna crtica signala. Malo kasnije još jedna, i na tome je ostalo. Radi odlično."

Antenu?

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

OMG koji tekst!

Al ovo mi je najjače:

"Prođeš nekoliko sigurnosnih točaka, provjeravaju imena i rezervacije, mogu se kupiti samo dva po osobi”, priča Tomislav.

Ahaha, ko da čekaju za neku ugradnju ultranaprednih kibernetičkih organa... nevjerojatno.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Taj idiot koji je to napisao sigurno ima neki prastari Panasonic mobitel, i to još sa antenom na izvlačenje. Kako uopće objasnit toliku narajcanost na neki uređaj?

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

Steve Jobs zna svoj posao. Napravio je genijalan aparat, koji je dosad prodan u više od 50 milijuna primjeraka.

ZOMG, nuff said.

Artfull ima konkurenciju.Smijeh

1domagoj1 kaže...

"Prođeš nekoliko sigurnosnih točaka, provjeravaju imena i rezervacije, mogu se kupiti samo dva po osobi”, priča Tomislav.

Ahaha, ko da čekaju za neku ugradnju ultranaprednih kibernetičkih organa... nevjerojatno.

To je u rangu one, kad si morao potpisivati poseban ugovor o uvažanju PowerPC Macintosha izvan granica SAD-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 20:01 (the_tux).

0 0 hvala 0
18 godina
protjeran

dupli post

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 20:01 (the_tux).
17 godina
odjavljen

Hm: "Što znači da je sav tekst na telefonu fantastične rezolucije, bilo da surfate ili čitate poruke. S tri metra se vidi koliko je ugodniji i lakši za čitanje nego na prošlim verzijama. Ili bilo kojem postojećem mobitelu."

Ja ne vidim razliku između ekrana na N70 i na 5800 na udaljenosti od tri metra!

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

AHhahahhaha..sada sam pročitao članak. Ugodno sam se nasmijao Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
MrBlc kaže...

Hm: "Što znači da je sav tekst na telefonu fantastične rezolucije, bilo da surfate ili čitate poruke. S tri metra se vidi koliko je ugodniji i lakši za čitanje nego na prošlim verzijama. Ili bilo kojem postojećem mobitelu."

Ja ne vidim razliku između ekrana na N70 i na 5800 na udaljenosti od tri metra!

Ja na 3 metra ne vidim razliku između Nokije i iPhonea Cool

There's no business like showbusiness
17 godina
odjavljen

Clanak kao da im je pisao modni macak Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa naravno da će biti takav kada su opsjednuti njime... zašto bi inače išli do Londona po njega..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

najbolje kad pocne srat da je moro rezat sim... jao, pa vec 2 mjeseca kod nas proaju micro sim i vip i t-mobile, di nece u UK prodavat...

17 godina
neaktivan

"Glavni je problem fizičke prirode. U novi iPhone ide nešto manja SIM kartica, kakve se u Hrvatskoj baš i ne koriste. Pa dok mobitela službeno ne bude, morate skalpelom izrezati postojeću karticu da biste je mogli ugurati u rupu. Tomislav je to obavio još na ulici, dok je stajao u redu."

Pa ja neznam sad ko tu koga...? il ja nista nekuzim

Po ovome sudeci oni su koristili kartice nasih operatera, ali na koju foru? Zar nije mob zakkljucan pri kupnji????

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 22:26 (Raptoxx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raptoxx kaže...

"Glavni je problem fizičke prirode. U novi iPhone ide nešto manja SIM kartica, kakve se u Hrvatskoj baš i ne koriste. Pa dok mobitela službeno ne bude, morate skalpelom izrezati postojeću karticu da biste je mogli ugurati u rupu. Tomislav je to obavio još na ulici, dok je stajao u redu."

Pa ja neznam sad ko tu koga...? il ja nista nekuzim

Po ovome sudeci oni su koristili kartice nasih operatera, ali na koju foru? Zar nije mob zakkljucan pri kupnji????

Ha,ha,ha,ha glej stvarno koji zajeb.

Taj lik stvarno nije normalan http://www.jutarnji.hr/novine-na-ipadu/692112/

http://www.jutarnji.hr/ipad---nitko-tako-ne-spaja-kulturu-i-tehnologiju-/692143/

http://www.jutarnji.hr/ipad-tipkovnicu-i-misa-poslao-ravno-u-muzej/686963/

http://www.jutarnji.hr/ipad-je-fantastican-stroj-/522638/

To mora da su plačeni oglasi ili je taj lik samo neki jadnik koji je iz kamenog doba dolutao u 21.st.

Osvoji besplatni mobitel, laptop, igraču konzolu... na http://gifts.freebiejeebies.co.uk/222894 za sve informacije samo pitajte!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice