Sto mislite kolko ce 5s biti skuplji odod obicnoga?
Kojeg obicnog?
Pa 4S ti je sad 4800, a 5-ca 5200.
Znaci 5-ca 5000, 5S 5400-5500
Sto mislite kolko ce 5s biti skuplji odod obicnoga?
Kojeg obicnog?
Pa 4S ti je sad 4800, a 5-ca 5200.
Znaci 5-ca 5000, 5S 5400-5500
Pa obicna i phone petica mislim. Znaci nekih 400kn skuplja. Eh da pa nisam lud da kupujem kod operatera imam njuskalo tj jednog lika od kojeg godinama kupujem mobitele. Sad sam neki dan kupio sgs4 Za 3500kn novi zapakiran sa garancijom. Onda cu pocekat taj 5s dal mislite oce on do kraja devetog mjeseca doc u hr?
Pa obicna i phone petica mislim. Znaci nekih 400kn skuplja. Eh da pa nisam lud da kupujem kod operatera imam njuskalo tj jednog lika od kojeg godinama kupujem mobitele. Sad sam neki dan kupio sgs4 Za 3500kn novi zapakiran sa garancijom. Onda cu pocekat taj 5s dal mislite oce on do kraja devetog mjeseca doc u hr?
Ma kakvi, tek negdje 11-12mj.
Uh di je to....
Teško... Ako krene u prodaju krajem 9. mjeseca kod nas će taman do Božića doć.
Ma neznam vise ni sam Malo mi smrdi malo mi mirisi. Oce li taj 5s imat kao neki bolji ekran od obisnog 5. Trenutno imam 8x wp8 i zamjenio bi ga za nesto i dvoumim se zmedu androida i iosa i vuce me na taj ajfon kad znam da je fluidan os ko i na wp8 za razliku od androida
Ako netko ima iPhone 5 zapakiran do 3500kn, neka mi se javi na pp.
Ekran će vjerojatno biti isti...
Petica kad je došla kod nas na Njuškalu je bila 4900 KN., sad je cca 3700-3900. Govorim o novim telefonima od operatera.
kad će IOS 7?
kad će IOS 7?
10.9. kada se ocekuje predstavljanje novog ili koji dan kasnije.
I kad ce predtavljanje u kolko sti ima li neki live streaming?
I kad ce predtavljanje u kolko sti ima li neki live streaming?
Danas u 19h
hvala
a ios 7?
hvala
imas gumb hvala, pa samo to stisnes da netrebas pisati
a ios 7?
Pa najvjerojatnije isto danas kad prestave i novi iPhone
Mene čisto zanima kolika će kod nas (na Njuškalu) biti cijena novog i5 C modela koji bi trebao biti jeftin i približiti AjFon masama..
Re: Iphone 5 mile1989 kaže... ios7 bi trebo doc par dana nakon predstavljanja iphonea5s . znaci par dana nakon 10.9. Zašto? Uvijek je dolazio na isti dan s predstavljanjem, na keynoteu uvijek kažu tipa "cause the new iOS update is live"
evo ti mitch jesam li rekao da ce doc par dana nakon 10. rujna...
Dobar dan, jel ima Ajfon 5 opciju kada se druga strana koju zovem javi da zavirbrira?
ne
pozdrav!
prodaje li tko ovdje ajfon5?
Pozdrav!
S obzirom da mi "power" gumb više nikako ne funkcionira, htio bih slati na servis (t-com)
Interesira me iz prve ruke kolike su mogućnosti da mi samo poprave gumb, da ne dobijem novi (naravno, htio bih "novi"
s obzirom da imam 2 ogrebitine sa strane veličine 1mm?
Inače sam (već) na ios7 pa sam čekao finalnu verziju kako ne bih imao problema s garancijom..