Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 258.337
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iphone 5
Scorp21 kaže...

To znam, samo pitam da li tko zna koliko prometa naprave. Valjda je netko provjeravao koliko potroši mb...

Aha sory krivo sam procitao. Nebih znao koliko trose.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
Iphone 5
Imate neke preporuke, kaj bi trebalo sve pogasit da ne trosi bateriju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

http://ipod.about.com/od/iphone3g/tp/iphone-battery-life.htm

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
Iphone 5

pozz ekipa imam par pitanja pa ako netko zna odgovore 

1. za koristenje iClouda na kompu( biljeske, podsjetnik, nadi moj iphone) . moram imati bas xxx@icloud.com ili mogu korisitit neki drugi mail tj id koji imam na mobitelu ( xxx@yahoo.com ili @gmail.com). napravit novi iclodu mail mogu samo preko mobitela ili se moze i preko kompa. 
2. malo me zeza salter za palit/gasit zvuk. znaci kad ga ugasim on se tu i tamo kad gore stisnem mob pocne palit, ugl je to kad mob koristim. i onaj "skljoc" vise nije kao kad sam ga kupio. sad si razmisljam da nosim to na servis jer imam garanciju, i sad ako netko zna jel se dobije novi mob zbog takvog kvara ili oni to raskopavaju pa popravljaju. jedan mi je frend rekao da je dobio novi, al sad mi je to sve malo cudo zas bi dobio novi mob ako je to mali kvar. al opet negdje drugdje sam cuo da se iphone u hrv ne popravlja nego se dobiva novi sto god da ode.

3. jel tko stavio mozda ios7 betu 3 ili cekate full verziju na jesen. ako netko je moze ju malo opisat ..

hvala.

sto se tice maskice ja sam si kupio, doduse za malo vece pare ( 100 kn) u tcomu plasticnu prozirnu maskicu. dosta je tanka i stvarno je predobra. ima toga i na ebayu ali mi se nije dalo cekat dok ne dode da mi se mob ne izgrebe jer ugl mi svi mobiteli padaju dok nemam maskicu, cim ju stavi koda odluci ne padat. haha 

0 0 hvala 0
14 godina
zvonac kaže...

Ako ti je mob nov novcat, normalno je da ti baterija malo drzi... Meni je islo nazivce sta tak malo traje ali nakon nekih mjesec dana se normalizirala
Ako sam ti pomogao opali TD!
17 godina
Iphone 5
Baterija je na 31%, Usage 3h 58min, Standby 1d 12h, Kak vam se cini to? Mob nisam previse koristil
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 15:31 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nije bas nesto. Ja sa tolko znam imat oko 6h usage.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 15:55 (gamer34).
17 godina
zvonac kaže...
Baterija je na 31%, Usage 3h 58min, Standby 1d 12h, Kak vam se cini to? Mob nisam previse koristil

Nije nesto, gasi cesce cellular jer kod mene 3g trosi daleko vise od wifia (a prije je bilo obratno)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Kako mislis prije je bilo obratno?
17 godina
gamer34 kaže...
Kako mislis prije je bilo obratno?

Prije mi je Wi-Fi na VPNu trosio puno vise od 3G-a, kao da nije mirovao

17 godina
Iphone 5

Ah, za ip5 kolko gledam baterija nije niš ekstra.. S4 me razmazil sa svojom duljinom trajanja..

Koristim tomato mrežu, i imam 4 crtice na ip5, dok sam bil na bonbonu (S4) imal sam full signal, i mislim da otud draina bateriju na ip5..

Na 3g nenormalno troši bateriju, a u deep sleepu, praktički, niš.

Evo sad baš gledam, baterija je na 12%

usage: 5h 6min

standby: 1d 17h...

Tak da ne znam kak vi imate vrhunsko trajanje baterije..

EDIT: Jel može drainat bateriju, ak imam 4 crtice umjesto 5?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:33 (zvonac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Ah, za ip5 kolko gledam baterija nije niš ekstra.. S4 me razmazil sa svojom duljinom trajanja..

Koristim tomato mrežu, i imam 4 crtice na ip5, dok sam bil na bonbonu (S4) imal sam full signal, i mislim da otud draina bateriju na ip5..

LOL imam S4 kod sebe i iP5 ima daleko........bolju bateriju

S4 mi u pozadini uz 3G dropa po 2% u 15-30 min

14 godina
Ne znam kako je kod tebe bilo ali kod mene kao i kod Mitcha, android bio puno rastrosniji, od 40 min glazbe sam znao potrosit oko 6% a na iPhonu 1% a nekad ni jedan. Takoder andorid kao da cijelo vrijeme malo cuvla bateriju makar ne radio nista.
17 godina
Iphone 5

Ne, ali mene je S4 uzasno razocarao po pitanju baterije.

S3 je bio puno bolji

0 1 hvala 0
17 godina
Iphone 5

Hmm.. a onda ne znam, da ga mogu JB-ak, onda bi ga još bolje podesil, a ovak...

Ne znam kaj troši bateriju..

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 20:54 (zvonac).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zvonac kaže...

Hmm.. a onda ne znam, da ga bogu JB-ak, onda bi ga još bolje podesil, a ovak...

Petica ima problem da na 6.1.X verzijama pokazuje krivo stanje.

Meni se znalo desit da se mob napunio u džepu, sa 96% otišao na 99% pa na 95%

17 godina
Mitch kaže...

Točno sam imal isti problem... Nadam se da bu se to rešilo (valda)..

Nisi rekel kak si zadovoljan s case-om?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 21:20 (zvonac).
17 godina
Iphone 5

Odlicno, mislio sam da ce imat lufta i da ce se zgrebat ovaj sjajni rub uz ekran ali nije ni malo.

Takoder sam zalijepio protector iza i napred, malo cudno izgleda, ali zelim ga sacuvat do jeseni

0 0 hvala 0
17 godina
Mitch kaže...

Odlicno, mislio sam da ce imat lufta i da ce se zgrebat ovaj sjajni rub uz ekran ali nije ni malo.

Takoder sam zalijepio protector iza i napred, malo cudno izgleda, ali zelim ga sacuvat do jeseni

Jel možeš poslikat, da vidim kak case izgleda na mobu?

Kak je u rukama, jel klizi, il je to to?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 8:32 (zvonac).
17 godina
Iphone 5

To je to, vidjet ćeš čim ga uzmeš, izvrsna ergonomija, ne znoji se više u ruci, i lako se prebrišu masne fleke.

edit - malo je masno sad iza, inace se ne vidi

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 12:06 (Mitch).

1 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

A gle zavisi kako koristis mobitel ako igras igrice puno brze potrosis bateriju...

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

pozz ekipa imam par pitanja pa ako netko zna odgovore 

1. za koristenje iClouda na kompu( biljeske, podsjetnik, nadi moj iphone) . moram imati bas xxx@icloud.com ili mogu korisitit neki drugi mail tj id koji imam na mobitelu ( xxx@yahoo.com ili @gmail.com). napravit novi iclodu mail mogu samo preko mobitela ili se moze i preko kompa. 
2. malo me zeza salter za palit/gasit zvuk. znaci kad ga ugasim on se tu i tamo kad gore stisnem mob pocne palit, ugl je to kad mob koristim. i onaj "skljoc" vise nije kao kad sam ga kupio. sad si razmisljam da nosim to na servis jer imam garanciju, i sad ako netko zna jel se dobije novi mob zbog takvog kvara ili oni to raskopavaju pa popravljaju. jedan mi je frend rekao da je dobio novi, al sad mi je to sve malo cudo zas bi dobio novi mob ako je to mali kvar. al opet negdje drugdje sam cuo da se iphone u hrv ne popravlja nego se dobiva novi sto god da ode.

3. jel tko stavio mozda ios7 betu 3 ili cekate full verziju na jesen. ako netko je moze ju malo opisat ..

hvala.

sto se tice maskice ja sam si kupio, doduse za malo vece pare ( 100 kn) u tcomu plasticnu prozirnu maskicu. dosta je tanka i stvarno je predobra. ima toga i na ebayu ali mi se nije dalo cekat dok ne dode da mi se mob ne izgrebe jer ugl mi svi mobiteli padaju dok nemam maskicu, cim ju stavi koda odluci ne padat. haha 

1.) Ne moras, mozes s bilo kojim mailom prijavit se na Appleove usluge, ukljucujuci iCloud, ja sam donedavno imao samo na hotmailu

2.) Na reklamaciju, ne garantira novi uredaj, ali zasto da to ne popravis kad je vec u garantnom roku, ne opterecuj se (nit ocekuj) da ces dobiti novi, ako dobis novi, ok, ako ne, super kaj ti ga poprave besplatno!

3.) Okaniti se iOS7 beta ako nisi developer, pricam s razlogom, jako slab support i nekad neupotrebljiv mob

zvonac kaže...

Kad ne koristis cellular data, iskljucuj 3G! Ti sati koristenja su po meni notorna glupost, jer u potpunpunosti ovisi o pojedincu i njegovim navikama (igranja, surfanja, da ne kazem da ovisi o stranicama koje posjecujes)

I ne, Tx (transmitter) na iPhoneu trosi jednako imao on full signal ili 2 crtice, jer nije prilagodljiv (mada to nije losa ideja, smanjiti Tx power kad je signal jaci, a opet, ne bi mogao iskoristiti full bandwidth koji ti je tad omogucen, tako da postoje razlozi)

Mitch kaže...
zvonac kaže...

Hmm.. a onda ne znam, da ga bogu JB-ak, onda bi ga još bolje podesil, a ovak...

Navodno je sa zadnjom revizijom iOS6 (6.1.4/3, ovisno o modelu) rijesen svaki problem s nepreciznim pokazivacem baterijske napunjenosti, po meni ako imas jailbreak na trenutnom ni ne radi update, ne treba te previse brinuti je li sad pak na 93% ili 97%, tek kad je na 20% ti lijepo iskljuci cellular, okani se surfanja (ne i poziva ili smsova, cemu mob primarno i sluzi) i slicnog dok ne dodes na punionicu :)

Mitch kaže...

Kupuje se novi prodaje stari jel? :)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
Iphone 5

Nije kod mene dugo bil mob, i danas ga odfural u agram servis, na slikama imam fleke..

Tj jedna fleka i jedna mala.

Tip veli il bu ga popravili ili dobil novi mob..

Pa bumo vidli kaj bu dalje..

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 14:27 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ne kupujem novi, nema potrebe prema ovim glasinama.

Nego samo zelim zastitit prije godisnjeg jer imamo tradiciju da uvijek ode nesto na mobitelu (puko ekran na Nokiai 5800, zadnji put Defy iscurila baterija)

14 godina
Mitch kaže...

To si i ja kazem pa me onda uvijek ponese i uzmem novi. :D
14 godina
zvonac kaže...

Ja sam 3 mjeseca koristio iPhone 5 i prodao ga zbog baterije koja nije mogla izdržati cijeli dan ako ga koristim na 3f/wi fi.

Mitch kaže...

LOL imam S4 kod sebe i iP5 ima daleko........bolju bateriju

S4 mi u pozadini uz 3G dropa po 2% u 15-30 min

iPhone 5 jako malo troši baterije u pozadini ako je 3g isključen. Recimo, preko noći mi se znalo dogoditi da potroši 2-3% samo. Problem je što je na 3g-u puno slabije trajanje nego na S4. Mislim, što mi vrijedi smartphone kad moram stalno gasiti 3g i wifi?

zvonac kaže...

Nije kod mene dugo bil mob, i danas ga odfural u agram servis, na slikama imam fleke..

Tj jedna fleka i jedna mala.

Tip veli il bu ga popravili ili dobil novi mob..

Pa bumo vidli kaj bu dalje..

Možda si snimio NLO {#}

Why so serious?
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Nego samo zelim zastitit prije godisnjeg jer imamo tradiciju da uvijek ode nesto na mobitelu (puko ekran na Nokiai 5800, zadnji put Defy iscurila baterija)

Vjeruj mi to bi reko za svaki iPhone, to je uvijek tak {#},

cak i nakon keynotea, a onda tjedan dana poslije wow efekt, uvijek dode zelja

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
Mojpismonosa kaže...

I ne, Tx (transmitter) na iPhoneu trosi jednako imao on full signal ili 2 crtice, jer nije prilagodljiv (mada to nije losa ideja, smanjiti Tx power kad je signal jaci, a opet, ne bi mogao iskoristiti full bandwidth koji ti je tad omogucen, tako da postoje razlozi)

Ček malo, kak je kod ostalih smartfona? Pretpostavljam da ak nije full signal da onda žešće troši bateriju..

Kolko gledam rijetko kad imam full signal (obično je 3-4 crtice, Tomato, nije mi jasno zakaj, pošto je data off, a na dobrom sam mjestu što se tiče pokrivenosti signalom), tak da je ovo prednost kod ajfona, bitno mi je samo da mi bateriju ne ždere kod malo slabijeg signala.. A 3G ulovim ko iz šale (bilo slabi signal bilo full)

Danas sam tek videl prvi put ikonu za E{#}, a signal full...

Pošto sam imal problema s ip5, fleka na kameri, na reklamaciji sam dobil novi ip5..

Uglavnom sad sam napravil drugo punjenje, usage je oko 7.30min, stand by, 1 dan 22h..

I sad bumo vidli kak bu se baterija ponašala..

16 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Mojpismonosa kaže...

Ček malo, kak je kod ostalih smartfona? Pretpostavljam da ak nije full signal da onda žešće troši bateriju..

Kolko gledam rijetko kad imam full signal (obično je 3-4 crtice, Tomato, nije mi jasno zakaj, pošto je data off, a na dobrom sam mjestu što se tiče pokrivenosti signalom), tak da je ovo prednost kod ajfona, bitno mi je samo da mi bateriju ne ždere kod malo slabijeg signala.. A 3G ulovim ko iz šale (bilo slabi signal bilo full)

Danas sam tek videl prvi put ikonu za E{#}, a signal full...

Pošto sam imal problema s ip5, fleka na kameri, na reklamaciji sam dobil novi ip5..

Uglavnom sad sam napravil drugo punjenje, usage je oko 7.30min, stand by, 1 dan 22h..

I sad bumo vidli kak bu se baterija ponašala..

Ne kuzis... To kaj je tebi data na off nema apsolutno nikakve veze na koju vrstu infrastrukture je spojen mob (EDGE, 3G, LTE)... Krivo pretpostavljas, i identicno je sto se ostalih smartfona tice, cak ovisi o NOR chipu koji iPhone ima jednak nekim HTC mobitelima i slicno... Sto se iPhona tice nista pohvalno ili suprotno of tog... Standardno
17 godina
Mojpismonosa kaže...

Ne kuzis... To kaj je tebi data na off nema apsolutno nikakve veze na koju vrstu infrastrukture je spojen mob (EDGE, 3G, LTE)... Krivo pretpostavljas, i identicno je sto se ostalih smartfona tice, cak ovisi o NOR chipu koji iPhone ima jednak nekim HTC mobitelima i slicno... Sto se iPhona tice nista pohvalno ili suprotno of tog... Standardno

Citiram: "I ne, Tx (transmitter) na iPhoneu trosi jednako imao on full signal ili 2 crtice, jer nije prilagodljiv"... Drugim riječima,  isto troši bateriju.. Jel tak?

Nemoj uzimat u obzir 3G/LTE...

Jer obično vele, čim signal varira tu se mob "napreže" i posljedica toga je potrošnja baterije...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice