Pozz... ovako imam priliku uzeti iphone 4 samo sta je maska napukla od pada... ali touch i sve ostalo radi... pa me zanima kolko bi bilo para sama maska... da ju sam stavim... pomocu nekoga turiala ili nesta.. ili kada bi dao u shop kolko bi me izaslo ? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Druže ja mislim da bi ipak najbolje bilo da odeš do šopa i vidiš šta je sve otišlo, ako je maska pukla, moguće je i unutra šta da je se poremetilo. Ja bi ti preporučio da odeš u šop. Prednje i zadnje staklo možeš nabaviti za oko $10 dolara na netu, samo eto kažem ti, ne znam jel pametno sam to sve radit. Sigurno će neko dati svoje mišljenje u komentarima ko je to već radio. Sretno kako god
Pozz... ovako imam priliku uzeti iphone 4 samo sta je maska napukla od pada... ali touch i sve ostalo radi... pa me zanima kolko bi bilo para sama maska... da ju sam stavim... pomocu nekoga turiala ili nesta.. ili kada bi dao u shop kolko bi me izaslo ? Hvala
Oko 200 kuna da ti oni to urade, a ti možeš proć i sa nekih 60tak ako ćeš sam, ali moraš imati opremu. https://discussions.apple.com/thread/2491013?start=150&tstart=0
Eto druže čitaj, ljudi koji su išli u Apple shops plaćali su $199, neki $140, neki džaba zamijenili. Samo otić i vidjet
Mislim ipak da necu niti uzimati i zajebavati se sa time...