Trebam preporuku za model koji smatrate najboljim,za iphone 4 se priča da gubi signal,za desire da mu rikne matična,za trophy da ima lošu kameru,za X10 da ima slabu bateriju...ako netko ima iskustva sa nekim od navedenih modela neka mi preporuči,osobno mi je bitno da ima odličnu kameru i da baterija kolko tolko drži.Hvala.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Desire HD...brz je,ljep je, velik je,baterija drzi 2 dana.
Imam obican desire i kad sam se igrao malo s HD-om,ostavio mi je jako dobar dojam.
Imam iPhone 4, baterija isto tako drzi 2dana ak ga normalno koristis (ne sad da po cjele dane igras igrice, nabijas muziku i sl....),
imao sam xperiju x10 prije, ak bi moral birat između ta dva uzel bi iPhone. Nekako mi se on čini dorađenijim, kvaliteta izrade je puno bolja, bolji ekran,...
Na desireu HD ti isto software radi ispeglano i bez trzaja ko na iphonu.Fakat su ga dobro slozili a da ne pricam kako je Interenet brzi na HD-u nego na iphonu i tak to.Meni je to jako bitno.
A kakve je kvalitete kamera na iphone i na HD-u ?
Eto, nisam imal prilike koristit desire, al isto to mogu rec za iPhone naspram SE x10,..
edit: desire hd ima bolju kamericu...
Ovim redoslijedom:
desire hd
desire ili x10 - zavisi sta preferiras veci ekran ili multitouch
iphone
Svima abterija traje priblizno isto ali izgura cijeli dan bez problema na svim ovim telefonima osim prvih dana kad se neces skdiati sa njih.
Pozdrav :)
planiram preci na android(imao sam iphone),tocnije na htc hd desire pa me sad zanima da li i oni imaju kakav "jailbrake" i kako se mogu otkljucati?
sto ti ustvari uopce mislis pod 'probiti'?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)