...ako bi uzeo 3GS, jel mogu koristit aplikacije kao i za 3G?
Baterija je malo jaca na 3gs i mozes koristiti sve aplikacije za 2g i 3g iphone plus one sta na njima ne rade.
Baterija je malo jaca na 3gs i mozes koristiti sve aplikacije za 2g i 3g iphone plus one sta na njima ne rade.
Ja jednostavno ne razumijem zasto su ljudi toliko ludi za tim iphonom. Pa nije on toliko hardverski niti softverski bolji od ostalih mobitela da bi bila cista pogreska uzeti bilo sta osim njega. Po meni je to cisti marketing i napuhavanje, a ljudi su glupi i da ih se na sve navuci sto je kao fol senzacionalno i sto se jako reklamira. Probao sam ga i ne vidim u cemu je kvaka. Radije bi uzeo neki HTC ili Nokiu.
OT... Ja sam osobno za SE X10.
Pa čuj,s obzirom da ga mogu dobiti za 900kn zašto ga nebi uzeo? HTC,Nokia - svi su oni meni isto bolji al su im i cijene paprene...pitanje oće mi starci dati i za ovih 900kn da ga kupim...
Da znam, slazem se. Za 900kn se uzima, to se ne propusta samo tako. Tako sam i ja kupio 5800XM za 800kn.
Pa čuj,s obzirom da ga mogu dobiti za 900kn zašto ga nebi uzeo? HTC,Nokia - svi su oni meni isto bolji al su im i cijene paprene...pitanje oće mi starci dati i za ovih 900kn da ga kupim...
Pa slušaj ako već produžuješ pretplatu onda zašto da neiskoritiš takvu priliku, uzmi dok se nudi jer kada potpišeš gotovo je :D
900kn novi iPhone 3GS je super prilika, ako se starci razmišljaju samo im kaži da je 7000kn otključan pa će onda vidjeti da je prava prilika hehe
sony ericsson x10 100%
ja ne bi ajfon ni da mi ga neko da za 200 kn
da, svih 200 000 i kusur.
ako ima objasnis situaciju(tj, kolika mu je cijena bez pretplate) i ako oni vec misle produzavati ugovor nema sanse da te odbiju ;)
Cin se dvoumiš između 3GSa i X10tke,uzmi X10.
iPhone ili voliš ili nevoliš nema nečeg trečeg,ljudi koji vole iPhone nebi se uopče dvoumili nego bi odma krenili u dučan sa iPhoneon na pameti.
Ja sam imao sličnu situaciju prije 2 tjedna,stari mi je nudio da uzmem njegov iPhone pod uvjeton da ne kupujen novi mobitel.
Odma sam rekao ne,i uzeo na kraju x2.Jednostavno nevolin iPhone i ne razmišljan o njemu.
Moj ti je savjet x10.
Cin se dvoumiš između 3GSa i X10tke,uzmi X10.
iPhone ili voliš ili nevoliš nema nečeg trečeg,ljudi koji vole iPhone nebi se uopče dvoumili nego bi odma krenili u dučan sa iPhoneon na pameti.
Ja sam imao sličnu situaciju prije 2 tjedna,stari mi je nudio da uzmem njegov iPhone pod uvjeton da ne kupujen novi mobitel.
Odma sam rekao ne,i uzeo na kraju x2.Jednostavno nevolin iPhone i ne razmišljan o njemu.
Moj ti je savjet x10.
vrale cuo si,poslusaj ga :)
Pričekaj dok dođe novi i-phone moj savjet i phone is the best
Da,i kad on dođe cijena ća biti prepaprena...nemogu nagovoriti svoje da mi posude 900kn a di više...i to još u tarifi i300...
iPhone 3Gs je best buy ... uostalom kad izađe OS4 za dva miseca imaš praktički novi telefon opet. Ne kažem da je sony loš.
iPhone 3Gs je best buy ... uostalom kad izađe OS4 za dva miseca imaš praktički novi telefon opet. Ne kažem da je sony loš.
Da da da best buy (samo za one u t-mobile, u pretplati). a sta je sa vip-om i tele2 jel i njima best buy LOL
A netko kupuje u t-mobile,na pretplatu pa super prođe...ja sam već godinama u t-mobilu al uvijek moram imati još jednu karticu sa strane od tele 2 ili tomata jer su daleko,daleko jeftiniji...
Da da da best buy (samo za one u t-mobile, u pretplati). a sta je sa vip-om i tele2 jel i njima best buy LOL
Jel čovjek kupuje u tekoma? Mislim da je za telefon osnovna cijena i tarifa. to nije uređaj za posao, novac ti se ne vraća, čista matematika. Mora biti povoljan i imati ok tarifu. Onda sve ostalo. iPhone ima sve i relativno je povoljan ( povoljniji od drugih modela u tekom tarifi ).
Mogu skužiti jedino ljude koji imaju novaca na bacanje da plate telefon 2,3 i više tisuća kuna, a nudi se toliko solidnih telefona u tarifama. Znam ljude koji su na prepaidu, platili su telefon 2 iljade kuna i više, i mjesečno troše više na kartice nego ja na pretplati, a konstantno nemaju kune na računu.
Ja i ti se zapravo slazemo u misljenju, samo kad kako i kazes gledas t-mobile ponudu. Da nije na pretplatu tako ''jeftin'' pa tko bi ga kupio. Ja sam samo htio reci da za globalno gledano u RH nije best buy.
A ovi sto nikad nemaju novaca na racunu a plate mob 2-3tkn, a sta reci...
Ja jednostavno ne razumijem zasto su ljudi toliko ludi za tim iphonom. Pa nije on toliko hardverski niti softverski bolji od ostalih mobitela da bi bila cista pogreska uzeti bilo sta osim njega. Po meni je to cisti marketing i napuhavanje, a ljudi su glupi i da ih se na sve navuci sto je kao fol senzacionalno i sto se jako reklamira. Probao sam ga i ne vidim u cemu je kvaka. Radije bi uzeo neki HTC ili Nokiu.
OT... Ja sam osobno za SE X10.
jeka čovjeka koji si nemože priuštiti iPhone pa odmah pljuje po njemu (a vjerojatno ga nikad nije ni u ruci držao i prođirao po meniju)
što mislite koliko bih morao nadoplatiti ako se hoću s nekim mjenjtati za novu xperiu x10 ako mu ja dam u zamjenu iPhone 3 G 8 GB, jailbreakan, 3.1.3, kuplljen 31.12.2009? Znači koliko bih otprilike, tj prosjek morao nadoplatiti?
Daj ne lupetaj. Svatko si danas moze priustit iphone jer je u tarifama jeftin. A sto se tice toga da ga nisam niti pribao... jesam, ima a frend i uopce mi se ne svida. Nebi ga kupio nikad, pa ni tad...
A za koju lovu možeš kupit X10?
koji mobitel moze konkurirati iphonu 3gs ako gledamo graficki cip?
svi novi. x10 definitivno može. imam asphalt 5 na svom x10 i izgleda puno bolje nego na iphoneu. 480x320 se baš i ne može mjeriti sa 854x480
A za koju lovu možeš kupit X10?
KUPIO!!!...:)))...za 1500kn...i preeedobar je...samo da mi je nabaviti još više aplikacija za njega,a ne samo one iz marketa...
nitko mi nije odgovorio na pitanje....:(
što mislite koliko bih morao nadoplatiti ako se hoću s nekim mjenjtati za novu xperiu x10 ako mu ja dam u zamjenu iPhone 3 G 8 GB, jailbreakan, 3.1.3, kuplljen 31.12.2009? Znači koliko bih otprilike, tj prosjek morao nadoplatiti?
Cijene rabljenog iPhonea 3G 8GB se na njuškalo kreću oko 1500kn, neznam jel ima niže ali lako provjeriš
Cijene novog SE X10 se kreću od 3000 do 3500kn, e sada ovisi jesu li to dobri izvori jer su razlike u cijeni velike. To ovisi o tebi da procjeniš i provjeriš
Savjetujem ti da odeš tako na oglasnike i napišeš da mijenjaš iPhone 3G 8GB za SE X10 i već će ti se netko javiti. Po ovome što sam ja vidio trebao bi doplatiti od 1500 do 2000kn
Cijene rabljenog iPhonea 3G 8GB se na njuškalo kreću oko 1500kn, neznam jel ima niže ali lako provjeriš
Cijene novog SE X10 se kreću od 3000 do 3500kn, e sada ovisi jesu li to dobri izvori jer su razlike u cijeni velike. To ovisi o tebi da procjeniš i provjeriš
Savjetujem ti da odeš tako na oglasnike i napišeš da mijenjaš iPhone 3G 8GB za SE X10 i već će ti se netko javiti. Po ovome što sam ja vidio trebao bi doplatiti od 1500 do 2000kn
haahhah, ta im je dobra (ne smijem se tebi) pa ne bih nadoplatio još 2000 kn ni da sam Zdravko Mamić, pa čak ni 1000 kn, otprilike 700 -injak kuna max, pa štogod drugi pričali o tome :)
A slušaj, 3G je već stariji model a i uskoro dolazi novi iPhone.
Ali nitko ne kaže da ti ne možeš probati prodati za više, možda ti je i najbolje da kreneš sada dok još drži kakvu takvu cijenu
Imam iphone već cca 8 mjeseci i zadovoljan sam... taj X10 sam dobio prekjučer i mogu dat neke opće dojmove o oba uređaja. Što se tiče iphone-a, nekako mi kućište uređaja ostavlja dojam bolje izrade. Definitivno je teži, a kad sam prvi put primio x10 dobio sam onaj "jeftino plastični" dojam od njega. Baterija mi traje oko 2 puta duže na iphone-u, a i OS mi više odgovara na iphone-u (naravno sa jailbreakom).
Ekran je 100 puta bolji na iphone-u kao i sam rad sa sučeljem.
O cijeni ne mogu pričat jer sam ih oba dobio za 0kn tako da u biti niti ne znam koliko koji od njih 2 košta, ali uglavnom moja "odluka" je da sam X10 prosljedio ženi jer meni iPhone definitivno puno više odgovara.
Toliko od mene.
iphone je moć od mobitela.....meni je ka' komp....
GENERATION 18: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.