Iphone 3g

poruka: 5
|
čitano: 1.804
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Iphone 3g

zdravo kupio sam sebi iphone 3g na koje me iOS 4.1 i bio sam radoznao i instalirao sam 4.2.1 pomocu ovog linka 

eh onda se upalio mobitel i nece da prepozna karticu ja ubacim nema mreze molim vas da mi pomognete i da mi kazete u cemu je problem i da li mogu rijesiti pomocu nekog programa hvala...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 3g
Probaj ga resetirat! Drzis tipku za zakljucavanje gore desno i home tipku zajedno dok se ne pokaze jabuka, onda oboje pusti.... Ako ti to ne pomogne idi u itunes na restore pa as new iphone... Mislim da ce ti pomoci ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone 3g

ne, vjerojatno mu je bio stari modem firmware gore koji se dao otkljucati, i stavljanjem novog OS-a se je i modem firmware updateo i izgubio si unlock (da pasu sve kartice)

14 godina
Iphone 3g

Appleovci imam problem s iPhone 3G 8gb dobio ga danas na popravak,mobitel je bio zaključan i preko iTunesa sam to riješio no on je sad na neku francusku mrežu zaključan i sad ja želim njega otključati s withed00r no meni iTunes neda opciju restore niti išta očita mi ga sve uredno,no u iTunes nema njegovih podataka samo ovo s slike.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 3g problem

Dobio sam Iphone 3G 16GBiz njemacke ubacio svoju karticu sve radi imaju na njemu imaju instalirane 2 plikacije. Skinuo sam iTunes napravio Apple ID i to sve, i pokusam da instaliram aplikacije na svoj iphone i to mi nikako ne uspijeva. U cemu je problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice