HTC Wildfire-Dojmovi korisnika

poruka: 18
|
čitano: 2.683
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanima me dali korisnici koji trenutno imaju Wildfire,jesu li oni zadovoljni s njim i kako im se čini?Dali je mob tako mali ili uopče nije?

P.S.Dali može malo slikica,ako nije problem?

Ovo mi se naizgled čini jako dobrim mobitelom,ali me zanimaju i druga mišljenja?

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moj brat ga ima tako da sam imao priliku prčkati po njemu i imam ti samo rijeći hvale..

nećeš pogrješit ako kupiš

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: HTC Wildfire-Dojmovi korisnika
gamer_101 kaže...

moj brat ga ima tako da sam imao priliku prčkati po njemu i imam ti samo rijeći hvale..

nećeš pogrješit ako kupiš

tnx....jeli mali ili baš i ne?

jel ti još tu?staviš malo slika?

16 godina
Frend ga ima, probao sam ga. Ima spori procesor iako se to ne osjeti u sučelju, i JAKO, JAKO malu rezoluciju. Pikseli su k'o kokice. Moja Nokia na istoj dijagonali ima 360x640, a Wildfire 240x320.
2.000 Posts! And counting...
16 godina
neaktivan
Wildfire je los, slab procesor, steka, touch je banana, barem u usporedbi sa Desireom i DHD-om.
Treba pricekat Wildfire S koji dolazi za mjesec/dva i kod nas.
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan

:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupi X8 ili Defy ako imas malo vise love.
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Kupi X8 ili Defy ako imas malo vise love.

Motorolu neću,a X8 kažu da je jako jako mali u što sam se i na youtube uvjerio....treba mi nešto dobro,s malo večim ekranom i da je preko njuškala do 800 kn....i neču gt540 jer mi ga frend ima i nije mi se svidio baš....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 19:33 (master4games).
16 godina
X8 ti je iste velicine kao Wildfire, samo je ekran 0,2" manji... zasto neces Motorolu?
18 godina
neaktivan

Imao sam priliku isprobati Wildfire i jedino na što bi se požalio je niska rezolucija ekrana. Naravno ima tu još pokoji nedostatak ali s obzirom na cijenu to je najoptimalnija konfiguracija!

http://micromanagements.blogspot.com/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
X8 ti je iste velicine kao Wildfire, samo je ekran 0,2" manji... zasto neces Motorolu?

čitao sam da imaš osječaj kao da je kutija šibica....motorole mi se nikad nisu sviđale....jednostavno nisu moj tip....

16 godina
neaktivan

Imam taj mob več 4 mjeseca i imam samo riječi hvale, jedina zamjerka mi je mala rezolucija ekrana. Nisam nikad primjetio trzanje u radu, a nemam klasično sučelje nego neko 3D meni i te gluposti i nema nikad trzanja. Ja sam jako zadovoljan. Nečeš pogriješiti ako ga zemeš.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hazz kaže...

Imam taj mob več 4 mjeseca i imam samo riječi hvale, jedina zamjerka mi je mala rezolucija ekrana. Nisam nikad primjetio trzanje u radu, a nemam klasično sučelje nego neko 3D meni i te gluposti i nema nikad trzanja. Ja sam jako zadovoljan. Nečeš pogriješiti ako ga zemeš.

slikice neke?plizzzzz!

16 godina
neaktivan
Znam da je mozda nebitno, no Rock player itekako zna stekati na wildfireu, kao i touch prilikom igranja igara. HD snimanje je nepostojece,a i sama kamera je losija od Desireove.
Pitanje bi trebalo glasiti, dal postoji dobar touch screen mob za 800kn, a odgovor je : Ne.
Jedini plus Wildfirea je baterija..
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
neaktivan
Leglo kaže...
Znam da je mozda nebitno, no Rock player itekako zna stekati na wildfireu, kao i touch prilikom igranja igara. HD snimanje je nepostojece,a i sama kamera je losija od Desireove.
Pitanje bi trebalo glasiti, dal postoji dobar touch screen mob za 800kn, a odgovor je : Ne.
Jedini plus Wildfirea je baterija..

wildfire je ulazni model htc-a...svaka usporedba sa duplo skupljim desireom nema bas nekog smisla...

koristim ga od 10tog mjeseca prosle godine i za te novce mob je super...istina, ima slabasan procesor i malu rezoluciju, ali moras znat koji su ti zahtjevi prije kupovine...

playera imas kolko oces, naci ces neki koji ce ti radit kak spada...a igre mozes lagano zaboravit, nemas bas neki izbor...HD snimanje se tek sad uvodi u top modele, a wildfire je na trzistu gotovo godinu dana...

meni sluzi za navigaciju, mp3 player, povremeno slikanje, internet, aplikacija imas za sve i svasta (doduse, ne rade bas sve, zbog navedenih nedostataka)... ako nisi neki zahtjevan korisnik, kao ja, mob je vise nego odlican...

e da, touch uopce nije nista losiji nego na desireu....

ALI...moja preporuka bi bila desire (ako imas love)...iz jednostavnog razloga...navuci ces se i stalno ces htjet nesto vise (aplikacije, igrice il kaj ja znam)  pa bi mogli nastat problemcici....

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
17 godina
neaktivan
HTC Wildfire je po meni smeće. Loša izvedba HTC-a i ja ga nikad ne bih kupio.

Da ne filozofiram,za 1991 kn u Vipu ima Motorola Defy, a ove priče o kutiji šibica ne drže vodu. Rađe čekaj Wildfire S ili kupi HTC Legend.
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
HTC Wildfire je po meni smeće. Loša izvedba HTC-a i ja ga nikad ne bih kupio.

Da ne filozofiram,za 1991 kn u Vipu ima Motorola Defy, a ove priče o kutiji šibica ne drže vodu. Rađe čekaj Wildfire S ili kupi HTC Legend.

da se razumijemo, ja govorim o cijeni od nekih 800 kn na njuskalu, a ne ovih 1800 kolko traze za njega u vipu...

http://nagradna-igra.renault-sport.hr/igra/a6548385-cdcd-4590-a382-b19fe61fa913
18 godina

Ja imam Legend, mob je fenomenalan, a kupio sam 6 mjeseci starog na njuškalu za 1400 kn... Ima garanciju još god i pol, a na njemu je Froyo. Pogledaj možda ima li koji...

Prodajem zjake...povoljno!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice