HTC Sensation

poruka: 1.258
|
čitano: 364.898
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: HTC Sensation
strbi kaže...

najbolji po updejtovima na nove androide, a tek iduce godine ce doci 4.0, a na nexus s ove godine...al dobro mozda pricekam sada da izade galaxy nexus pa njega uzmem jer ce biti novi sa dvojezgrenim procesorom i jos ce biti googlov mob tako da ce stalno dolaziti androidi

pa da tada dolazi za sve proizvodace.. naravno da ce prvo na nexus s jer je to cisti cisti SDK, nema nicega drugoga.... i jos je to googleov telefon... 

Galaxy Prime nije nesto opcenito... to je mobitel cisto za predstavljanje androida. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Da al nebus ga ove godine dobio sigurno,nisu jos nista izjasnili po tom pitanju.Vidis da ga jos nisu ni updejtali na zadjnji gigner 2.3.6 i mislim da nema jos ni zadnji sense 3.5.Sta je na kraju sa sense 3.5,jesu rekli kad je official?

vidim da...ma uzeti cu nexus s ili galaxy nexus kad izade, samo moram jos vidjeti cijenu kod nas..briga me sto ima 1 jezgru nexus s..a mozda skupim jos malo para pa uzmem galaxy nexus i bar znam da ce imati updejt jer je googleov model

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

ICS na galaxy nexusu jos nije u finalnoj verziji,ali su obecali gpu akceleraciju kompletnog ui-a sto znaci da bi trebalo sve glatko raditi ko na wp7 i iphonu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 13:38 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

ICS na galaxy nexusu jos nije u finalnoj verziji,ali su obecali potpunu gpu akceleraciju kompletnog ui-a sto znaci da bi trebalo sve glatko raditi ko na wp7 i iphonu.

i sta onda da sada uzmem nexus s ili da cekam galaxy nexus?

16 godina
neaktivan
strbi kaže...
kach kaže...

Da al nebus ga ove godine dobio sigurno,nisu jos nista izjasnili po tom pitanju.Vidis da ga jos nisu ni updejtali na zadjnji gigner 2.3.6 i mislim da nema jos ni zadnji sense 3.5.Sta je na kraju sa sense 3.5,jesu rekli kad je official?

vidim da...ma uzeti cu nexus s ili galaxy nexus kad izade, samo moram jos vidjeti cijenu kod nas..briga me sto ima 1 jezgru nexus s..a mozda skupim jos malo para pa uzmem galaxy nexus i bar znam da ce imati updejt jer je googleov model

prvo sto uopce nema gb 2.3.6, drugo sto 3.5 dolazi s ovim updateom...

a jesi probao CM ROM?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Pa ak imas para galaxy nexus,a u ostalom izlazi 17-og ovaj mj. u europi sa finalnom verzijom ICS.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Sensation

dobro eto i da uzmem sensation, sta mi to vrijedi kad neznam flashati,rootati i stavljati custom romove na mob..a tesko se snalazim u onim xda tutorialima...ko to sve zna za njega je sensatioon izvrstan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Ma neispalti se to raditi ak nemas zivce za to.Ovo bu ti out of the box radilo kak spada i miran si.Ista stvar je sa nexus s.

Najbolje bi ti bilo ako mozes pricekat da vidis kak bu update radio na nexus s-u.Pa onda vidit dal ti se isplati uzimat ili ne.

Ja sam ga uzeo na temelju bete,jer sam vido da radi super i mislim da bu finalna verzija radila glatko ko wp7 i ios.(tak je barem u teoriji,nadam se):D

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 13:51 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Ma neispalti se to raditi ak nemas zivce za to.Ovo bu ti out of the box radilo kak spada i miran si.Ista stvar je sa nexus s.

Najbolje bi ti bilo ako mozes pricekat da vidis kak bu update radio na nexus s-u.Pa onda vidit dal ti se isplati uzimat ili ne.

Ja sam ga uzeo na temelju bete,jer sam vido da radi super i mislim da bu finalna verzija radila glatko ko wp7 i ios.(tak je barem u teoriji,nadam se):D

cek ti imas nexus s?

16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Da prodao sam omniu i uzeo sam ga radi ICS :D. Kazem ti ova akceleracija kaj dolazi je jako bitan update.Danasnji android mobiteli nemaju to i zato rade tak kak rade,ali to ce se sve uskoro promjeniti;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2011 14:01 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Da prodao sam omniu i uzeo sam ga radi ICS :D. Kazem ti ova akceleracija kaj dolazi je jako bitan update.Danasnji android mobiteli nemaju to i zato rade tak kak rade,ali to ce se sve uskoro promjeniti;)

uzimam nexus s, briga me sto ima jednu jezgru...tak i tak ga koristim za internet i tu i tamo malo igre :D

14 godina
neaktivan
HTC Sensation

izlazi mi ugovor u tele2 krajem mjeseca, dugo sam si planirao uzet ovaj uređaj, ali neka poskupljenja su se dogodila unatrag 10-ak dana. Ima li tko kakvih saznanja ili iskustva hoce li cijene pasti ili vratit na one stare koje su bili prije pola mjeseca jer trenutno su astronomske skupe!

0 0 hvala 0
15 godina
HTC Sensation

Jel tko koristi kakav screen protector, ako da molio bi neki prijedlog.

pwn too much...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
to ti je totalno nepotrebna stvar uz gorilla glass, samo ga nemoj strugat dijamantima i sve ce bit ok
17 godina
kach kaže...

Nemoj biti pre siguran u tu tvoju tvrdnju oko akceleracije, ICSa i ubrzanja OSa.

Postoji više razina hardverske akceleracije i određena akceleracija postoji već na Gingerbreadu i to nije ništa novo.

Ono o čemu ti pričaš je Composite based OS (iOS i WP7) ali to se neće dogoditi niti na ICSu niti na bilo kojem drugom androidu.

Takav OS je jako osjetljiv na korišteni hardware i software i bilo bi nemoguće takvno nešto implementirati u jedan operativni sustav koji pokreće toliko različitih uređaja i hardverskih konfiguracija. 

Dva su moguća ishoda: 

1. Google prelazi na Composite based OS, prolazi kroz mukotrpnu fazu osmišljanja i "peglanja" takvog OSa kroz koju su prošli i Apple i Microsoft sa svojim desktop operativnim sustavima, specificira standardnu konfiguraciju hardvera potrebnu za pokretanje tog OSa (određeni chipset, CPU, ram, GPU...) i zanemaruje sve dosadašnje uređaje i prekida support za njih. (TO se neće dogoditi) 

2. Službeni stav Googla je guranje dosadašnjeg modela OSa i u ICSu u kojem postoji neka određena hardverska akceleracija, ali ipak većinu toga odrađuje CPU. Jer službeno Google smatra da već danas postoje dovoljno jake Chipset-Dual core CPU konfiguracije mobitela da to guraju relativno glatko, a u skorijoj budućnosti (6-12 mjeseci) vani će biti 2.5GHz dual i quad core modeli koji će to bez problema gurati i kompletni JAKO KOMPLICIRANI prijelaz na Composite-based OS postaje neisplativ. 

Stoga, nemoj pre velike nade polagati u kombinaciju single-cora i ICSa. 

P.S. Široke mogućnosti "customizacije" Androida leže upravo u tome što to nije Composite-based OS i to Google zna. Razni launcheri, widgeti, teme i ostala čuda nebi ni slušajno u toj mjeri bila moguća na hardverski akceleriranom Composite-based OSu.  

Oni us "žrtvovali" brzinu i "tečnost" OSa za customizaciju... znajući da će se to kompenzirati sirovom snagom budućeg hardvera.

P.P.S. Opera mobile na androidu koristi hardversku akceleraciju za razliku od stock android browsera. To je primjer ubrzanja koje se može očekivati u skrolanju i zoomiranju. I to je dokaz da hardverska akceleracija koju mogu koristiti aplikacije postoji već duže vrijeme na androidu.

I rather like the restless nights
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.11.2011 13:19 (Bladepu).
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Hvala na dobrom objasnjenju,ali probao sam stavit betu ICS na svoj nexus i osjeti se lagani skok u performansama.Tak da nadam se da bu finalna verzija radila jos glade,ne nuzno glatko ko ios ili wp7,ali da ce se barem malo pribliziti takvoj fluidnosti bilo bi odlicno.

2 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Obzirom se po svijetu već počeo prodavat i Sensation XE, pitanje postavljam, je li ga slučajno tko kupio pa da podijeli svoje dojmove i expresije sa komadom gadgeta {#}?!

Obzirom je na službenim stranicama Tmobile.de stigla objava o skorom dolasku istoga na tržište, pitanje je Sensation XE ili Sensation XL, makar sve osim interne memorije je na strani modela XE {#}{#}  ??!!

LINK; http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,,2963-_216595-0-default;PREVIEW-0,00.html

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Obzirom se po svijetu već počeo prodavat i Sensation XE, pitanje postavljam, je li ga slučajno tko kupio pa da podijeli svoje dojmove i expresije sa komadom gadgeta {#}?!

Obzirom je na službenim stranicama Tmobile.de stigla objava o skorom dolasku istoga na tržište, pitanje je Sensation XE ili Sensation XL, makar sve osim interne memorije je na strani modela XE {#}{#}  ??!!

LINK; http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,,2963-_216595-0-default;PREVIEW-0,00.html

Sve je na strani XEa... XLov problem je samo 12GB za muziku.

15 godina
HTC Sensation

Prema meni, XL ne zasluzuje biti u seriji Sensation zato jer bi po specifikacijama trebao biti DHD-ov nasljednik.

A sto se tice memorije, malo je glupo to sto nisu ugradili utor za memorijsku karticu, iako bi dobro dosla.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Sensation

Mi moze netko preporuciti najbolju verziju stock rooted rom-a... Ni jedan custom rom mi se ne svidja a nema ni neke velike razlike u odnosu na stock rom 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Sensation

Možda ovo nije prava tema za objavu ove vijesti, ali, neće se valjda nitko ljutiti  {#}!!!!

Pronašao sam na ENGADGETU članak kojim je taksativno po firmama koje rede mobove pogonjene Android OS-om, ojavljeno koje i čije će makinje podržavati IceCreamSandwich, nadam se da će to kratkoročno i dugoročno pomoći svim ljudima koji će, žele, ne žele ili neće kupovati mob sa Android OS-om u skoroj daljnjoj budućnosti  {#}!!!!

LINK; http://www.engadget.com/updates/which-devices-will-get-ice-cream-sandwich/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po tome ce samo dva HTC-a i tri Samsunga od kojih je jedan googlov. Mislim da lista nije potpuna (nisam sve citao nego samo modele koji su navedeni)

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.11.2011 9:57 (yaga01).
14 godina
HTC Sensation

Koliko sam očekivao od originalnog vrlo prvog Sensationa, pa se pomalo i pre razočarao, od ovog momka se može očekivati nešto, i puno više od toga  {#}!

Prije svega, možda nekom nebitno, meni bitno, puno bolji odabir boja kućišta, a rekao bih i kvaliteta kućišta istovremeno, poboljšanje kako hardware-ski tako i software-ski, možda još uvijek nedovoljno za biti broj 1, ali čovjeka usrećuje.

Još samo da se ima kuna, i da, da dođe koji primjerak u Hrvatsku, a do tada evo test GSMArene {#}!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe-review-672.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ATJLučko kaže...

Koliko sam očekivao od originalnog vrlo prvog Sensationa, pa se pomalo i pre razočarao, od ovog momka se može očekivati nešto, i puno više od toga {#}!

Prije svega, možda nekom nebitno, meni bitno, puno bolji odabir boja kućišta, a rekao bih i kvaliteta kućišta istovremeno, poboljšanje kako hardware-ski tako i software-ski, možda još uvijek nedovoljno za biti broj 1, ali čovjeka usrećuje.

Još samo da se ima kuna, i da, da dođe koji primjerak u Hrvatsku, a do tada evo test GSMArene {#}!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_sensation_xe-review-672.php

jesi pogledao cijeli review? u vecini benchmark-a originalni Sensation je jaci od ovog XE.
15 godina
HTC Sensation

Evo vijesti koji ce sve HTC mobiteli ici na Ice Cream Sandwich.

Jedan od njih je i Sensation a upgrade se ocekuje početkom 2012.

LINK

pwn too much...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:01 (agent_00klc).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

DesireHD ne dobija update,a nije uopce tak star.Glupi apple je izbacio iso5 za 3gs koj je iz 2009-e,3 godine star telefon i jos se updejta,a desire hd koj je izasao krajem 2010 gotov je s updatevoima.Fakat su cigani nemogu vjerovat.

Nije htc jedini koj to radi,ali opet je sugavo jer su vodeca firma i tak se ponasaju.

0 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

Mi moze netko preporuciti najbolju verziju stock rooted rom-a... Ni jedan custom rom mi se ne svidja a nema ni neke velike razlike u odnosu na stock rom 

Revolution HD, nećeš primjetit da je različit od stock rom-a jedino što će biti malo brži i nešto će biti dugotrajnija baterija zbog smanjivanja takta procesora u idle-u i undervolta.

There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. There is no passion, there is serenity. There is no chaos, there is harmony. There is no death, there is the force.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:59 (Hyperion).
17 godina
kach kaže...

DesireHD ne dobija update,a nije uopce tak star.Glupi apple je izbacio iso5 za 3gs koj je iz 2009-e,3 godine star telefon i jos se updejta,a desire hd koj je izasao krajem 2010 gotov je s updatevoima.Fakat su cigani nemogu vjerovat.

Nije htc jedini koj to radi,ali opet je sugavo jer su vodeca firma i tak se ponasaju.

Da, to je poprilično loše sa njihove strane... Kako je običan Desire izgubio support i update i kako će sada i Desire HD izgubiti support i update. 

Uz iPhone, tu je i Samsung Galaxy S kao primjer, koji je skoro godinu dana stariji telefon od Desire HD i još uvijek dobija redovne updateove

HTC je tu gadno fulao... trče sa izbacivanjem novih uređaja, a isti ti novi uređaju gube support nakon 6 mjeseci. 

I rather like the restless nights
16 godina
neaktivan
HTC Sensation

Da,stalno gledam na twitteru i samsung non stop izbacuje firmware updateove za njihove uredaje.Svaka im cast,htc se je tu gadno zaje*ao.Izgubit ce zbog toga jako puno koristinika.

Bas me zanima dokle ce gurat sensation..nakon sandwitcha gotovi updateovi,nebi se cudio da ista stvar bude ko s DHD-om.Ma samsung je ovdje kaj se suporta tice definitivno FTW,to mi je bitnije nego metalno kuciste.

Nakon tattoa i desirea drago mi je da nemam vise nis od Htc-a.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Da,stalno gledam na twitteru i samsung non stop izbacuje firmware updateove za njihove uredaje.Svaka im cast,htc se je tu gadno zaje*ao.Izgubit ce zbog toga jako puno koristinika.

Bas me zanima dokle ce gurat sensation..nakon sandwitcha gotovi updateovi,nebi se cudio da ista stvar bude ko s DHD-om.Ma samsung je ovdje kaj se suporta tice definitivno FTW,to mi je bitnije nego metalno kuciste.

Nakon tattoa i desirea drago mi je da nemam vise nis od Htc-a.

Fuckaj to, pogledaj Nokiu 5800.... dan danas izlaze updejti... ako ne nista bar HTC ima najbogatiji community, pa ima ROMova ko u prici.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice