Molio bi vaše mišljenje, koji bi odabrali od ova dva mobitele za sebe. Molio bi i objašnjenja 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam već odabrao SGS2,pa je objašnjenje subjektivnije. SGS2 je bolji u svemu što meni treba,brzina,ekran,tezina,debljina,više memorije,kamera,baterija i jos par sitnica a ja kao jedinu prednost (iako za mene to nije) je izrada Sensationa od metala.
Molio bi vaše mišljenje, koji bi odabrali od ova dva mobitele za sebe. Molio bi i objašnjenja 
Iz razloga što mi više leži onaj feeling držanja u ruci HTC Sensation, nisam poklonik plastika designa!
Iz razloga što makar možda nije ukupno hardware-ski i software-ski jači, boljeg ekrana i gamuta boja, ukupan dojam HTC Sensa i ostalih sadržajnih mogućnosti koje pruža Sensation, je po mojem ukusu bolje tako da je moje mišljenje koje je čvrsto za HTC Sensation!
Moj ti je savjet da odeš negdje i pokušaš isprobati oba mobitela,al ako ih staviš jedan pokraj drugog nećeš više imati dileme,zaljubit ćeš se u ekran SGSII. 
definitivno Galaxy S2. Brži,bolji ekran,ima više memorije i bolju kameru. Ukratko rečeno,najbolji mobilni telefon današnjice!
Stripe se jos malo i cekaj galaxy nexus.
Stripe se jos malo i cekaj galaxy nexus.
A onda ce se poslije Nexusa morat strpjet jer izlazi SGS3 na proljeće,i tako ukrug :)
S2 (iako sam HTC fan kad je Android u pitanju).
Možda ti ovo pomogne,nek se čuje glas naroda 
| 18 | Samsung Galaxy SII |
|---|---|
| 6 | HTC Sensation |
Evo ga: čekam SGSII
Čestitam,kad ga dobiješ baci oko na temu http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?jumpto=2452096&sort=asc&view=flat
Evo ga: čekam SGSII
Dobar izbor. SGS2 je 30-40 % brži od Sensationa i baterija mu traje 3x dulje.