HTC Camera app je dobila update.
nista kod mene.
HTC Camera app je dobila update.
nista kod mene.
Nađi ručno na Play store.
Nađi ručno na Play store.
nema...htc ima drugaciju verziju za svaki mob. za 10-tku nema update. na xda forumu se uvijek raspisu ako dodje neki novi update, pogotovo za kameru, nista ni tamo..
Ni ja nemam nikakav update za HTC Camera app u Play store-u
Ni ja.. verzija mi je, 28 feb 2107, 8.50.. ver. 876780
A google play ne nudi nikakav update, veli da imam zadnju verziju..
phoenix2003 u pravu si, meni je instalirana verzija manja, ali mi i dalje ne nudi update?! :(
Pokušat ću skinit .apk
EDIT: Nema te verzije za dload. Ti imaš nešto čudno :)
Zanimljivo da nemate update. Provjerite koju verziju imate.
mozda imas neki custom ROM ? ili neku ne EU verziju 10-tke..
Nikakav custom ROM. Telefon regularno kupljen u BHTelecom-u. Primjetio sam da više nema onaj bug koji je bio (sa zaglavljenom zadnjom načinjenom fotografijom). Ne bih rekao da ovako brzo može izaći i .apk za zadnju verziju.
Evo, da ne otvaram novu temu, ali otvorit će se sigurno sutra nakon predstavljanja HTC U11.
Nikako mi se ne sviđa. Ne govorim sada samo o dizajnu, već o par ključnih stvari:
1) veličina. ovo je već phablet i meni to nema nikakve svrhe. 10ka je bila granica i još uvik je. Idealna veličina mi je M7 ili iP7, pa tko šta više u to nagura. To je telefon, a ne tablet ili laptop. Ne vidim svrhu ni prednost stalnog rasta.
2) staklo. Ne koristim zaštite i ovo je jednostavno NO GO za mene
3) stakleni telefon, pa još teži od 10ke. NO way.
Kako mi se S8 i G6 nikako ne sviđaju, što radi EDGE besmislice, što radi izduženosti pa pari daljinski, a d ane govorim Exynosa u S8, nekako vjerujem da će HTC ili izbacit manji U11, tipa 4.7" ili ću s mojom 10kom izdurat i dalje, a onda promijeniti "tabor" i preći na iOS nakon 10 godina skoro Androida.
Iskreno, siguran sam čak da će iPhone biti kralj ove godine.
Meni je previse pi*kast mobitel, M7-10 su mi bili onako bas dobrog izgleda, metal koji je cinio nekakvu razliku od drugih. Ovo sad izgleda kao za Japance i Koreance nek se sjaji
Evo, da ne otvaram novu temu, ali otvorit će se sigurno sutra nakon predstavljanja HTC U11.
Nikako mi se ne sviđa. Ne govorim sada samo o dizajnu, već o par ključnih stvari:
1) veličina. ovo je već phablet i meni to nema nikakve svrhe. 10ka je bila granica i još uvik je. Idealna veličina mi je M7 ili iP7, pa tko šta više u to nagura. To je telefon, a ne tablet ili laptop. Ne vidim svrhu ni prednost stalnog rasta.
Kako mi se S8 i G6 nikako ne sviđaju, što radi EDGE besmislice, što radi izduženosti pa pari daljinski, a d ane govorim Exynosa u S8, nekako vjerujem da će HTC ili izbacit manji U11, tipa 4.7" ili ću s mojom 10kom izdurat i dalje, a onda promijeniti "tabor" i preći na iOS nakon 10 godina skoro Androida.
da, meni se isto ne sviđa. ako se koristi bez zastite, mob je magnet za otiske prstiju i masnocu..i izgleda ko staklena cigla.
ovaj edge sense, gledam na youtubeu, lik se trese kakvom snagom mora prtisnuti da to proradi :)
naprema desetki 11 ima 2 koplja slabiju prednju kameru... ne znam di im je pamet bila stavljat 16mpx prednju kameru, u malo slabijem svijetlu to ce biti uzas od slika, isto tako nema OIS itd. nisam ni za zadnju siguran da je bolja.
mob je dosta veci a baterija ostala ista je da je SD835 stedljiviji ali ipak.. opet ce batrija drzati jedan dan.
Pošto pretpostavljaš da HTC 11 neće biti što si ti mislio., sad se nadaš da će Iphone biti kralj
Kad vidim dizajn, i sam IOS sustav., ne znam koliko bi HTC trebao biti loš da se prebacim na Iphone.
Jedino zašto bi kupio Iphone da naprave neku brutalno ludu kameru...što je skoro pa nemoguće.
Pošto pretpostavljaš da HTC 11 neće biti što si ti mislio., sad se nadaš da će Iphone biti kralj
Kad vidim dizajn, i sam IOS sustav., ne znam koliko bi HTC trebao biti loš da se prebacim na Iphone.
Jedino zašto bi kupio Iphone da naprave neku brutalno ludu kameru...što je skoro pa nemoguće.
Zašto ne pređeš na HTC 10? On ima brutalnu kameru. Ne znam samo odakle ti energija da trolaš i misliš da ćeš nekoga naljutiti? Ovdje možeš dobiti samo jedan odgovor utemeljen na činjenicama: HTC 10 je bolji od S7!
Zašto ne pređeš na HTC 10? On ima brutalnu kameru. Ne znam samo odakle ti energija da trolaš i misliš da ćeš nekoga naljutiti? Ovdje možeš dobiti samo jedan odgovor utemeljen na činjenicama: HTC 10 je bolji od S7!
Ne čitaš s razumijevanjem...
Ako nisi skužio htio sam reći da prebacivanje s HTC 10 ili 11 na Iphone nema smisla baš zbog neshvatljivo kompliciranog IOS-a. Što sam ja krivo rekao???Zašto misliš da sam nekoga htio naljutit. Pričaš nebuloze.
Imao 10 pa ga vratio nakon tjedan dana zbog problema s zvučnikom. A ni taj njhov sense mi se nije sviđao. Nije za mene HTC ali tko voli...samo naprijed.
Meni je previse pi*kast mobitel, M7-10 su mi bili onako bas dobrog izgleda, metal koji je cinio nekakvu razliku od drugih. Ovo sad izgleda kao za Japance i Koreance nek se sjaji
Baš to :) 10ka je meni brutalan telefon fizički, pogotovo tamni model. Ovo sjajno mi nikako ne paše.
da, meni se isto ne sviđa. ako se koristi bez zastite, mob je magnet za otiske prstiju i masnocu..i izgleda ko staklena cigla.
ovaj edge sense, gledam na youtubeu, lik se trese kakvom snagom mora prtisnuti da to proradi :)
naprema desetki 11 ima 2 koplja slabiju prednju kameru... ne znam di im je pamet bila stavljat 16mpx prednju kameru, u malo slabijem svijetlu to ce biti uzas od slika, isto tako nema OIS itd. nisam ni za zadnju siguran da je bolja.
mob je dosta veci a baterija ostala ista je da je SD835 stedljiviji ali ipak.. opet ce batrija drzati jedan dan.
Ma lako ću ja za kameru. Sve su kamere danas li-la, nema tu neke razlike. Kada se slike razviju, apsolutno sve dobro izgledaju na normalnom formatu.
Meni je prvo što me odbilo veličina telefona. 5.5" ekran mi je apsolutno nevažan.
Alternativu ne vidim u Android svijetu trenutno. S8/S8+ mi je bože sačuvaj a još s ovim kljastavim exynosom da ne govorim. Edge ekrani niti čut, a FP na stražnjoj strani :(
iP će sigurno biti zaokružen telefon, uopće se ne brinem, GPU/CPU ionako je jači/bolji od konkurencije u Androidu, a mala promjena neće doći loše. Još ako ostane u dimenzijama sadašnjeg iP7, meni savršeno.
Da, a meni po prvi put da novi HTC flagship uopće ne izaziva želju da ga uzmem.
Alternativu ne vidim u Android svijetu trenutno. S8/S8+ mi je bože sačuvaj a još s ovim kljastavim exynosom da ne govorim. Edge ekrani niti čut, a FP na stražnjoj strani :(
iP će sigurno biti zaokružen telefon, uopće se ne brinem, GPU/CPU ionako je jači/bolji od konkurencije u Androidu, a mala promjena neće doći loše. Još ako ostane u dimenzijama sadašnjeg iP7, meni savršeno.
Alternativa Google Pixel..., ako ti ovi ostali ne odgovaraju.
Danas supruga spremila slike na google email po dskice., i mislia ih je na mobitelu otvorit i automatski skinut u galeriju. Ma nema šanse. J... je materi i Jobsu i svima tamo njima koji banalne stvari zakompliciraju.
Ja se sa strane smijem...i kažem : A lijepo sam ti rekao zašto ja imam Android. Normalno ja na kraju skinuo na svoj mob i poslao joj putem Whats app.
I kad vidim patnju ljudi na Ios-u s banalnim stvarima...ne znam šta bi trebalo biti da kupim Iphone.
HTC 11 po meni ima staromodan dizajn., za kameru čitam da je najbolja - 90 bodova na DX0..., ovo stiskanje mi je debilno...al ajde. A ono ništa posebno., osim te kamere.
ja bi isao na 11 iskljucivo zbog wifi-a, posto na 10-tki kao da ga ni nemam.
Baš sam sada pogledao video o predstavljanju, par handson videoa i moram priznat da sam sa svim oduševljen, osim sa jbnom veličinom što mi nikako ne odgovara i izgleda dealbreaker.
Kamera i audio, daleko ispred konkurencije u svakom pogledu. Ako su bili prošle godine alpar, ovaj put konkurencija je dosta iza.
USonic mi se sviđa, audio focus isto tako. Da bar hoće 5" verzija izać :(
Baš sam sada pogledao video o predstavljanju, par handson videoa i moram priznat da sam sa svim oduševljen, osim sa jbnom veličinom što mi nikako ne odgovara i izgleda dealbreaker.
Kamera i audio, daleko ispred konkurencije u svakom pogledu. Ako su bili prošle godine alpar, ovaj put konkurencija je dosta iza.
USonic mi se sviđa, audio focus isto tako. Da bar hoće 5" verzija izać :(
Al koja konkurencija uopce ostaje? S8 mi se cini dobar, precjenjen ali izgledom bolji od ovoga (subjektivno naravno). Kamera, zvuk opet na strani HTCa (opet u smislu da nisam zahtjevan i da sam bio zadovoljan i sa onim double cudom na M8) Jedino cijena me muci, ovi flagshipovi su osli u nebo s cjenom.
Moj M8 je bio 450€ pocetkom 6.mj kada je izasao, a sada za novi U11 je oko 700€ vjerovatno.
I meni također 11 nema nikakav wow efekt i unatoč hardwareu, dizajn mi nije ništa posebno, tako da mi se 10 sada još više sviđa...
Ne čitaš s razumijevanjem...
....
Imao 10 pa ga vratio nakon tjedan dana zbog problema s zvučnikom. A ni taj njhov sense mi se nije sviđao. Nije za mene HTC ali tko voli...samo naprijed.
Možda ne čitam s razumijevanjem ali me pamćenje dobro služi: vratio si ga zbog autofokusa i problema sa spajanjem na GSM mrežu(bar si to rekao). Osobno, mislim da si ispod haube očekivao S7 klon, ali to je tvoje mišljenje i ja ga poštujem.
Fotka je mrak! Ustao u 5 ujutro na posao kad imam što vidjeti kroz prozor, zgrabim telefon i uđem u Pro mode, ISO 100, 1/100, RAW.... Napravio sam i par JPEG fotki (koje su također dobre) ali ovu koju sam postavio malkice sam obradio u Snapseed (uglavnom sam izvukao sjene kako bi se malo bolje vidjele zgrade i drugo ništa). Fotku sam napravio kroz zatvoren prozor.
Google Photos je glavna galerija u 10-ke. Kod mene radi dobro i nism primjetio nešto slično što se tebi desilo. Aplikacija ima i Trash pa obrisane fotke možeš vratiti. HTC Gallery nije kompatibilna sa 10-kom.
Možda ne čitam s razumijevanjem ali me pamćenje dobro služi: vratio si ga zbog autofokusa i problema sa spajanjem na GSM mrežu(bar si to rekao). Osobno, mislim da si ispod haube očekivao S7 klon, ali to je tvoje mišljenje i ja ga poštujem.
Je istina...autofokus me zajebavao koliko se sječam i zvučnik(nisam sugovornika čuo ili nije čuo on mene)..., taj zvučnik je bio največi problem.
Rekao sam i onda da je mob odlićan ali da me to jebalo...prešao sam tad s S6 na M10...jednostavno Samsung mi više odgovara., pogotovo njihov TW...i na kraju sam poslje M10 uzeo S7e.