uskoro dobite i moj review , prednarucen je u njemackoj,rekli su da stize u najkrace mogucem roku,cak i prije kraja mjeseca
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uskoro dobite i moj review , prednarucen je u njemackoj,rekli su da stize u najkrace mogucem roku,cak i prije kraja mjeseca
izvone daj mi link di si ga naručio :) Isporuka u HR ili ... ?
Thnx.
Evo malo beauty shotova :)
rodbina :D
Sardax, ako već ne možeš da čekaš domaće operatere imaš i ovu opciju: https://www.myus.com/

Kontaktiraj HTC Hrvatska pa pitaj direktno. Ja ću čekati ponudu operatera. Bili su više nego ljubazni kada sam reklamirao M7 (ljubičasta kamera a zatim i zelenkasta kamera te balans bijele boje) i M8 kada su zamijenili display. Mislim da nećeš imati problema sa garancijom (osim UH-OH koja vrijedi samo u USA) ali će te, u slučaju kupovine u USA, oglobiti carina/porez.
Perooo1 kako prominim naslov teme?
Editirao sam OP, ali ne vidim kako prominit sami naslov.
Evo još slika od ove loše kamere: HTC 10 camera samples
Malo videoa vezanih za kameru:
,Istiće mi ugovor za misec dana pa planiran uzet novi mob, mislin da ce ovo nakon LG G3 biti lipi upgrade.
Meni je već istekao ugovor, i čekam da se ovo čudo pojavi...
Mislio sam da ću idućeg uzesti G5 jer mi se stvarno sviđa ova 'wide camera', ali i dalje mu je loša autonomija, pretaman zaslon...
Dodje mi da ga online uzmem.
Lupit ce mi PDV i carinu? Koliko za carinu?

Carina je 10%, prvo se ona doda cjelokupnom iznosu moba, tipa mob je 4000 kn + carina = 4400 kn, i onda na taj iznos ide PDV 25%.
Nisam siguran jel se na mobove placa carina, moguce je da se samo placa PDV, treba provjeriti.
Zar nece u ostale zemlje EU mob doci prije pa naruci od tamo, izbjeci ces carinu, PDV, a i garancija ce ti vrijediti kod nas.
Pa tak i vele, početak 5tog mjeseca ostatak svijeta, možda kod nas dođe i prije sredine 5tog mjeseca...
Jel se zna koja bi cijena trebala bit kod nas?
Hajde, šta kukate kao stare babe?! To nas drže namjerno na lancu da nam više idu sline a ujedno treba vremena da se "dotegne" software. Nego, jeste li vidjeli simpatičnu caku sa SD karticom koju, kad se doda, telefon spoji sa internom memorijom i tako radi sa njom. Odličan štos, nema šta!
Carina je 10%, prvo se ona doda cjelokupnom iznosu moba, tipa mob je 4000 kn + carina = 4400 kn, i onda na taj iznos ide PDV 25%.
Nisam siguran jel se na mobove placa carina, moguce je da se samo placa PDV, treba provjeriti.
Zar nece u ostale zemlje EU mob doci prije pa naruci od tamo, izbjeci ces carinu, PDV, a i garancija ce ti vrijediti kod nas.
Thnx.
Vidit ću još kada stiže u HR.
Idem i na put u Njemačku i Španjolsku za 10 dana, pa ako ovdje ne bude, uzmem ga tamo negdi :)
Pa tak i vele, početak 5tog mjeseca ostatak svijeta, možda kod nas dođe i prije sredine 5tog mjeseca...
Jel se zna koja bi cijena trebala bit kod nas?
Mah, mi smo uvik zadnja rupa na sviralu :)
Ja isto očekujem tu negdi cijenu. Još ako bude 64GB model negdi dostupan, to će biti vrh.
Hajde, šta kukate kao stare babe?! To nas drže namjerno na lancu da nam više idu sline a ujedno treba vremena da se "dotegne" software. Nego, jeste li vidjeli simpatičnu caku sa SD karticom koju, kad se doda, telefon spoji sa internom memorijom i tako radi sa njom. Odličan štos, nema šta!
Da, ali ti onda sve ovisi o sporijoj komponenti vjerovatno. To je već sada dostupno na M8/9. Radje uzmem 64GB i SD mi ni ne treba onda.
Ma ne vjerujem da će biti jeftiniji od S7 i G5, ak je S7 u Sancta Domenici 5.599, a kod jednog operatera na bonove, 5.695, a G5 5.599, onda očekujte barem isto toliko ili blago skuplji. Tako je i M9 kod 'tele' bio skuplji od S6 i G4. Za oglasnike je druga stvar.
1.30.x update is out for Taiwanese HTC 10
https://twitter.com/Masini1491/status/724560569043279872
Camera performance improvements WiFi stability enhancement System stability Improvement
HTC se zagrijava i priprema za izlazak na pozornicu...

Ma ne vjerujem da će biti jeftiniji od S7 i G5, ak je S7 u Sancta Domenici 5.599, a kod jednog operatera na bonove, 5.695, a G5 5.599, onda očekujte barem isto toliko ili blago skuplji. Tako je i M9 kod 'tele' bio skuplji od S6 i G4. Za oglasnike je druga stvar.
Što se tiče cijene, tak si i ja nekaj mislim, oko 5500-5600kn...
Ma meni cijena ovog uređaja ne znači ništa. Posebno kad vidim lica onih koji se kunu u Samsung!
Ma meni cijena ovog uređaja ne znači ništa. Posebno kad vidim lica onih koji se kunu u Samsung!
Između onih što se kunu u Samsung i između onih što se kunu u HTC, apsolutno nikakve razlike nema.
Btw., ja se isto veselim dolasku i bližoj usporedbi ova dva vrhunska telefona.
Svakako desetka izgleda puno ljepše nego na onim slikama, bar se tako meni čini.
Kako god, više ću govorit tek nakon držanja u rukama.
Između onih što se kunu u Samsung i između onih što se kunu u HTC, apsolutno nikakve razlike nema.
Btw., ja se isto veselim dolasku i bližoj usporedbi ova dva vrhunska telefona.
Svakako desetka izgleda puno ljepše nego na onim slikama, bar se tako meni čini.
Kako god, više ću govorit tek nakon držanja u rukama.
That's my boy! O čemu sam ja govorio?! Elem, većina ljudi koje poznajem ima gotovo nikakvo znanje o hardveru i softveru. U ostalom već sam pisao o ovome fenomenu pa ne bih da ponavljam a i nije tema o tome. Kako god prvi testovi samo hvale 10-ku. Kad se softver ispolira biće najbolji bez sumnje. Pravo je vrijeme da se kupe dionice HTC-a.
Stari vs novi update, evo fotki na uvid.. Prije i poslije update, a razlika je vidljivija na slikama..
Gdje samo iskopaš ove mandarinske stranice?!
Slabo ti to pratiš u vezi 10tke
Ima na xda forumu link..
Pratio bih ja da nije dječice....