HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 383.289
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC One M10 - rasprava

uskoro dobite i moj review , prednarucen je u njemackoj,rekli su da stize u najkrace mogucem roku,cak i prije kraja mjeseca 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
izvone kaže...

uskoro dobite i moj review , prednarucen je u njemackoj,rekli su da stize u najkrace mogucem roku,cak i prije kraja mjeseca 

izvone daj mi link di si ga naručio :) Isporuka u HR ili ... ?

Thnx.

Evo malo beauty shotova :)

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 16:00 (sardax).
16 godina
HTC One M10 - rasprava

rodbina :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Sardax, ako već ne možeš da čekaš domaće operatere imaš i ovu opciju: https://www.myus.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 19:07 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Thnx, znam. Problem je sto US warranty navodno ne vrijedi u EU :(
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Kontaktiraj HTC Hrvatska pa pitaj direktno. Ja ću čekati ponudu operatera. Bili su više nego ljubazni kada sam reklamirao M7 (ljubičasta kamera a zatim i zelenkasta kamera te balans bijele boje) i M8 kada su zamijenili display. Mislim da nećeš imati problema sa garancijom (osim UH-OH koja vrijedi samo u USA) ali će te, u slučaju kupovine u USA, oglobiti carina/porez.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 20:46 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Zasto se tema ne preimenuje u HTC 10? Mislim da svi znamo o kojem se uredaju radi, ali opet, možda nekog tko se manje razumije bas to zbuni :S

2 0 hvala 1
16 godina
Perooo1 kaže...
Zasto se tema ne preimenuje u HTC 10? Mislim da svi znamo o kojem se uredaju radi, ali opet, možda nekog tko se manje razumije bas to zbuni :S

Perooo1 kako prominim naslov teme? 

Editirao sam OP, ali ne vidim kako prominit sami naslov. 

Evo još slika od ove loše kamere: HTC 10 camera samples

Malo videoa vezanih za kameru: 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 9:02 (sardax).
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Jel se zna okvirno kad bi kod nas trebao bit dostupan u slobodnoj prodaji?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Istiće mi ugovor za misec dana pa planiran uzet novi mob, mislin da ce ovo nakon LG G3 biti lipi upgrade.

Vincent mothefuckin Vega
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Meni je već istekao ugovor, i čekam da se ovo čudo pojavi...

1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Da tema ne padne u zaborav:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mislim da ću i ja svoj G4 zamijeniti ovim čudom. Kamera izgleda sve bolja i bolja, pogotovo video.
Mislio sam da ću idućeg uzesti G5 jer mi se stvarno sviđa ova 'wide camera', ali i dalje mu je loša autonomija, pretaman zaslon...
16 godina
Ajme, u SD kazu da ce biti doatupan tek sredinom 5og mjeseca :(

Dodje mi da ga online uzmem.
Lupit ce mi PDV i carinu? Koliko za carinu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
sardax kaže...

Carina je 10%, prvo se ona doda cjelokupnom iznosu moba, tipa mob je 4000 kn + carina = 4400 kn, i onda na taj iznos ide PDV 25%.

Nisam siguran jel se na mobove placa carina, moguce je da se samo placa PDV, treba provjeriti.

Zar nece u ostale zemlje EU mob doci prije pa naruci od tamo, izbjeci ces carinu, PDV, a i garancija ce ti vrijediti kod nas.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Pa tak i vele, početak 5tog mjeseca ostatak svijeta, možda kod nas dođe i prije sredine 5tog mjeseca...

Jel se zna koja bi cijena trebala bit kod nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
U slobodnoj prodaji moje misljenje oko 5000kn

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Hajde, šta kukate kao stare babe?! To nas drže namjerno na lancu da nam više idu sline a ujedno treba vremena da se "dotegne" software. Nego, jeste li vidjeli simpatičnu caku sa SD karticom koju, kad se doda, telefon spoji sa internom memorijom i tako radi sa njom. Odličan štos, nema šta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Edge kaže...
sardax kaže...

Carina je 10%, prvo se ona doda cjelokupnom iznosu moba, tipa mob je 4000 kn + carina = 4400 kn, i onda na taj iznos ide PDV 25%.

Nisam siguran jel se na mobove placa carina, moguce je da se samo placa PDV, treba provjeriti.

Zar nece u ostale zemlje EU mob doci prije pa naruci od tamo, izbjeci ces carinu, PDV, a i garancija ce ti vrijediti kod nas.

Thnx. 

Vidit ću još kada stiže u HR. 

Idem i na put u Njemačku i Španjolsku za 10 dana, pa ako ovdje ne bude, uzmem ga tamo negdi :)

zvonac kaže...

Pa tak i vele, početak 5tog mjeseca ostatak svijeta, možda kod nas dođe i prije sredine 5tog mjeseca...

Jel se zna koja bi cijena trebala bit kod nas?

Mah, mi smo uvik zadnja rupa na sviralu :)

Dado91 kaže...
U slobodnoj prodaji moje misljenje oko 5000kn

Ja isto očekujem tu negdi cijenu. Još ako bude 64GB model negdi dostupan, to će biti vrh.

phoenix2003 kaže...

Hajde, šta kukate kao stare babe?! To nas drže namjerno na lancu da nam više idu sline a ujedno treba vremena da se "dotegne" software. Nego, jeste li vidjeli simpatičnu caku sa SD karticom koju, kad se doda, telefon spoji sa internom memorijom i tako radi sa njom. Odličan štos, nema šta!

Da, ali ti onda sve ovisi o sporijoj komponenti vjerovatno. To je već sada dostupno na M8/9. Radje uzmem 64GB i SD mi ni ne treba onda. 

11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Ma ne vjerujem da će biti jeftiniji od S7 i G5, ak je S7 u Sancta Domenici 5.599, a kod jednog operatera na bonove, 5.695, a G5 5.599, onda očekujte barem isto toliko ili blago skuplji. Tako je i M9 kod 'tele' bio skuplji od S6 i G4. Za oglasnike je druga stvar.

0 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

1.30.x update is out for Taiwanese HTC 10

https://twitter.com/Masini1491/status/724560569043279872

Camera performance improvements WiFi stability enhancement System stability Improvement

HTC se zagrijava i priprema za izlazak na pozornicu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 15:25 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Ma ludnica. Čak i tom segmentu, kamera, biti će alpar ako ne i bolji od direktne konkurencije. Što se i do sad vidilo samo sa ovih par updateova.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dante05 kaže...

Ma ne vjerujem da će biti jeftiniji od S7 i G5, ak je S7 u Sancta Domenici 5.599, a kod jednog operatera na bonove, 5.695, a G5 5.599, onda očekujte barem isto toliko ili blago skuplji. Tako je i M9 kod 'tele' bio skuplji od S6 i G4. Za oglasnike je druga stvar.

Što se tiče cijene, tak si i ja nekaj mislim, oko 5500-5600kn...

15 godina
HTC One M10 - rasprava

Ma meni cijena ovog uređaja ne znači ništa. Posebno kad vidim lica onih koji se kunu u Samsung!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...

Ma meni cijena ovog uređaja ne znači ništa. Posebno kad vidim lica onih koji se kunu u Samsung!

Između onih što se kunu u Samsung i između onih što se kunu u HTC, apsolutno nikakve razlike nema.

Btw., ja se isto veselim dolasku i bližoj usporedbi ova dva vrhunska telefona.

Svakako desetka izgleda puno ljepše nego na onim slikama, bar se tako meni čini.

Kako god, više ću govorit tek nakon držanja u rukama.

15 godina
zabranjeniples kaže...
phoenix2003 kaže...

Između onih što se kunu u Samsung i između onih što se kunu u HTC, apsolutno nikakve razlike nema.

Btw., ja se isto veselim dolasku i bližoj usporedbi ova dva vrhunska telefona.

Svakako desetka izgleda puno ljepše nego na onim slikama, bar se tako meni čini.

Kako god, više ću govorit tek nakon držanja u rukama.

That's my boy! O čemu sam ja govorio?! Elem, većina ljudi koje poznajem ima gotovo nikakvo znanje o hardveru i softveru. U ostalom već sam pisao o ovome fenomenu pa ne bih da ponavljam a i nije tema o tome. Kako god prvi testovi samo hvale 10-ku. Kad se softver ispolira biće najbolji bez sumnje. Pravo je vrijeme da se kupe dionice HTC-a.

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Stari vs novi update, evo fotki na uvid.. Prije i poslije update, a razlika je vidljivija na slikama..

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=4781171

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 15:52 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Gdje samo iskopaš ove mandarinske stranice?!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

Slabo ti to pratiš u vezi 10tke

Ima na xda forumu link..

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Pratio bih ja da nije dječice....

Moj PC