HTC M9 - Rasprava

poruka: 1.354
|
čitano: 199.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Otrijezni se pa sastavi gramatički ispravnu rečenicu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC M9 - Rasprava
@Magnolia_fan

Kako misliš nema 4k?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Brate mili, ak ga imaš, pa daj neki kratki osvrt, po mogućnosti nepristran..

Ljude zanima, a i mene zanima, nemoj škrtarit na riječima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

mbkhd review

toliko o toshiba senzoru...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 17:30 (Fanu).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HTC M9 - Rasprava
Fanu kaže...

Selektiva, što nisi izvukao dio u kojem kaže odličan display kao i do sada i da je na 5" FHD dovoljan ili zašto nisi izvukao dio u kojem kaže kako je SD810 speed champ i kako se sve odlično vrti?

14 godina
HTC M9 - Rasprava
Nije 810 spor nego nije mnogo brži od 801/805 nakon softverskog underclocka. Da metneš 801 i napraviš blind test, teško bi rekao koji je koji.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HTC M9 - Rasprava

Evo i u Tšrot dolazi u sljedeći tjedan (ponedjeljak)..

Da baš sam gledal rivju od ovog gore lika, tip veli da se mob niš više ne grije od ostalih, neznatno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bara kaže...
Fanu kaže...

Selektiva, što nisi izvukao dio u kojem kaže odličan display kao i do sada i da je na 5" FHD dovoljan ili zašto nisi izvukao dio u kojem kaže kako je SD810 speed champ i kako se sve odlično vrti?

zato što su me neki ovdje uvjeravali da senzor mora da je dobar zato što se toshibini senzori koriste u lumiama.. 

16 godina
Ako koga zanima. Senzor je odlican, HTCov AUTO mode se mora i može popravit, bilo od strane HTCa bilo od strane korisnika.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60004827
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
neaktivan
Fanu kaže...

zato što su me neki ovdje uvjeravali da senzor mora da je dobar zato što se toshibini senzori koriste u lumiama.. 

Pa gdje je to mjerenje senzora? Nigdje na netu ne postoji mjerenje kvalitete senzora sa znanstvenom podlogom. To nisam vidio ni ovdje. I onda tip neupučeno (ne vjerujem da je podmuklo) govori nitko ne koristi Toshibu na Androidu, ne spominjući da ipak jedna Nokina koja doduše nije na na Androidu ima fantastičan track record na Toshibom. 

13 godina
neaktivan
Bara kaže...
Fanu kaže...

Pa gdje je to mjerenje senzora? Nigdje na netu ne postoji mjerenje kvalitete senzora sa znanstvenom podlogom. To nisam vidio ni ovdje. I onda tip neupučeno (ne vjerujem da je podmuklo) govori nitko ne koristi Toshibu na Androidu, ne spominjući da ipak jedna Nokina koja doduše nije na na Androidu ima fantastičan track record na Toshibom. 

wat? Pa jel šta pogrešno reko?

16 godina
Fanu kaže...

mbkhd review

Čovik u reviewu kaže da M9 nije unibody??! Kaže i volume rockers :) 

Kako power tipka nije problem na Z3 recimo, a kojoj su tipke za volume ispod power tipke i jako nisko? 

16 godina
@jasonmacHTC
@Monica_Renata @Crofty_71 @HTCUSA camera to see improvement w/ sw update coming tomorrow or 17th (next Fri) depending on carrier version

Eto updatea, pa da vidimo dodatn poboljsanja. Prva smo vec vidili.
13 godina
sardax kaže...
Ako koga zanima. Senzor je odlican, HTCov AUTO mode se mora i može popravit, bilo od strane HTCa bilo od strane korisnika.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=60004827

da, zato sto je HTC poznat po dobrim kamerama i ispravljanju istih softverskim updejtovima..kao sto su sredili dynamic range problem na M7, M8 i sad se opet javlja na M9...

Bara kaže...
Fanu kaže...

to sto nokia koristi toshiba senzore ne mora znaciti nista

pretpostavljam da toshiba ima vise od jednog senzora koji prodaje..tj da imaju high end proizvode koji se stavljaju u lumie i proizvode za ove malo tanjeg novcanika kao sto je HTC

sardax kaže...
Fanu kaže...

mbkhd review

Čovik u reviewu kaže da M9 nije unibody??! Kaže i volume rockers :) 

Kako power tipka nije problem na Z3 recimo, a kojoj su tipke za volume ispod power tipke i jako nisko? 

na Z3 nije problem zato sto je power tipka okrugla i metalna i lako ju je razlikovati na dodir od volume tipke koja je cetvrtasta i plasticna

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2015 22:27 (Fanu).
13 godina
HTC M9 - Rasprava

900kn u tarifi xL jesu oni normalni???

Ta tarifa je toliko neisplativa a još soma kn za mob? Ne znam tko normalan uzima tarife veće od bez granica L...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

900kn u tarifi xL jesu oni normalni???

Ta tarifa je toliko neisplativa a još soma kn za mob? Ne znam tko normalan uzima tarife veće od bez granica L...

Pa cijena je ista ko i Note 4, u čem je tu problem? S6 će bit daleko skuplji.

A što se tiče mkbhd reviewa, lijepo vam je čovjek sve rekao: kamera ne valja, a mobitel se zagrijava više od ostalih. To mi je mana jer kad dotakneš M8 a hladan je, premium feel je još veći.

13 godina
HTC M9 - Rasprava

Ja sam note kupio za 1199 na pretplatu u BGL, a xL je pun k skuplja za ništa... i note 4 je arguably bolji mob

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Ja sam note kupio za 1199 na pretplatu u BGL, a xL je pun k skuplja za ništa... i note 4 je arguably bolji mob

Uopće ne ulazim u raspravu koji je bolji. Samo sam htio naglasiti da ako dođu isto da to znači da će cijena S6 biti osjetno veća od M9. A kamoli tek S6 Edge.

13 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Pa htc za svaki problem obećava da će riješit "updejtom" a ne znam da su iti jedan veći problem tako riješili. Ok, throtlali su proc toliko da je skoro u rangu 801 i time "riješili" zagrijavanje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
HTC M9 - Rasprava

Možda se krivo izrazih, note 4 je klasa iznad ostalih kao. Općenito note serija je skupa pun k jer je to creme de la creme flagship. Pa note 3 je skuplji od s5 haha. A 300kn više u tarifi koja košta 60kn mjesečno više za 2gb neta (makar ja u L imam 4gb) nema smisla. I ofc glupe naknade mjesečne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fanu kaže...

mbkhd review

Dosta toga je povezano sa softverom, uopce nema noise reduction ali je u low-lightu jako los senzor mora se priznat...

a nista, namjerno ostavljena rupa da bi mogli prodat nesto i iduce godine, jer SoCevi vise nece napredovati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Fanu kaže...

mbkhd review

Dosta toga je povezano sa softverom, uopce nema noise reduction ali je u low-lightu jako los senzor mora se priznat...

a nista, namjerno ostavljena rupa da bi mogli prodat nesto i iduce godine, jer SoCevi vise nece napredovati.

Haha, ispada da će kamera biti lošija nego na M8... Ja sam sasvim zadovoljan s UP kamerom, istina, u nekim situacijama je dinamički raspon očajan, ali inače je sasvim dobra

15 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

Kamera je, čini se, dovedena u red. Bilo mi je nelogično ovo sa kamerom jer je na papiru sve bilo OK. HTC je prilikom predstavljanja M9 i sam priznao da software za kameru nije završen a čini se da su uređaj htjeli predstaviti zajedno sa konkurencijom.

http://phandroid.com/2015/04/09/htc-one-m9-camera-update-comparison/

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Kamera je, čini se, dovedena u red. Bilo mi je nelogično ovo sa kamerom jer je na papiru sve bilo OK. HTC je prilikom predstavljanja M9 i sam priznao da software za kameru nije završen a čini se da su uređaj htjeli predstaviti zajedno sa konkurencijom.

http://phandroid.com/2015/04/09/htc-one-m9-camera-update-comparison/

A nadamo se, jer zasad je stvarno sramota

14 godina
HTC M9 - Rasprava

Bolje je, ali meni ovo svejedno ne izgleda u rangu sa kamerama na ostalim flagshipovima. Više pokazuje kolko su one fotke prije bile grozne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Fanu, gluposti pričaš. Volume tipke i power tipka su metalne, a power tipka ima texturu i drugacija je pod priiskom i osjecajem. Cak i ovaj test sa danasnjim softwareom pokazuje napredak u AUTO modu, ali kvaliteta je ista kao i prije kad podesis iso, sharpness i ostalo. Dakle, auto algoritam se mijenja i slusaju korisnike. Govorit da je kamera smece, cak u usporedbi sa S6, stvarno moras biti ogranicen.

Temperatura nije problem nikakav. To je regulirano, a sa novim updateom koji ce doc, vjerovatno ce sredit i ostale probleme. A57 prakticki treba iskljucit u day2day radu.
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Fanu, gluposti pričaš. Volume tipke i power tipka su metalne, a power tipka ima texturu i drugacija je pod priiskom i osjecajem. Cak i ovaj test sa danasnjim softwareom pokazuje napredak u AUTO modu, ali kvaliteta je ista kao i prije kad podesis iso, sharpness i ostalo. Dakle, auto algoritam se mijenja i slusaju korisnike. Govorit da je kamera smece, cak u usporedbi sa S6, stvarno moras biti ogranicen.

Temperatura nije problem nikakav. To je regulirano, a sa novim updateom koji ce doc, vjerovatno ce sredit i ostale probleme. A57 prakticki treba iskljucit u day2day radu.

On prica gluposti jer vjeruje ljudima koji su ga koristili po tjedan dana i imaju ocito kakva takva iskustva (u vezi gumba), a ne vjeruje tebi okorjelom fanboyu koji svaku manu pokusava opravdavat da je to zapravo odlicno...

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
10 godina
neaktivan
sardax kaže...

Pa oces prestat više branit taj M9 kao da ti je majka rođena??!! Svi živi revieweri su u krivu a jedino si ti u pravu, koji vjerojatno nisi ni vidio uređaj u živo a kamoli ga koristio??!!

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2015 10:09 (markom63).
17 godina
odjavljen
sardax kaže...
Cak i ovaj test sa danasnjim softwareom pokazuje napredak u AUTO modu, ali kvaliteta je ista kao i prije kad podesis iso, sharpness i ostalo. Dakle, auto algoritam se mijenja i slusaju korisnike. Govorit da je kamera smece, cak u usporedbi sa S6, stvarno moras biti ogranicen.

Ako je tebi prihvatljivo i normalno prije svake fotke rucno stelat postavke svaka cast, zasto jednostavno ne prihvatis cinjenicu da je kamera (bar prije update-a) katastrofa i gotovo. Iz svakog sranja kojeg napravi HTC ti nadjes feature.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
15 godina
neaktivan
HTC M9 - Rasprava

On ne nade feature on to kuzi za razliku od vas koji to "ne kužite" 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice