HTC HD2 puko digitizer, touch ziv- SERVIS ponuda

poruka: 8
|
čitano: 3.739
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dragi Svi,

Imam HTC HD2 puko digitizer , TOUCH ziv sve dok ga nisam otvorio (prije toga narucio digitizer za nekih 25 $, bez toucha).

Gledao sam malo tutoriele kako zamjeniti digitizer, no na kraju mi je to prekomplicirano...pa bih pitao ima tko ko bi mi mogao zamjenti digitizer...uz naknadu naravno ?!?

Ponude na mail molim.

by the way pitao sam u mmm Agram servis, no traze 1500kn zamjenu digitaizera + touch...previseeee. Zvao sam i u Draskoviceovj neki servis tamo je u pola cijene.

Molim ponude na mail ili broj moba.

Mob:+385915093750

mail:hzupanc@gmail.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko ja znam digitizer ti i je touch..nije ti to toliko tesko zamijeniti ako imas opremu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 18:28 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC HD2 puko digitizer, touch ziv- SERVIS ponu
15 godina
neaktivan

Gle, to sto sam ti rekao je dobro..dobro je to sto si uzeo..ti si uzeo digitizer (touch) a ovaj drugi link ti je digitizer + ekran, a ako je tebi ekran ispravan, trebas zamijeniti digitizer..

Vidi, tu imas step by step tutorial kako zamijeniti digitizer, ako ti je to pretesko onda pokusaj nesto naci ovdje ili negdje drugdje..Nebi trebalo biti pretesko..

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 1:41 (brane47).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je to malo tesko...jesi ti zainteresiran da to napravis..uz naknadu naravno...ili znas nekoga ko mi to moze odraditi ?!?

15 godina
neaktivan
zule_30 kaže...

Meni je to malo tesko...jesi ti zainteresiran da to napravis..uz naknadu naravno...ili znas nekoga ko mi to moze odraditi ?!?

Ja ti se isto nebih u to petljao, bar ne tudje..ako nisi spreman sam napraviti..morat ces izdvojiti dosta noveca, ad ti to kvallitetno u servisu naprave..ali trebalo bi biti jeftniji, posto imas svoj dio za zamijeniti..

15 godina
neaktivan

Javi se kolegi , ima visegodisnje iskustvo sa popravkom mobitela i ostale tehnike , moj iPod je trenutno kod njega na servisu tako da si bez beda .

+ mala je nadoknada za njegov rad , tako da definitivno se njemu javi :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pomazitee ljudi!!

Evo jos jednog slucaja puklo mi staklo na mom htc-u hd 2 sve normalno radi samo kaj se staklo rasulo,jel ima netko da bi to znao i htio zamjeniti nek mi javi za koju lovu....

Emil

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice