HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 417.545
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Pozdrav,

Zanima me što bi sve trebao napraviti da bi stavi oneki od ICS Roomova, te koji je po vama najbolji od ova 3:

Trenutačno imam rootani uređaj sa S-on-om preko HTC dev stranice i metode koju je pranja opisao.

Imam instaliran 4EXT recovery te me sad zanima što da napravim prvo da nebi nešto sje*o.

Koliko sam ja skužio prije instalacije ROM-a trebao:

1. Wipe-ati uređaj  
  2. Na sd karticu prebaciti firmware (Radio)
  3. Odabrati install from sd card i odabrati radio.
  4. Ponoviti postupak sa ROM-om isto kao sa firmware-om (Radiom)

Ako sam što fulao neka me neko ispravi i molim vas da ne pišete da čitam još mjesec dana pa XDA forumu jer sam se dosta načitao i samo me zanima dali je ovo dobra metoda.

Hvala unaprijed.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Dok neizađe official ICS trenutni romovi su skoro pa isti. Kad izađe official onda ce bit rađa, sad još to nije to iako i ovo je odlicno. Ja cekam Leedroid da izbaci, svi njegovi romovi do sad su mi bili najbolji. A on neradi ništa prije official ICS-a. A trenutno sam na anrylu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 12:41 (Moby-Split).

0 0 hvala 1
16 godina
Re: HTC Evo 3D

pa koji je zadnji radio za stock rom.....kod mene je 1.20.401.8cl 105308

FC Barcelona
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Svi se javljaju kako imaju ovaj ROM onaj ROM a nikoga nema da pomogne. Pa dajte to vam je 5 min.

EDIT: Malo sam proučava i sam sužio te mi je uspjelo. Imam trenutačno KingCobra v1.0 sa svim patchevima.

Ima li ko kave primjedbe na ROM te dali je neki drugi ICS rom bolji od ovoga.

Hvala kolegi Moby-Split što se barm javia. mada sam veš sve sam sredio.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 15:41 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

postupak downgrade koji sam ja koristio tu: http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=10841 prvo to obaviti zatim ide sljedeče:

1 kopirati firmware na sd karticu

2 otiči u postavke,napajanje,brzo podizanje sustava,skinuti kvačicu,ugasite mob

3 istovremeno držite vol- i power tipku držite dok mob ne uđe u fastboot,ništa ne raditi postupak instalacije firmwarea kreče automacki 

kad se postupak završi mob se resetira i kad se podigne android sustav izbrisati firmware sa sd kartice,izabrati rom i kopirati ga na

sd karticu.opet otiči u postavke,napajanje brzo podizanje sustava ako je kvačica tu skinut je ugasite mob.

4 držati tipku vol- i power tipku da uđete u fastboot kad ste ušli malo pričekat koju sekundicu,zatim tipkom vol- označiti recovery i potvrditi power tipkom

pričekat sekund dva dok se pojavi revolutionari konzola,označiti wipe data factory reset tipkom power potvrdit kad završi zakoji sekund,onda wipe cache partition

potvrditi sa power tipkom za koji sekund gotovo sad idemo na install zip from sd card,označiti rom i postupak ide za kojih par minuta instalacija roma gotova

riboot system i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D
Jedno pitanje, kako da uključim navigaciju? Odem pod app navigacija i piše mi da je nedostupna, odem u locations i piše mi da moram kupiti. Jel to samo kod mene ili svima ne radi?
Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Zanima me još koji kernel koristite jer kad idem flashati Anryl-ov kernel na KingCobra ROM neželi mi se bootati mobitel tj. stane na bijeloj slici sa htc logom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 16:55 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
irumora kaže...

Zanima me još koji kernel koristite jer kad idem flashati Anryl-ov kernel na KingCobra ROM neželi mi se bootati mobitel tj. stane na bijeloj slici sa htc logom.

koristi se orginal kernel,jer još nema nekog drugog funkcijonalnog za android 4.0.3

13 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
Jedno pitanje, kako da uključim navigaciju? Odem pod app navigacija i piše mi da je nedostupna, odem u locations i piše mi da moram kupiti. Jel to samo kod mene ili svima ne radi?

Itko?

Kalko1212 ingame
13 godina
HTC Evo 3D
skini MapFactor Navigator beta,radi bez mreze(google play)
---mjenjam stan od 20 kvadrata za dva manja---
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Evo nakon što sam stavio KingCobra ICS ROM dobivam nešto veće rezultate na benchmarku

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...

Ali mene zanima zašto ne radi navigacija koja je tvornički gore?

Kalko1212 ingame
13 godina
kalko1212 kaže...
ZdravkoZ kaže...

Ali mene zanima zašto ne radi navigacija koja je tvornički gore?

Google-ova navigacija ne radi u HR, dok je HTC-ova navigacija (route 66) trial, i moguće ju je besplatno koristiti 30 dana. Skini si iGO, e to je prava navigacija.

13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Google-ova navigacija ne radi u HR, dok je HTC-ova navigacija (route 66) trial, i moguće ju je besplatno koristiti 30 dana. Skini si iGO, e to je prava navigacija.

Zašto ne radi kod nas? Vidio sam da neki srbi na youtube-u normalno koriste google navigaciju. Budem isprobao ove dvije.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Jako jednostavna instalacija, potpuno besplatna, meni je extra. Jedino mislim da mob mora bit rootan (nisam siguran)
1. Download-ajte aplikaciju (imam apk file od 15mb, kome treba nek u PM ostavi svoju mejl adresu pa mu pošaljem)

2. CoPilot Live...apk prebacite na sd karticu ili memoriju mobitela. kad to napravite komp vam vise ne treba, pa odspojite mob od kompa

3. Pokrenite neki file manager (ako ga kojim slucajem jos nemate, skinite neki free sa marketa, npr. "astro file manager") nađite CoPilot Live....apk gdje ste ga već prebacili sa kompa i pokrenite instalaciju.

4. Nakon što ga instalirate uključite Wi-fi prije pokretanja aplikacije

5. pokrenite aplikaciju i slijdite upute (prvo ce CoPilot prebaciti neke svoje fileove na sd karticu)
a) jezik -> Hrvatski
b) select a voice -> odeberete "Ivana" i kliknete "nastavi" (sad ce skinuti voice s neta preko Wifi-a)
c) select region -> kliknete na "Europa" -> "Eastern Europe" -> "Central Eastern Europe" -> i kliknete na "nastavi"
d) pojavi se obavijest "No maps currently installed." pa kliknete na "Download Map"
e) za pocetak download-ajte samo Hrvatsku
sto se tice mapa najbolje je da skinete cijelu europu koja zauzima oko 2GB, ili ako nemate toliko mijesta All of Central Eastern Europe (cca 200mb), naime problem je sljedeci: ako skinete svaku drzavu posebno navigacija ne moze planirati rutu preko granica (npr nalazite se u Zagrebu a vi bi u Berlin, bez obzira sto imate hrvatsku, sloveniju, austiju i njemačku, navigacija nece moci ispanirati rutu, vec cete nakon svake granice morati promjeniti kartu koju zelite koristiti resetirati aplikaciju i sloziti rutu unutar svake zemle od granice do granice, no to nije slucaj ako imate cjelu europu u paketu skinutu, ili npr central eastern europe, bez problema mozete npr planirati rute unutar zemalja koje se nalaze u paketu), ali za probu skinite vi samo Hrvatsku, paketi mapa i ostale pojedinacne mape se mogu i kasnije skinuti, i primjeniti!
f) Set Units of Measure -> Metrički (nadam se da ne zelite milje i farade i kelvine i sta ja znam sta...)
g) End User License Agreement -> Prihvati
h) klikajte strelicu na desno dok ne nestane mini tutorial
i) Upozorenje -> Prihvati
k) Kliknite na izbornik i napustite aplikaciju

6) Pokrenite aplikaciju ponovno, pricekajte da se podaci loadaju
a) sad jos kliknite na "Izbornik" i nađite "Updates" -> "Provjeri ima li nadopuna" -> oznacite "Safety Cameras" -> "Preuzimanje"
b) kad to skine. stisne ok, i aplikacija ce se ugasiti

7) Pokrenite aplikaciju ponovno - I TO JE TO, MOZETE NA PUT!
Ostale mape skinete tako sto u izborniku unutar Copilota nadjete Get maps i skinete sto zelite! zatim isto u izborniku nadjete switch maps i odaberete mapu ili paket koji ste skinuli i resetirate aplikaciju, i nova mapa ili paket mapa je spreman za uporabu

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 15:53 (Moby-Split).

2 0 hvala 2
13 godina
Moby-Split kaže...

Jako jednostavna instalacija, potpuno besplatna, meni je extra. Jedino mislim da mob mora bit rootan (nisam siguran)
  1. ...

2. ...

.....

.....

.....

Isprobao sam taj Copilot Live, i app je očajan. Treba mu cijela vječnost da pronađe GPS satelite, a izgled samih mapa je blaga katastrofa.

Tko želi pravu navigaciju neka isproba iGO, a to savjetujem i tebi. Onda ćeš tek vidjeti što je prava navigacija. Instalacija je daleko jednostavnija od ovoga što si ti opisao, svede se na prebacivanje iGO fodera na sd karticu u koji se dodaju skinovi za željenu rezoluciju ekrana, i potom instaliranja apk file-a.

Ako netko želi iGO, nek se javi na PP. Dosad sam ga isprobao na 4 uređaja (S.E. Live w. Walkman, HTC Rhyme i 2 x HTC Evo 3D), dakle na tri različite rezolucije ekrana i na svakome radi besprijekorno. Susjed koji je dotad koristio GPS uređaj i Nokijinu Ovi navigaciju s N97 uređaja mi je rekao da je iGO na Evu 3D neusporedivo bolji od ove dvije varijante, pogotovo Nokijine navigacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 14:06 (assassin.st).
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Tako je. iGo je apsolutni broj 1 i nema niti jedne druge navigacije koja mu može parirati.

Koristim ga još od WM 6.1 i nikad me nije razočarao.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
HTC Evo 3D

Također preporuka za iGO, kogistim ga godinama i radi odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Svi spominju taj iGO a ja nikak da ga nadem.

Na marketu ga nemogu nac.

A na torrentima i filehostima ga ima masu al stalno je svugdje da je fake.

U cemu je stos?

Ima ko link?

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LUXX kaže...

Svi spominju taj iGO a ja nikak da ga nadem.

Na marketu ga nemogu nac.

A na torrentima i filehostima ga ima masu al stalno je svugdje da je fake.

U cemu je stos?

Ima ko link?

Imaš PP.

16 godina
HTC Evo 3D

Ljudovi znam da sam dosadan ali kako da saznam dali imam zadnji RADIO na stock rom-u i di da ga nadjem i kako da ga instaliram?

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MOgY kaže...

Ljudovi znam da sam dosadan ali kako da saznam dali imam zadnji RADIO na stock rom-u i di da ga nadjem i kako da ga instaliram?

http://d-h.st/TqI

skini to.

Stavi na sd karticu.

Odi u hboot

sam ce pronaci taj file i pitat dal da instalira.

reci mu da i to je to.

To je file u zip formatu.

ne raspakirat.

kak ga skines stavi na sd karticu (ne u neki folder ili kaj ja znam nego samo na karticu

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
16 godina
neaktivan
Koji je po vama najbolji ICS rom za Evo 3D?
Isplati li se mjenjati iPhone 4 za Evo 3D?
17 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Koji je po vama najbolji ICS rom za Evo 3D?
Isplati li se mjenjati iPhone 4 za Evo 3D?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1648407

mislim da nema boljeg a isprobao sam ih sve.

Mjenjaj odma

16 godina
HTC Evo 3D

Jel ga jos uvijek ima u onom europa nesto ili tele 2 za 2k kuna? Kad se tog sjeti, kupio bi si ga odmah.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Jel ga jos uvijek ima u onom europa nesto ili tele 2 za 2k kuna? Kad se tog sjeti, kupio bi si ga odmah.

Nema ali nađe se na oglasniku za 2000kn korišten

http://www.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-evo-3d-2000kn-oglas-5152970

ili 2200 novi.

16 godina
HTC Evo 3D

Ako bog da, za ljeto je moj.

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Fake_Alert kaže...

Ako bog da, za ljeto je moj.

Taman će dobiti ICS do ljeta pa nećeš morat čekat na taj update.

16 godina

a zasto mi u boodloaderu kaze da nema ga ili je krivi radi?????

i usput u bootloaderu sam slucajno stisno image crc....neznam sta sam stime napravio vjerojatno neki image a sta sam tocno napravio neznam...ako neko zna nek mi objasni ukratko  HVALA!

FC Barcelona
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 15:47 (MOgY).
17 godina
MOgY kaže...

a zasto mi u boodloaderu kaze da nema ga ili je krivi radi?????

Stavio si u root sda?

Zašto uopće mijenjaš? Ideš na ICS?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.5.2012 15:42 (stiffler).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice