I to jos neutrino koji je medju najjeftinijima za telefone..

Jos pazi, 32gb samo. Zanima me koliko ce kostati onaj od vise memorije...
Mrak cijene. Više nego iPhone 7.
Amazing.
Omg
Ja ne znam što da kažem, nisu hebeno normalni.
Slične su cijene na njemačkom amazonu
ovo je više nego revolucionarno.
1500 eura za minorno poboljšanji (i ružniji) 6P.
Sve u svemu solidan fon no uvijek mora biti ALI....video ima mono zvuk! Zasto, kako, zbog cega u 2016?! :(
Zato jer se natječu s iPhoneom.
Kod njega video takoder ima mono zvuk.
Nema smajlija na kraju poruke.... Onda su trebali smanjiti rezu staviti nestandardni port staviti losiji ekran i sl.... Samo pumpati antutu ;)
Nema smajlija na kraju poruke.... Onda su trebali smanjiti rezu staviti nestandardni port staviti losiji ekran i sl.... Samo pumpati antutu ;)
Nema smajlija jer je ovo feature, a ne fail.
Tak to ide u današnje vrijeme.....
Sad će svi masovno uvesti mono zvuk u video snimanje.....
Pa ako se takmicis sa nekim ne trudis se doci u isto vrijeme i pri tome namjerno usporiti vec valjda da budes bolji od njega.... Ili ja imam pogresnu percepciju takmicenja ;)
Pa ako se takmicis sa nekim ne trudis se doci u isto vrijeme i pri tome namjerno usporiti vec valjda da budes bolji od njega.... Ili ja imam pogresnu percepciju takmicenja ;)
Da, istina.
Ali danas se proizvođaći mobitela natječu jedine u oduzimanju featurea, tak da onaj koji najviše osakati mobitel zapravo vodi.
Već vidim za par godina; ukinuli budu ekran, touchscreen, bateriju i sve konektore na smartphoneovima.
I naravno maknulibudu i SOC, memoriju, apravo i cijelu matičnu ploču, te, naravno i zvučnike i mikrofone i kamere, podrazumijeva se.
(opet bez smajlića, ozbiljan sam)
Ima jedna razlika i to ogromna. Na iosu to mozes gurati jos jedno vrijeme jer to guraju od pocetka ali na andoridu ne mozes jer prevelika je konkurencija. Nesto ne vidim da se hvale prodajnim rezultatima, sve sa pixela je vec na nexusu 6p zvanicno ili nezvanicno. Ko ce kupiti pixel po toj cijeni kad za te pare ima barem 10 modela koji su bolji ili isti a jeftiniji.... Medju flagshipima nema vise brzinskih razlika bez obzira koliko se iphonovci kur...i sa rezultati antutua... To je proslost. Sad se moraju takmiciti kvalitetom izrade softwerskim budalastinama, trajanjem baterija, dodacima tipa bezicno punjenje i sl. Brzina chipa je u drugom planu. Evo gledam svoj nexus 6p i apsolutno niti jedna stvar me ne vuce da kupim pixel. Al bas niti jedna. Prije cu kupiti s8 kad izadje jer ga operater ima u ponudi servis mi je na dohvat ruke....To jednostavno ne moze proci i pixel ce biti pokazni model koji se nece ludo prodavati...
Ima jedna razlika i to ogromna. Na iosu to mozes gurati jos jedno vrijeme jer to guraju od pocetka ali na andoridu ne mozes jer prevelika je konkurencija. Nesto ne vidim da se hvale prodajnim rezultatima, sve sa pixela je vec na nexusu 6p zvanicno ili nezvanicno. Ko ce kupiti pixel po toj cijeni kad za te pare ima barem 10 modela koji su bolji ili isti a jeftiniji.... Medju flagshipima nema vise brzinskih razlika bez obzira koliko se iphonovci kur...i sa rezultati antutua... To je proslost. Sad se moraju takmiciti kvalitetom izrade softwerskim budalastinama, trajanjem baterija, dodacima tipa bezicno punjenje i sl. Brzina chipa je u drugom planu. Evo gledam svoj nexus 6p i apsolutno niti jedna stvar me ne vuce da kupim pixel. Al bas niti jedna. Prije cu kupiti s8 kad izadje jer ga operater ima u ponudi servis mi je na dohvat ruke....To jednostavno ne moze proci i pixel ce biti pokazni model koji se nece ludo prodavati...
Slažem se, samo sam bio sarkastičan.
Recimo ja nikad ne bih kupio niti jedan flagship.
I to samo iz jednog razloga: zato kaj proizvođači žele sve najbolje osobine u jednom modelu, a to ne ide.
Tak da si ionak osuđen na odvagivanje i kompromise, a meni zapravo treba baš ono kaj večina flagshipa nema: izdržljiva baterija, micro sd slot, dual sim, izmjenjiva baterija, stabilan i brz software.
A to sve nema ni jedan flagship.
Jedino kaj imaju dobre kamere, i ekrane, a sve ostalo manje-više katastrofa.
Valjda će i proizvođači jednog dana skužiti da je to bitno, za sad samo Xiaomi i ostali kinezi to kuže.....
Da, ali nema ništa drugo od onoga što tražim.
I je tko nabavio pixela ovdje kod nas, ako da kako i na koji nacin?
Da se uključim u raspravu ima li smisla kupiti Pixel. Imam Nexus 5x zadnjih godinu i po. Cijena je naravno bila sitnica u odnosu na Pixele.
Mobitel je još uvijek fantastičan. Pogotovo za te novce. Radi nevjerovatno dobro i brzo. Nikad nijednog jedinog problema. Samo sam morao napraviti factory reset nakon upgrade-a na 8.1
Razlozi zašto gledam Pixel.
Tražim mobitel normalnih dimenzija, a da ima vrhunsku kameru. I da znam da će raditi sljedećih 2,3,4 godine
Trenutno mi je kamera presudna. Cijena od 5000 kn mi je previsoka, a Nexus još radi dobro. Kad cijena dođe do 4000 kn kupujem sigurno jer ću radije u startu platiti 4000 i nakon toga biti miran godinama nego kupiti nešto za 2500-3000 i imati lošiju kameru i imati ograničenu OS podršku odnosno uređaj koji će usporiti nakon nekog vremena.
I Pixel Xl je normalnih dimenzija, no svakako za što tražiš onda ti je Pixel way to go, svakako Pixeli imaju i 3 godine softverske podrške.
Ekipa jel netko stavio betu Androida P.? Kako radi? :)