Gigabyte Maya m1

poruka: 25
|
čitano: 11.074
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gigabyte GSmart Maya M1 savjet

Trazim neki dualsim Android za cca 1,5k kn a da ima Jelly Bean, i vidim da Protis nudi ovaj Maya M1 za 1550kn. Sto mislite o njemu? Ima li ga tko? Ima li sto bolje do 2k kn a da je dualsim i android 4.1?

thanx

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya m1

Volio bih vidjeti uživo ovaj mobitel, iako mi se po speckama čini dosta solidan.

Duacore proc, 1gb rama, 8mpix kamera sa dvije flash ledice, JB andorid, IPS 4.5" ekran...

TO i tebi preporučam, vidi mobitel uživo kako ti leži, pa ga onda kupiš. Ja sam gledao sebi 20ak mobitela, prije nego sam kupio, i osjetio sam da mi xperia P najbolje leži.

Bolje kupi mobitel koji ti odgovara u ruci, na kojem ti se nije teško naviknuti raditi, nego kupiti zato što taj mobitel odgovara nekome drugom..

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: Gigabyte Maya m1
rooswelt1991 kaže...

Volio bih vidjeti uživo ovaj mobitel, iako mi se po speckama čini dosta solidan.

Duacore proc, 1gb rama, 8mpix kamera sa dvije flash ledice, JB andorid, IPS 4.5" ekran...

TO i tebi preporučam, vidi mobitel uživo kako ti leži, pa ga onda kupiš. Ja sam gledao sebi 20ak mobitela, prije nego sam kupio, i osjetio sam da mi xperia P najbolje leži.

Bolje kupi mobitel koji ti odgovara u ruci, na kojem ti se nije teško naviknuti raditi, nego kupiti zato što taj mobitel odgovara nekome drugom..

Prvi problem je sto tog mobitela nema u Rijeci za isprobati :(

Drugi problem je sto nemam luksuz isprobavati kako leži. Zbog toga što mora biti dual sim i 4.1 izbor je vrlo sužen, par prestigio i evolve modela i ovaj gigabyte, koji mi se cini najboljim. Makar lose lezao u ruci ;)

Smith and Wesson - the original point and click interface | http://twitter.com/hhrvoje, http://www.hudosvibe.net
12 godina
neaktivan
Re: Gigabyte GSmart Maya M1 savjet
hudo kaže...

Trazim neki dualsim Android za cca 1,5k kn a da ima Jelly Bean, i vidim da Protis nudi ovaj Maya M1 za 1550kn. Sto mislite o njemu? Ima li ga tko? Ima li sto bolje do 2k kn a da je dualsim i android 4.1?

thanx

Ja ga imam nekoliko dana i čini mi se vrlo solidan za te novce. Bilo mi je najbitnije da mi se ne pojavljuju poteškoće prilikom odlaznih i dolaznih poziva na obje SIM kartice, a to mi na Mayi šljaka zasad vrlo dobro. Neki drugi su mi radili probleme. Dosta je brz u radu, a ima i više nego dovoljno RAM-a na zalihi. Ne resetira se i dosad mi se ni jedna aplikacija nije smrznula. A trajanje baterije kao i na ostalim smartovima, svakodnevno punjenje ti ne gine. Eto, nadam se da sam ti barem malo pomogao. {#}

17 godina
Gigabyte Maya m1

Super info dinkas , thanx :)

Dali su oba dvije SIM kartice full size, ili moram ici nabaviti onu minisim ili kako se vec zove? Mi mozes ukratko opisati kako funkcioniraju te dvije kartice, kada zoves, data prijenos i to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gigabyte Maya m1

Tražim android dual sim i ovaj mi se čini odličan.

Ako ga netko koristi ili ima više informacija, zanima me ima li:

-gorilla glass

-fm transmitter

-usb on the go

-led lampicu za notifikacije

-multitouch (ima, ali za koliko dodira?)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kartice su mini sim. Tvoj operater će ti dat novu ili prerezati staru (da, može se jednostavno odrezati dio stare sa svake strane, da stara kartica osane funkcionalna). Obje su istovremeno na čekanju (na obje odmah primaš pozive, poruke) al samo jedna se može spojit na 3g. A kad si u pozivu s jednom i netko te zove na drugu, pozivatelj će dobiti znak zauzeća.

16 godina
moderator
budrix kaže...

Kartice su mini sim. Tvoj operater će ti dat novu ili prerezati staru (da, može se jednostavno odrezati dio stare sa svake strane, da stara kartica osane funkcionalna).

Ma kakvo rezanje, o čemu ti?

Taj mobitel koristi "normalne" mini sim kartice kakve koristi i većina drugih mobitela.

Ne mješajte mini, micro i nano sim kartice!

Full-size kartice su veličine kreditne kartice i ne koriste se.

Just hating everyone for no reason.
16 godina
Gigabyte Maya m1

imam dotični uređaj s kojim sam u principu jako zadovoljan ,no ima neke mane ali najveca mu je loš mikrofon ,svi me loše čuju moram se derat da bi bilo sve ok...

Jel to bug na mom ili je to serijska greška?? ocekujem uskoro neki update da popravi dosta bugova koje sam primjetio,jedan od najvecih je da se reprodukcija zvuk i video uzasno uspori te moram resetirati uredjaj...nije mi to čest slučaj ali obavezno jedno dnevno ako koristim bluetooth slušalicu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gigabyte Maya m1
Dear huurux,

Thanks again for your mail.

First of all, we are sorry that GSmart Maya M1 does not have plan to upgrade the platform to Android 4.2 and/or versions above.

Šteta...mobitel je hardwerski solidan i trebali bi malo ispolirat software...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gigabyte Maya m1

kakav je u usporedbi sa 4500 duo? ima li ga jos netko, dojmovi?

trazim si novi mob, max bi dao recimo 1500 kuna +-200 kn...

ne mora biti dual sim, ali htio bi da ima sto bolje specifikacije, sto preporucate?

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam ga već mjesec dana, telefon je odličan! brz, ekran ma sve! stvarno ne vidim razliku između ovog telefona i nekih dva do tri puta skupljih!! 

14 godina
neaktivan

pogledaj zadnji update {#}

17 godina
Gigabyte Maya m1

Ovih dana bi kupio dual sim mobitel te mi je bas ovaj zapeo za oko iako dobivam savjete da uzmem neki do Prestigio ili Alcatel modela.

Gigabyte nisam nikad vidio sta se tice mobitela, al eto, ipak su mi drage njihove maticne ploce {#}

@bazza

I, sta kaze zadnja nadogradnja?

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte Maya m1
Ja ga namjeravan ovi misec uzet prvi mi je iskocia izmedju svih , spec su dobre u odnosu na cijenu a sta je najbitnije ima ga u crvenoj boji haha . Kad isproban javin se , nadan se da necu i ovaj put bit sritan i dobit mob sa greskon heh
Pokušavan bit razuman ali ti i dalje ne govoriš ono šta želin čut .

0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya m1

Sa Gigabyte plocama nikad problema, nadam se da nece biti ni s ovim mobitelom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya m1

Taman kupio zeni za sutrasnji rodjendan i to crvene boje {#}

Veceras cu ga napunit strujom, a sutra setirat...ocekujem dobru spizu i par mjeseci neometnja prilikom gemblanja na PC-u {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Virty kaže...

Taman kupio zeni za sutrasnji rodjendan i to crvene boje {#}

Veceras cu ga napunit strujom, a sutra setirat...ocekujem dobru spizu i par mjeseci neometnja prilikom gemblanja na PC-u {#}

Ocekujem kratak osvrt nakon koristenja :)

15 godina
Huurux kaže...

imam dotični uređaj s kojim sam u principu jako zadovoljan ,no ima neke mane ali najveca mu je loš mikrofon ,svi me loše čuju moram se derat da bi bilo sve ok...

Jel to bug na mom ili je to serijska greška?? ocekujem uskoro neki update da popravi dosta bugova koje sam primjetio,jedan od najvecih je da se reprodukcija zvuk i video uzasno uspori te moram resetirati uredjaj...nije mi to čest slučaj ali obavezno jedno dnevno ako koristim bluetooth slušalicu..

To s mikrofonom ti je zbog maskice. Na maskici ti je premala rupa za mikrofon. Probaj bez maskice.

A nakon toga bušilicu u ruku i proširi rupu na njoj :)

17 godina
Gigabyte Maya m1

Malo sam se igrao sa mobitelom i ukupan dojam je vrlo dobar.

Mobitel lijepo lezi u ruci, baterija drzi par dana nezahtjevnog koristenja (wifi internet, kamera), ekran vrlo dobar, dual sim radi uredno.

Sam rad u androidu je fluidan i ugodan. Kako imam Samsung Galaxy S3 mini, kad povucen usporedbu s njim, vise mi se svidja Maya M1.

Jedina zamjerka mi je nesto losije slike u zatvorenim prostorima, dok na otvorenom pri danjem svjetlu nemam zamjerki.

Pokusao sam mjenajti postavke, ali slike ispadaju nekako zrnate, kao da imaju sum.

Izgleda da Gigabyte koristi gotovo "cisti" android JB te uz dual CPU i 1GB rama, stvarno je sve fluidno.

Svakako preporuka za nekoga kome treba dual SIM mobitel.

Bacim oko na sluzbenu stranicu, kad tamo stoji da izlazi Maya M2 (quad CPU) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte Maya m1

igron slučaja san kupia na kraju krajeva prestigio pap5300 duo .

Pokušavan bit razuman ali ti i dalje ne govoriš ono šta želin čut .

1 1 hvala 0
13 godina
Gigabyte Maya m1

Postoji , nova verzija MAYA-e Android 4.2

Gigabyte GSmart MAYA M1 Quad Core 1.2GHz Mediatek MT6589, Dual SIM, 4.5" IPS, 960x540, 4GB/1GB, Android 4.2, SDHC, 8MP/2MP, WiFi b/g/n, BT 3.0, 3G,

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_maya_m1_v2-reviews-5551.php

Ima ga  Asbis , samo ga nisam vidio u maloprodaji još.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 13:48 (ICT).

0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte Maya m1

Na sluzbenoj stranici je Gigabyte Maya M1 v2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gigabyte Maya m1

Evo da ne otvaram novu temu, planiram kupit ovaj uredaj no V2 (1699kn u links-u) . Zanima me dali netko ima doticni mobitel, i dali ima problema sa touchscreenom, posto sam par puta procito na netu?

Da se facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju, ako si ti jedan od onih 10% stavi si ovo u potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robi4never kaže...

Evo da ne otvaram novu temu, planiram kupit ovaj uredaj no V2 (1699kn u links-u) . Zanima me dali netko ima doticni mobitel, i dali ima problema sa touchscreenom, posto sam par puta procito na netu?

Nemam iskustva sa v2, dok v1 radi kako treba od dana kupnje.

Valjda je v2 jos bolji {#}

Xbox Live: Muskarcina | Steam: Virty |
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice