Gdje kupiti bateriju za mobitel?

poruka: 4
|
čitano: 4.194
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam HTC Desire sa uništenom baterijom koja mi nakon cjelonoćnog punjenja izdrži cca 1 minutu igranja ili ~5 minuta surfanja.

Moje pitanje je postoji li neki "siguran" način kupovanja baterije? Nisam još nikad kupovao samu bateriju za neki uređaj i inače sam skeptik prema njihovom trajanju. Ne znam imaju li baterije garanciju, ali se bojim da se ništa ne može dokazati bude li slučaj takav da je baterija odmah po kupnji loša...?

Nakon malo ebayanja i njuškanja, najdraža mi je ova tu (omjerom cijene i feedbacka): http://www.ebay.com/itm/High-Capacity-Golden-Battery-For-HTC-BB99100-A8181-Google-Nexus-One-G5-Desire-G7-/290796087192?pt=PDA_Accessories&hash=item43b4cc2798

Općenito mi je draže kupovati na eBayu zbog feedbacka, nego na Njuškalu, iako i na Njuškalu ima naizgled dobrih baterija.

Što kažete na ovaj izbor, biste li preporučili nešto drugo? Znam da je bilo koja baterija bolja od moje trenutne koja traje 5 minuta... ali ja jako volim ovaj mobitel i htio bih imati dugoročnu dobru bateriju s kojom ću ga moći koristiti još duže vrijeme.

Podpitanje: Postoji li mogućnost da se zapravo pokvario sustav mjerenja stanja napunjenosti baterije, a ne sama baterija?

Unaprijed zahvalan.

čist kod, duga ljubav
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Da ne otvaram temu, htio bih saznati gdje mogu nabaviti ovakvu bateriju?

Molim hitno mi je

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti bateriju za mobitel?

za koji mobitel? 

9 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti bateriju za mobitel?

Čini se umi london.

Kruha i igala...