Evo koristim fejs za android. Kad idem na chat i dobijem neku poruku idem ju otvoriti prek status bara.
Al nikad nece, uvijek mi crasha. Uvijek moram ici preko options>chat>*ime*. Molim pomoc.
Btw prije nije nikad crashalo, uvijek je sve dobro radilo. Imam Samsung Galaxy Mini, Froyo 2.2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod mene na Sensationu je isto. Ocito je neki bug. Valjda ce ubrzo stici nova verzija.
Nadam se. Jer je ovo od kad je novi update bio. :/
Ja sam tu go*narsku izliku za FB aplikaciju maknuo jer kao prvo: troši unutarnju memoriju (unutarnja memorija je na Desireu kao suho zlato), a drugo, svakom verzijom je sve gora i gora, nestabilnija i nestabilnija tako da se ne bih baš kladio u taj "developer" team koji radi te aplikacije. Jednostavno koristim m.facebook verziju ili touch verziju izravno iz android browsera.

slažem se sa AlienWare-om, ova aplikacija je čisto smeće sa svakim novim updejtom. užasno sporo radi, slabo optimizirana i non-stop se sama od sebe pokreće u pozadini.
koristio sam je dosta dugo, međutim, odustao od nje i izbrisao jer mi je više došla na vrh one stvari pa sam prešao na FriendCaster, al i to mi dosadilo nakon par dana.
jednostavno koristim face preko Opere, brže je očitavanje i vizualno mi čak i puno ljepše izgleda.
Je, slažem se s obojicom, bolji je FB u browseru, i kao i vi, koristim 3rd party aplikaciju za chat (GoChat for Facebook).
smece od aplikacije...nekad loadanje slika traje dok ne pop*zdim i zatvorim aplikaciju...