Dilema:nokia 5130 vs 5220 vs6300vs 3120

poruka: 9
|
čitano: 2.964
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

ovak, hitno mi treba novi mob i neme bas puno para..malo sam gledala kaj se nudi u vipu i dr .. i naisla sam na ova 4 ,modela koja su mi se cinila zanimljivim i dostupnim : nokia 5130, 5220, 6300,3120..

.hm s druge strane zanimljiva mi je ona nokia navigator koja se dost jeftino nudi u pretplati a i gps

bi mi dobro dosao..inace mi mob sluzi za fotkanje i mozda slusanje muzike, igrice nikak..

malo sam pregledavala forum i skuzila da ste vecina vas fakat strucnjaci pa rekoh zasto ne pitat za savjet..e da da bi bilo jos bolje gledala sam i one lg modele opet prekrasno jeftine lg kf 502  i  kf 600 i samo zapala u jos vecu dilemu..pa eto ak neko ima savjet ,bila bi zahvala...ja zasad najvise mozda naginjem nokii navigator 6210..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dilema:nokia 5130 vs 5220 vs6300vs 3120
prihvaćeno rješenje

Na tvojem bih mjestu uzeo Nokiu navigator... Sto se tice ostalih mobitela, evo osobno ja imam Nokiu 6300, mogu ti reci da sam prilicno zadovoljan njom, najvise mi se svidaju ona svjetla sa strane koja svjetle kada te netko zvao pa cim udes u sobu znas dali imas novu poruku ili propusten pozivSmijeh. Jedini minus je mozda kamera koja je solidna, ali posto ja slikam uglavnom digitalcem za mene i nije bas nesto no moze posluziti. Ove ostale Nokie su ti xpress music, imaju malo jaci zvucnik ali su i tanje te lakse se lome, to je jedan veliki minus za njih, dvoje mojih frendova je razbilo ekran tako, dok ova moja 6300 svakodnevno pada i ko nova je (malo ogrebotina al ajde).

Znaci moja preporuka ti je Nokia navigator, ako ne uzmi ovaj 6300 ili ako si fanatik mjuze i znas cuvati mob uzmi neki od ovih ostalih. Sto se Lg-a tice, nemam nikakva iskustva pa neka ti netko drugi kaze nest o njima, ako imas jos neka pitanja za ovu moju Nokiu slobodno reci.

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
RE: Dilema:nokia 5130 vs 5220 vs6300vs 3120

Odmah da budemo kristalno jasni. Za fotkanje i slusanje muziku uzmi SE iz familije Cybershot. Nemam namjere polemizirati za korisnicima Nokije ali SE telefoni koji spadaju i isti cenovni rang sa Nokijom daju ostenu bolju sliku.

Ako si u mogucnosti nabavi SE K810 ima xenon flash (lijep dizajn,fenomenalne slike za mobitel i odlican player) u ostalom u SE ponudi imas i walkman seriju razmisli o ovome.

Kada smo kod Nokije. Ako ti pase cijena uzmi Navigator. Ja osobno imam Nokiju 6300 (nema blic,kada slikas ne smes "da dises" a objekt ne sme da mrda Osmijeh  ) daje relativno dobre   fotografije. 2MPix kamera i ocajno losi video

Da ne tupimo mnogo.

Idi na www.gsmarena.com i pogledaj testove. Ima i slike koje su radene sa testnim telefonima u realnoj velicini. Ako si u ljubavi sa Nokijom i bas mora Nokia onda zaobidi 6300 samo zbog kvaliteta slike,srednje zalosni multimedia player,pristojan zvuk u slusalicama i na samom telefonu.Sve ostalo je za pet..baterija,mreza (dizajn?)

[Nadopuna]

Nisam pogledao sta je Independent   za 6300. U pravu je.

Za Xpress musik telefone ti mogu slobodno kazati da ..bezis od njih i to sa trcanjem. Razlog je to sto se kvare i mehanicki (zvucnik) i to sto su softverski spori i znaju se smrznuti. Moj drug ih prodaje pa se ove vracaju posle 2-3 nedelje na servis. Jad i cemer. Osim ako nije Nokia u poslednji mesec ili mozda sam provider nije uradio promjenu softwarea ili odklonio musicave zvucnike. Sumnjam u ovo

http://www.youtube.com/watch?v=gBWPf1BWtkw
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 3:10 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
autorov komentar

da vidis dosta sam nespretna pa mi nebi bas trebao naki preosjetiljivi mob..s druge strane sa SE imam losa iskustva, stalno mi se kvario moj stari , a cujem da je i danas to problem kod SE-A..nokiom sam jako zadovoljna ,a o lgu nemam pojma,..treba mi mobitel koji ce mi izdrzat 2 god bez problema..jel zna neko kakva je kamera kod nokie navigator, citam da je 3,2 mpx al to nemora znacit nista..

ma zapravo malo sam jos gledala na toj str gsmareni i definitivno se odlucila za navigator 6210..hvala puno!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2009 11:51 (nola).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je Nokia 5220 crkla nakon 2 godine korištenja, taman par dana nakon šta mu je garancija istekla. Uvijek sam koristila Nokie i ovo je prvi put da mi se pokvarila, softver otišao sam od sebe, don't know how...a popravak bio neuspješan :(

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Dilema:nokia 5130 vs 5220 vs6300vs 3120
jayella kaže...

Meni je Nokia 5220 crkla nakon 2 godine korištenja, taman par dana nakon šta mu je garancija istekla. Uvijek sam koristila Nokie i ovo je prvi put da mi se pokvarila, softver otišao sam od sebe, don't know how...a popravak bio neuspješan :(

Obrati pozornost na datum posta iznad tvog.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
jayella kaže...

Obrati pozornost na datum posta iznad tvog.

Da, i? To ne znači da nitko više ne koristi navedene uređaje.

16 godina
odjavljen
jayella kaže...

Da, i? To ne znači da nitko više ne koristi navedene uređaje.

Ovo nije facebook. Zabranjeno je "oživljavanje" starih tema. A nisi ni ponudila riješenje, a ni tražila pomoć oko nečeg. Jednostavno spamaš.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
14 godina
neaktivan

Ne želim se prepirat sad oko toga, uhvatio si se bezveze filozofirat tu i radi tebe su ova zadnja 4 posta spamovi ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 18:04 (jayella).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice