Dilema između 3 mobitela

poruka: 8
|
čitano: 1.915
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dilema između 3 mobitela

Uskoro kupujem novi mob ali ne znam koja od ova 3.... Samsung Galaxy S i9000 ili htc HD2 ili HTC 7 Trophy?  Na mobu dosta surfam i pišem mailo-ove i sms poruke.... filmove ne gledam na mobitelima niti mi je bitna navigacija... bitan mi je ekran i internet.... pa molim neke savjete,prijedloge itd....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dilema između 3 mobitela

Trilema.

Galaxy S definitivno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dilema između 3 mobitela

koje sunjegove prednosti nad htc-om?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 23:36 (Migi86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dilema između 3 mobitela

Bilo tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dilema između 3 mobitela

Please neka netko odgovori koji su razlozi da je najbolji galaxy S od ta tri modela

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Dilema između 3 mobitela
Pnak je nekak veci ima dobar ekran i dobru kameru ja imam iphone 3gs i supermi je jebino bi ga mozda mjenjo za nekog nabrijanog htc-a tako i tako si planiram nes malo manje uzet do 700-800 kn ja ti preporucam HTC Desire Z
Učim za 5, naučim za 4, napišem za 3, nadam se 2 i dobijem 1
14 godina
Dilema između 3 mobitela

prvo zbog os.a, jer je android popularniji od wp7, iako je wp7 jos mlad trenutno, drugo htc jesil to reko hd2, koristi mrtvi windows mobile os, ono dodatni instaliranje wp7 i androida, nije to to, jer neke stvari ti nece raditi a i bit ce ti pomalo spor mobitel, meni je jedina mana samsung galaxy s je nedostatak blitza nista vise, kamera dobra, display isto dobar ( super amoled display) 4 incha odlicno tako da ti taj mobitel a i vecina toplo preporucuju.

ah sto volim ovako vrijeme pred zimu, ja inace u ovo vrijeme kupujem mobitel, morat cu i ja sebi kupiti jedan :D bas me ovo nekako napali :D

1 0 hvala 0
14 godina
Dilema između 3 mobitela

galaxy s zbog amoleda i androida, vrti se i na 2.3 gingeru

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice