Android root, update

poruka: 8
|
čitano: 3.567
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Android root, update

znači kak updejtati samsung galaxy 5 na verziju androida 2.2? zato jer kad skidam neku aplikaciju preko marketa na mobu  pojavi se poruka nešt kao .android.process.media has stopped working. ,a spajam se u školi na wifi. dal postoji kakvo rješenje, jer sad uopće nemogu skinuti niti jednu aplikaciju i igru a da se ta poruka ne pojavi.

0 0 hvala 0
14 godina
Android root, update

Kako stvari stoje, kako si opisao, ja bih rekao da ti nemaš ključ za pristupiti mreži, inače nebi trebalo biti nikakvog problema za skidanje nove inačice!

Kada u Wireless & networks odeš na Wi-Fi settings, pronađi mrežu i stisni na nju, nakon toga bi sve trebalo biti jasnije, makar, ja sam uvjerenja kako se ne možeš ulogirat {#}!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Android root, update
ATJLučko kaže...

Kako stvari stoje, kako si opisao, ja bih rekao da ti nemaš ključ za pristupiti mreži, inače nebi trebalo biti nikakvog problema za skidanje nove inačice!

Kada u Wireless & networks odeš na Wi-Fi settings, pronađi mrežu i stisni na nju, nakon toga bi sve trebalo biti jasnije, makar, ja sam uvjerenja kako se ne možeš ulogirat {#}!

ma ja se spojim na mrežu i dok skinem neku igru (ako uspijem jer je signal slab) onda se pojavi taj error, dal je moguće updejtati taj mob i dal se rootanjem može pokvariti mob?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 7:15 (Phantom_HR).
14 godina
Android root, update

kad rootas, telefon ti isto radi kao i kad nije rootan

Had a dream I was king, I woke up still king

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Android root, update

dobro problem s marketom je rješen. updejtao sam na android verziju 2.2 putem samsung kiesa, ali me zanima šta se dogodi kad rootam mob. frend veli da onda imaš pristup svemu, overclocking, ilegalne igre...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android root, update

Pozdrav. Mob mi je rootan i jučer sam koristila jedan widget koji treba SU dopuštenja.... i imao ga je.. danas više nema... kako mu mogu vratiti dopuštenje? probala sam obrisati aplikaciju, pa vratiti, nema dopuštenja... stavila noviju verziju aplikacije i isto...

Truth is the truth hurts ... Don't you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Android root, update

rootanjem mozes overclockat procesor,mozes instalirati custom ROMove(dobijes nove animacije i digne ti android verziju)npr. na sam imao android 2.2.1 na svom wildfireu i digo sam ga na 4.0.4,prije nisam mogao imati live wallpapere sada mogu i rootanjem postajes administrator svoga androidida.. posjetite ovu stranicu i sljedite upute kod rootanja i necete si pokvarit mobitel http://www.xda-developers.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android root, update
AxLiNa kaže...

Pozdrav. Mob mi je rootan i jučer sam koristila jedan widget koji treba SU dopuštenja.... i imao ga je.. danas više nema... kako mu mogu vratiti dopuštenje? probala sam obrisati aplikaciju, pa vratiti, nema dopuštenja... stavila noviju verziju aplikacije i isto...

otvoris super user aplikaciju i nades tamo tu blokiranu aplikaciju i samo joj das dopustenje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice