Evo...trenutno se radi fasada na kuci, pa imamo nekoliko boja u planu. Zanima ima tko kakav program u kojem mogu ucitati sliku svoje kuce, i bojati je bojama kojima hocu, da vidim kako izgleda???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo...trenutno se radi fasada na kuci, pa imamo nekoliko boja u planu. Zanima ima tko kakav program u kojem mogu ucitati sliku svoje kuce, i bojati je bojama kojima hocu, da vidim kako izgleda???
Photoshop?!
Ima bucket a i mozes sam boju napraviti :)
Ima bucket a i mozes sam boju napraviti :)
Mislim da ne može s Paintom napravit onako kako je zamislio.
Imao sam ja jedan program... jako dobar, dobili smo ga na CD-u od te neke firme... probam nać sutra
Nadje li ista? :D
Program ti se zevo Chromos-svijetlost. Prgram je baš super. Uglavnom označiš zid, ako ti je ispred kuce npr. bor pa ti zaklanja dio nije problem to rješava offsetom. i nakraju odabereš boje...Ima jaaako buno različitih nijansi. Moze se koristiti za interrijer i Eksterijer. Najbolje je da ima u sebi help pa ako nešto ti nije jasno sve ti pise unutra(Bez brge budeš to koristio, napočeku zna biti zeznuto...
)
http://www.chromos-svjetlost.hr/download/SvjetlostDesign_Harmony.exe
P.S. Toplo preporučam jer sam ga koristio.
Nadje li ista? :D
Nista :L
Skini si Paint.NET i instaliraj.
1. Otvori si sliku kuce u njemu. Napravi novi layer (ctrl+shift+n) i klikni na njega da bude aktivan.
2. Uzmi kist i jednostavno obojaj kucu n anovom layeru (BILO KOJA BOJA)
3. Odi na layer properties (F4) i sredi si Opacity i Blending mode kak ti najbolje pase.
4. Kad to rijesis samo mjenjaj boje na tom drugom layeru pomocu kantice za boju.
Pro Tip (da bar) : Probaj prvo na dijelu kuce da se ne mucis sa cijelom
Sretno!