Ovako,da ne duljim imam jednu ffotku i otvorio sam je u paintu i jedan dio teksta zamračio bojom,problem je što sam orginal izbrisao.Photoshop je dosta moćan alat i igrao sam se malo sa levelima i kontrastom ali nisam imao uspjeha,ima li možda neki specijalizirani alat unutar PS koji bi moga učiniti taj dio imalo vidljivim pa ću ga ja lako izvući iz slike. Zahvaljujem na pomoći :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U paintu si napravio nešto? Što sad želiš tekst preko kojeg si pošarao vratiti? Nemožeš....
toga san se boja :S
Nažalost, stvari ne funkcioniraju kao u CSI serijalu. Kada je informacija izmjenjena, ne možeš ju vratiti ako je već spremljena. Znači, ako ti je taj dokument zatvoren, a original izbrisan, teško da ćeš uspjeti vratiti da bude original.
Jedina šansa ti je pokušati vratiti orginal nekim programom za povrat izbrisanih fileova, ali i to je prilično nevjerojatno i svakom sekundom korištenja računala vjerojatnost opada (jer raste vjerojatnost da je file pregažen).
toga san se boja :S
Dobro si je i boja. 
ma ono što daju na televiziji u pustim CSI serijama je najveća glupost šta san vidio ali san mislio pošto su pikseli crni a slova ispod bijela da se može nekako invertati ili nešto,ali svejedno hvala :D
ma ono što daju na televiziji u pustim CSI serijama je najveća glupost šta san vidio ali san mislio pošto su pikseli crni a slova ispod bijela da se može nekako invertati ili nešto,ali svejedno hvala :D
Nije to ko korektor. Imaš krivu ideju kak funkcionira tak nešto... Zamisli si to kao hrpu brojeva napisanih na papir. Na jednom mjestu obrišeš par brojeva i na to mjesto napišeš druge... Ista stvar je i ovdje.
..problem je što sam orginal izbrisao...
-ovo je zapravo manji problem (nego popravak slike), undelete/recovery alati čine čuda, ali je važno pokušati što prije i što manje korstiti disk na kojem je bio obrisan file. Trentno su šanse 90% ako je danas obrisan, za tjedan će šanse biti 50%...