- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za taj poso bi u biti trebao ili nešto nacrtat preko tih slova ili uzeti clone tool pa ''klonirati'' pozadinu pa da izgleda kao da slova uopće nije ni bilo
uglavnom najbolje ti je sve pofarbat u crno pa probati imitirati ovu svjetlost da izgleda identično kao i drugdje, i taj neki pattern
nije preteško ovisi kolko dobro znaš radit
Ok, hvala, ali da li postoji još koji način, nešto tipa izrezati slova it...?
Šta ti trebaju slova odvojeno?
Hvala za wall. Međutim, da li si ti to napravio kao što je rekao Damir_zg, ili si to napravio na neki drugi način? Ako si napravio na neki drugi način, bio bih zahvalan na objašnjenju
Šta ti trebaju slova odvojeno?
Ne netrebaju mi slova odvojeno, nego bi ih htjeo maknuti. Znam za alat "clone",a li me je zanimalo da li postoji neki drugi način. Imam dosta wallpapera koji imaju slova, logoe itd..., a ja bi ih se htjeo riješiti (slova itd...).
Imaš tisuću načina.
1.smudge tool
2.clone tool
3.pattern stamp tool
4.običan brush ako je pozadina jednobojna
5.Healing brush i spot healing brush
Sve ovisi o samoj slici,odn.pozadini,nekad treba i kombinirati da na kraju sve to izgleda vjerodostojno.
Imaš tisuću načina.
1.smudge tool
2.clone tool
3.pattern stamp tool
4.običan brush ako je pozadina jednobojna
5.Healing brush i spot healing brush
Sve ovisi o samoj slici,odn.pozadini,nekad treba i kombinirati da na kraju sve to izgleda vjerodostojno.
Ok,hvala!
dobar posao :)
Pozdrav
trebala bi mi hitna pomoć oko nečeg što radim u GIMPU.
Naime, imam jedan zadatak da iz 8-bitne slike (maks 50 boja) moram izanalizirati histogram,
te zatim identificirati različite nijanse "iste" boje te napraviti popis boja sortiran po zastupljenosti.
ne kužim, dal se to uopće može vidjeti iz histograma, kolko znam on samo prikazuje svjetlinu.
ako ne, gdje se to u GIMPU može vidjeti.
gombam se s tim dobar dio prošle večeri i cijelo jutro.
puno hvala!