Photoshop cs4 pitanje

poruka: 5
|
čitano: 1.261
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Photoshop cs4 pitanje

Ovako dok idem pod file/new imam samo filtere blur,noise,render,sharpenvideo,other

a dok idem file /open onda imam sve filtere.

Dal je inace to tak ili? Jer sam htio nesto raditi po tutoriala i onda sam dosel do jednog djela gdje treba dodati neki a flter a ja ga nemrem upotrijebiti

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop cs4 pitanje

Je ako izabereš file > new > (color mode) > bitmap. Ako izabereš npr. rgb, onda bi trebao imati sve opcije.

16 godina
neaktivan
Photoshop cs4 pitanje

Problem je bio u time što je bilo postavljeno na na 32 bit a treba na 8 bit 

Hvala

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop cs4 pitanje

E sad ga pretjera..

Stavi si rgb, tj. 24 bita, to je za većinu situacija najoptimalnije. 32 bit, tj cmyk je prvenstveno za ofset tisak, a obzirom da se time ne baviš, ne treba ti. 8 bit, tj. indexed color i nije neka kvaliteta, pa će ti fotka izgledati vrlo loše.

16 godina
neaktivan
Photoshop cs4 pitanje

koristim program jedan dan pa jos neznam, a  na rgb se moze staviti samo 8,16 i 32 bit 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 15:47 (kc-kb).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice