Pozz, kako mi je wifi brzina sramotno niska sa navedenim routerom, zvao sam bnet te su poslali tehnicara da to pogleda.
Isprobao je sve kombinacije i zakljucio da mi treba novi router. Tj novi primjerak istog routera. Problem naravno nije nestao tak da sam dogovorio promjenu instalacija.
Odradeno je i to, promjenili su koaksijalce od kutije na hodniku pa sve do mog receivera ali dobio sam samo 20Mbita poboljšanje, točnije na 45 od plaćenih 120.
Reko je da je najbolje i jedino riješenje da kupim drugi router te ga spojim na Technicolor koji je citiram, smeće 
Imam oko 20 metara koaksialca od glavnog splittera u stanu do routera i jacina je prije zamjene koaksijalaca bila na -10dB kaj god to znacilo. Sad ne znam na koliko je al zicno imam oko 115Mbita.
Ima li tko kakvu preporuku? Pošto imam u Emmezetti neke bonove za iskoristit gledao sam nekakav Manhattan modem al mislim da može drugdje bolje za manje love.
Hvala
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.