Nemogu pronać vlastitu mrežu (wi-fi)

poruka: 6
|
čitano: 1.872
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Imam jedan problem...imam modem ZyXEL P-600 series dakle preko toga mogu hvatat WLAN preko laptopa,mobitela i tako to...bar sam prije mogao,sad nemogu i tu je problem

nemože je uopće pronać,pokušavam ručno upisat kao da je skriven ali nula bodova...i naravno primjetio sam da je WLAN lampica prestala svijetliti

inače to je od t-coma sve..jel zna netko u čemu je problem..probao sam tamo na onu stranicu 192.nešto i tamo imam svoj naziv mreže ali nemogu pronać da li je negdje isključeno

jel zna netko u čemu je problem..iz čista mira se to desilo

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Nemogu pronać vlastitu mrežu (wi-fi)

Ako ne znas sto, kako i gdje, najbolje ti nazvati njihovu sluzbu za korisnike.

13 godina
neaktivan

Pa u postavkama modema aktiviraj wlan jer napisao si da vidiš mrežu samo ju aktiviraj

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Upravo kako i potonji post kaže, ukoliko je WIFI ranije podešen, (Ime, kanal, tip šifriranja...) trebaš samo u check boxu enablirati (ukljuciti wifi modul), obicno se uređaj restarta i nakon toga WIFI radi a pripadajuća LED-ica svijetli.
Ako u sučelju nevidiš check box možda si na uređaj prijavljen kao "user" koji može samo pregledavati postavke, da bi mogao mjenjati prijavi se kao "admin".
Ukoliko se ne uspiješ logirati kao admin preostaje ti na uređaju pronaći tipku za reset (drztati je pritisnutom oko 10 sekunda) i tada iznova konfigurirati router (WAN, WLAN) postavke.
Savjet: ako nisi dovoljno stručan nakon reseta odaberi opciju "quick config" ili "config wizzard" pa naknadno fino podesi postavke.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 1:16 (Hardwhelper!!!).
15 godina
Prilikom ulaska u postavke routera biti ce ti vez upisana lozinka. Obrisi ju i u pisi 0000 (4 nule). Tako ces unici u postavke s admin privilegijama.
Poslje ce ti biti lako pronaci postavke za wlan.

Jos prilikom ulaska u postavke nemoj odabrati onaj wizard nego otidji na advanced... (duze vrijeme ne koristim zyxela pa ne znam tocno kako pise)
Tko se zadnji smije, nije skužio!
15 godina
Prilikom ulaska u postavke routera biti ce ti vez upisana lozinka. Obrisi ju i u pisi 0000 (4 nule). Tako ces unici u postavke s admin privilegijama.
Poslje ce ti biti lako pronaci postavke za wlan.

Jos prilikom ulaska u postavke nemoj odabrati onaj wizard nego otidji na advanced... (duze vrijeme ne koristim zyxela pa ne znam tocno kako pise)
Tko se zadnji smije, nije skužio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice