JAČI SIGNAL kako i s čime?

poruka: 5
|
čitano: 6.236
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Naime frend je od mene udaljen cca 50 m zračne linije i ok imamo 2 vrata svako i sa ovime ...dole linkanim adapterom od ima od 8 do 12 % signala u sobi .

http://www.diskont24.com/product.php?productid=7843&cat=554&page=1

postoji li nesto za sto netko moze garantirat da je jace i bolje.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve te wlan usb kartice koje nemaju odvojive antene su dobre jedino zakučnu upotrebu, znači udaljenost od rutera nekih 10 metara max i par zidova.

Preporuka na Airlive usb 1600 ili 1700, imaju odvojive antene, 1600 radi meni i sa više od 5 metara usb kabla, te na njih možeš spojiti jače antene.

Ili možeš uzet neki AP sa client modom i antenu jaču.

I don't need sex, T-com fucks me every day
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 10:06 (pinkskin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: JAČI SIGNAL kako i s čime?
pinkskin kaže...

Sve te wlan usb kartice koje nemaju odvojive antene su dobre jedino zakučnu upotrebu, znači udaljenost od rutera nekih 10 metara max i par zidova.

Preporuka na Airlive usb 1600 ili 1700, imaju odvojive antene, 1600 radi meni i sa više od 5 metara usb kabla, te na njih možeš spojiti jače antene.

Ili možeš uzet neki AP sa client modom i antenu jaču.

Znaci po tebi airlive 1600 nece nikakav problem raditi, trebalo bi to funkcionirat ok?

17 godina
protjeran

Gle nisam siguran 100% ali da če jače hvatat od sadašnje kartice to je sigurno, i još kad se stavi jača antena to po mojoj procjeni bi trebalo biti dost za dobar signal, ali nikad se se nezna.

Nego jel ima prepeka između rutera i mjesta gdje bi stavio wlan karticu?

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: JAČI SIGNAL kako i s čime?
$rky kaže...

Naime frend je od mene udaljen cca 50 m zračne linije i ok imamo 2 vrata svako i sa ovime ...dole linkanim adapterom od ima od 8 do 12 % signala u sobi .

http://www.diskont24.com/product.php?productid=7843&cat=554&page=1

postoji li nesto za sto netko moze garantirat da je jace i bolje.....

usmjerena antena: bikvad, panel, yagi, kantena. dolje imas jednu jednostavnu konstrukciju koja moze pojacat signal 50%

G122 Kantena G122 Kantena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice