Mreza bez DVD-a

poruka: 14
|
čitano: 12.935
|
moderatori: vincimus, Zli Luđak
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mreza bez DVD-a

Da li bi redakcija Mreze (odnosno "Bug" kao izdavac) razmotrila prijedlog da se kao opcija ponudi pretplata na Mrezu bez DVD-a? Osmijeh Mislim da mnogim citateljima DVD ne predstavlja neku vrijednost (radi se uglavnom o sadrzajima koji se danas brzo i lako skidaju s Interneta), a njegovo izostavljanje bi mozda moglo smanjiti cijenu pretplate ili pak omoguciti da dobijemo vise teksta (ili manje reklama Namigiva ) za istu cijenu.

Usput mozda i mala primjedba zbog papira na kojem se Mreza trenutno tiska. Osobno mislim da je papir previse kvalitetan (debeo). Najvazniji je sadrzaj, a papir ionako prije ili kasnije zavrsi na odlagalistu. Tu opet vidim prostor za smanjenje troskova, a niti ekoloski aspekt ne bi trebalo zanemariti.

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 13:10 (hoover).

3 0 hvala 0
17 godina
RE: Mreza bez DVD-a
hoover kaže...

Da li bi redakcija Mreze (odnosno "Bug" kao izdavac) razmotrila prijedlog da se kao opcija ponudi pretplata na Mrezu bez DVD-a? Osmijeh Mislim da mnogim citateljima DVD ne predstavlja neku vrijednost (radi se uglavnom o sadrzajima koji se danas brzo i lako skidaju s Interneta), a njegovo izostavljanje bi mozda moglo smanjiti cijenu pretplate ili pak omoguciti da dobijemo vise teksta (ili manje reklama Namigiva ) za istu cijenu.

Usput mozda i mala primjedba zbog papira na kojem se Mreza trenutno tiska. Osobno mislim da je papir previse kvalitetan (debeo). Najvazniji je sadrzaj, a papir ionako prije ili kasnije zavrsi na odlagalistu. Tu opet vidim prostor za smanjenje troskova, a niti ekoloski aspekt ne bi trebalo zanemariti.

Pozdrav!

Pretplata na Mrežu mi još traje do 4 mjeseca a od tada...bye bye :) Ima puno boljih časopisa u online izdanju...

16 godina
neaktivan
bbahes kaže...
hoover kaže...

Pozdrav!

Pretplata na Mrežu mi još traje do 4 mjeseca a od tada...bye bye :) Ima puno boljih časopisa u online izdanju...

Sto se tice DVD-a ja bi volio da nastavi jer imam ogranicenje na internet promet (5GB) tako da skidanje nekog novog OS-a ili bilo cega veceg ne dolazi u obzir. Mrezin DVD je spas u tome a i predstavlja novi, interesantni software. Ja sam definitivno da ostane DVD, jer se nece vise redovito pojavljivati :(

Sto se tice online casopisa, definitivno ima odlicnih online casopisa i mozda i boljih od Mreze. Neznam za ostale ali ja volim povremeno citat nesto kvalitetno i u papirnom izdanju a Mreza je definitivno najbolji casopis za to!

http://www.nluthor.wordpress.com
17 godina
neaktivan
bbahes kaže...

npr.?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 12:34 (Skyline).
17 godina
Skyline kaže...
bbahes kaže...

npr.?

Kako pratim Microsoft tehnologiju, evo nekih:

http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/default.aspx

http://technet.microsoft.com/en-gb/magazine/default.aspx

http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/default.aspx

Siguran sam da i za linux ima odličnih izbora.

16 godina
neaktivan
Mreza bez DVD-a

Jesam li ja dobro primjetio ili uz Mrežu ne dolazi CD?! Niti ima igdje rubrike, niti CD-a. Što to?!

Ne plastificirate korice, i puno tanje je ovo ovomjesečno izdanje.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mreza bez DVD-a

Mreža, siječanj 2010(dakle prošli broj):

UVODNIK(str. 6)

..I jos jedna napomena za kraj, ovo je zadnji broj mreže uz koji DVD ide kao redovni dodatak.

...u vrijeme kada broadband nije bio toliko rasprostranjen DVD(i prije CD) je imao nekog smisla, ali sada to ima sve manje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skyline kaže...

Mreža, siječanj 2010(dakle prošli broj):

UVODNIK(str. 6)

..I jos jedna napomena za kraj, ovo je zadnji broj mreže uz koji DVD ide kao redovni dodatak.

...u vrijeme kada broadband nije bio toliko rasprostranjen DVD(i prije CD) je imao nekog smisla, ali sada to ima sve manje.

Molim?! A cijena od 29kn, ona ostaje?! Pa očigledno je da je Mreža prošla katarzu i cijenu treba korigirati. Koji se to časopis prodaje, 100 stranica za 30 kuna?!

Što se tiče CD-a?! ...onda nek postavljaju barem linkove za skidanje.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
Smooth Operator kaže...

Jesam li ja dobro primjetio ili uz Mrežu ne dolazi CD?! Niti ima igdje rubrike, niti CD-a. Što to?!

Ne plastificirate korice, i puno tanje je ovo ovomjesečno izdanje.

Recesija, samo se nadam da se to neće prebaciti na BUG...

The blue screen of death is the best game I've ever played.
16 godina
neaktivan

Šteta ,ne vjerujem da je DVD bio neki trošak za vas ,jedino manje posla .Mreža jest odličan časopis koji rado imam ,ali čemu to uskraćivanje DVD-a ako izbacimo vaše objašnjenje koje po meni nije ni logično,jer ste se pročuli i prije nego ste sad zaključili.Nije da vas kupujem radi DVD-a (kao i Bug) ali uvijek je bilo korisnih stvari.Također ono što vam nije stalo na BUG dvd ,mogli ste staviti to na Mrežu DVd .Po meni sad ste zakinuli i DVD od Bug-a .Polako se urušava koncepcija ili se to varam.Sad još smanjite stranice ,pojačajte reklame i eto jedno veliko ništa kad ste postali "BROADBAND"!Možete vi i dalje ,sad kad se sve orijentira na Web i Web-OS ,zašto ne ukinete uopće časopise koji su vam i donijeli slavu jer ste "BROADBAND"!Što je to ,postali ste malo umišljeni jer ste broadband?Malo više objašnjenja povodom toga bi svi vjerni čitatelji svakako željeli.
Ako ste pružili neko suvislo objašnjenje u prošlim brojevima ili negdje na online BUG-u ispričavam se jer nisam pročitao da ste sve strpali u "BROADBAND".

Private
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 21:24 (Private).
17 godina
neaktivan
Mreza bez DVD-a

Kupio danas i nisam ni isao za tim dok sam kupovao nego tek kad sam dosao doma vidim nema DVD-a sve gledam da nije ispalo negdje i kazem sebi kako me preveslalo u trafici kad ono stvarno nema DVD-a kao priloga.Osjecam kako da sam kupio pola casopisa  stvarno mi fali taj DVD-e  uz njega sam se osjecao mocnije i sigurnije.Prava antirecesijska tragedija.

Uvijek Vaš nikad svoj.

0 0 hvala 0
17 godina
Kupio i ja danas Mrezu, platio 29 kn i par metara dalje skuzim kako nema DVD-a. Gledam u cudu no ubrzo se sjetim se da je u proslom uvodniku pisalo kako ce DVD biti izbacen.
No ono zbog cega sam se osjecao i jos uvijek osjecam opljackano je cinjenica da je cijena ostala ista.
Preocito je kako nam je u proslom uvodniku prodana magla i pod izgovorom o rasprostranjenosti broadbanda su Bug-ovci isli u lov u mutnom. Ocito je recesija pritisnula i njih pa moraju ovome pribjegavati. Al' ajd', da smo bar onda dobili i iskreno objasnjenje, a ne ovako jeftinu laz.
Dokle god to bude tako i/ili se cijena casopisa se ne smanji bar za 1-2 kn (idealno bi bilo 4kn), tvrdim da su nas preveslali i opljackali!
17 godina
neaktivan
Mreza bez DVD-a

U novoj mrezi(veljaca 2010), clanak pod sigurnost naziva "Snimi i zastiti", gdje se raspravlja o StoreAndProtect Autosave Encrypt.

Je'l netko od vas ubrao da to nije klasicni program za download, pa da ces se sad ti igrat tu -  nego neki prog koji ako oces koristiti moras naruciti izvana njihove "secure DVD-ove" na kojem je taj program???

Mislim ja sam sad lud, ono ko idiot trazim po njihovoj stranici link za download, a oni mi samo trpaju te njihove medije na kojima je predinstaliran/predspržen taj njihov software na koji ti ona trpaš svoje fileove? To u clanku nije autor dao nigdje do znanja.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mreza bez DVD-a

Neće to ići bez DVD-a. Neka razmisle onamo još jednom da li

je ukinuti DVD prava mjera štednje. Mrežu s DVD-om kupujem

s povjerenjem da je neko osim prosti download odradio

za mene još ponešto oko izbora, provjera, sigurnosti.

A i nije sama recesija razlog; sadržaj časopisa više nije ono

što očekuju administratori. Mislim očekuju temu blisku praksi

i DVD kao dodatak temi.

(Mreža je najbolji administratorov prijatelj, trebalo bi)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice