U novoj Mreži za ožujak koju sam danas dobio poštom vidio sam g.Ivu Pejakovića koji je bio demonstrator našoj grupi iz Mjerenja u elektrotehnici dok smo studirali na FER-u.Sjećam se i g.Danijela Bačelića. Vrijeme leti, a kao da je sve bilo jučer.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A koja je tema?(nije mi jos dosao)
Meni ga donesoše ima pola sata, tema ti je, Sjena nad ADSLom, infrastruktura pred zagušenjem. Uglavnom, ponovno se piše o krizi, nekim stručnjacima, sad su i ženske ubacili, te ponešto i što se zbilja može iskoristiti, kao optimizacija baza, naravno MSSQL, konfiguracija virtualnih podmreža. Ništa posebno.
Fino je viditi ove linkove za skidanje, da i nas čitaju i slušaju.
Meni je recimo neprimjeren naziv informatičarke u novom broju Mreže. Taj naziv je po meni za razdoblje prije pojave PC računala. Najbolje je kad netko daje oglas kako traži informatičara, a ono zapravo traži sistemskog administratora. Danas se govori o IT, odnosno ICT-u i Računarstvu kao znanosti, zato je primjerenije govoriti IT profesionalac, IT junior (početnik) ma koliko to nekome smetalo što nije izrečeno na hrvatskom.
Još uvijek mi fali DVD od Mreže .....a uvijek mi je drago vidjeti kolumnu Domagoja P. "Digitalna Radionica" ..što više to bolje!
..
Dosla mreza za travanj.
Tema: Implementacija CRM sustava.
Meni je to totalno boringg...te poslovne implementacije(tipa ERP,SAP, konzulanti i sve sto ide uz to)...ajd kao neki clanak, ali za temu broja...
Ostalo, ovako letimicno je tako-tako. Ima nesto o mobilnim procesorima, informatizacija zatvorskog sustava, par novih servera, onda nesto o hr domeni(postupci registracije), te sigurnost->nesto o PDF ranjivostima.(to bi moglo biti zanimljivo). Nema admin tema, tipa win server, mreze ili nesto o linuxu....Ovo sto ima odnosi se na hardware(serveri).
ocjena 2/5.(da ima CD/DVD, mozda 3/5).
Dosla mreza za travanj.
Tema: Implementacija CRM sustava.
Komentar si stavi u temu koja se bavi Mrežom 3_10 (ti pišeš o 4_10).
Stalno govorim - ugledajte se na ekipu koja komentira Bugove i jednostavno otvorite novu temu u kojoj stavite broj časopisa koji komentirate, svima će biti lakše snači se.
Zato ću sada ovu temu preimenovati u izdanje na koje su se dosadašnji osvrti odnosili.
ok, razmisljao sam o tome, medjutim aktivnost na ovom podforumu je mala, pa sam mislio da se necemo gubiti u jednom topicu.
Napravljen je novi topic, u vezi travanjskog broja, pa eto sad mozes obrisati ovaj i moj prethodni post u ovome topicu.
Hvala.