Mreža 03_2010

poruka: 8
|
čitano: 10.118
|
moderatori: vincimus, Zli Luđak
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Osvrt na novi broj

U novoj Mreži za ožujak koju sam danas dobio poštom vidio sam g.Ivu Pejakovića koji je bio demonstrator našoj grupi iz Mjerenja u elektrotehnici dok smo studirali na FER-u.Sjećam se i g.Danijela Bačelića. Vrijeme leti, a kao da je sve bilo jučer.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osvrt na novi broj

A koja je tema?(nije mi jos dosao)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Osvrt na novi broj

Meni ga donesoše ima pola sata, tema ti je, Sjena nad ADSLom, infrastruktura pred zagušenjem. Uglavnom, ponovno se piše o krizi, nekim stručnjacima, sad su i ženske ubacili, te ponešto i što se zbilja može iskoristiti, kao optimizacija baza, naravno MSSQL, konfiguracija virtualnih podmreža. Ništa posebno.

Fino je viditi ove linkove za skidanje, da i nas čitaju i slušaju.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Osvrt na novi broj

Meni je recimo neprimjeren naziv informatičarke u novom broju Mreže. Taj naziv je po meni za razdoblje prije pojave PC računala. Najbolje je kad netko daje oglas kako traži informatičara, a ono zapravo traži sistemskog administratora. Danas se govori o IT, odnosno ICT-u i Računarstvu kao znanosti, zato je primjerenije govoriti IT profesionalac, IT junior (početnik) ma koliko to nekome smetalo što nije izrečeno na hrvatskom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Osvrt na novi broj

Još uvijek mi fali DVD od Mreže Bogataš.....a uvijek mi je drago vidjeti kolumnu Domagoja P. "Digitalna Radionica" ..što više to bolje!Namigiva..

Private
17 godina
neaktivan
Osvrt na novi broj

Dosla mreza za travanj.

Tema: Implementacija CRM sustava.

Meni je to totalno boringg...te poslovne implementacije(tipa ERP,SAP, konzulanti i sve sto ide uz to)...ajd kao neki clanak, ali za temu broja...

Ostalo, ovako letimicno je tako-tako. Ima nesto o mobilnim procesorima, informatizacija zatvorskog sustava, par novih servera, onda nesto o hr domeni(postupci registracije), te sigurnost->nesto o PDF ranjivostima.(to bi moglo biti zanimljivo). Nema admin tema, tipa win server, mreze ili nesto o linuxu....Ovo sto ima odnosi se na hardware(serveri).

ocjena 2/5.(da ima CD/DVD, mozda 3/5).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Osvrt na novi broj
Skyline kaže...

Dosla mreza za travanj.

Tema: Implementacija CRM sustava.

Komentar si stavi u temu koja se bavi Mrežom 3_10 (ti pišeš o 4_10).

Stalno govorim - ugledajte se na ekipu koja komentira Bugove i jednostavno otvorite novu temu u kojoj stavite broj časopisa koji komentirate, svima će biti lakše snači se.

Zato ću sada ovu temu preimenovati u izdanje na koje su se dosadašnji osvrti odnosili.

17 godina
neaktivan
Mreža 03_2010

ok, razmisljao sam o tome, medjutim aktivnost na ovom podforumu je mala, pa sam mislio da se necemo gubiti u jednom topicu.

Napravljen je novi topic, u vezi travanjskog broja, pa eto sad mozes obrisati ovaj i moj prethodni post u ovome topicu.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 20:05 (Skyline).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice