Silverstone 50cm3, problemi sa paljenjem

poruka: 2
|
čitano: 2.449
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Silverstone 50cm3, problemi sa paljenjem
Nisam znao gdje drugdje da pitam; stoga sam se odlucio ovdje, jer je bug jedan od najvecih hrv foruma..
Naime rijec je o kineskom skuteru i njegovom vlasniku.
Dakle, kupio sam nedavno polovni skuter ujedno i moj prvi, no ne razumijem se u mehaniku. Stoga trebam Vašu pomoc. Vlasnik prije mene ga je odrzavao, no. Ubrzo su nastali problemi. Nece vise ni upaliti. Dam mu kontakt no ne daje znakove zivota.. Rastavio sam ga cijeloga tj. masku da provjerim da li se koja zica otpojila i sl. majstori su me savjetovali da provjerim bravu, al mogu ja nju provjerit kad se ne razumijem je li ona radi ili ne :'D. Nemam novaca da bih platio popravak. Stoga Vas molim da mi ukratko objasnite o cemu se tu moze raditi.. Akumulator se ispraznio i napunio sam ga, i sad je na 12V. Kleme sam provjerio s obadvije strane da se nije otpojilo itd. u cemu bi mogao biti problem?
Marcho the boss
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Silverstone 50cm3, problemi sa paljenjem

Mozda osigurac alnasera pogledaj plocu s osiguracima ... moze biti da su mu cetkice otisle ...baterija kad je puna bude ona i više od 12 v ...  bravu mozes provjeriti pomocu multimetra ili preko abterije i žaruljice ....

ai posto sam skuzio da se bas ne kuzis u to ...smatram da ti je bolje dat nekome ko se razumi ...jer cini mi se da samo shebat mozes ... :D

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice