Pomoc pri odabiru 22"

poruka: 9
|
čitano: 1.601
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pomoc pri odabiru 22"

Dvoumim se izmedju dva monitora.

Sta kolege forumasi misle?

Ovaj ili Ovaj?

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pomoc pri odabiru 22"

Ja ASUSA ne bih uzimao rađe Samsunga a ja ti preporucujem ovaj:http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=1010704

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc pri odabiru 22"

Po meni ti je najbolje da uzmes ovaj od LG.....sto ti je @Mitch predlozio..........ima brz odziv,fenomenalan konrtast i dizajn..........ja ti ga takodje preporucujem........ja bih asus uzeo od tvoja dva izbora ali opet ti kazem da ti je najbolje od LG uzeti definitivnoo.......uz tvoju grafu ce extra pasati ukoliko ti je grafa it potpisa

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.2.2009 19:56 (miks).
17 godina
Pomoc pri odabiru 22"

Da, ovaj LG se cini odlican. Velika rezolucija i sve, ali nije dostupan trenutno a ja bih monitor trebao u narednih par dana.

Sumnjam da je Ve mil sposoban u samo par dana dostavit taj monitor u ZG.

Mozda bih onda uzeo ovaj Samsung, ali ako jos netko ima prijedlog neka slobodno kaze. ^_^

AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Dvoumim se izmedju dva monitora.

Sta kolege forumasi misle?

Ovaj ili Ovaj?

kao prvo nemaju dvi prikljucke tako da ni jednog, uzmi rade nekog lg s DVI
Mitch kaže...

Ja ASUSA ne bih uzimao rađe Samsunga a ja ti preporucujem ovaj:http://www.vemil.hr/OpisMP.aspx?Sifra=1010704

cuo sam za taj monitor da dosta zuji, e sada da li je to serijska greska ili na nekoliko primjera sada neznam, ako budes kupovao samsung obaveyno u uducano provjeri kakvu matricu ima!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
Pomoc pri odabiru 22"

Meni ovog ima frend i gledali smo blu-ray s neta, fenomenalno takoder ima spojen ps3 na njega

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sta fali,kaj zuji i ako zuji ima 3 god.garancije tako da se ne treba brinuti oko toga...uzmi neces fulat s njim

16 godina
protjeran
Mitch kaže...

Meni ovog ima frend i gledali smo blu-ray s neta, fenomenalno takoder ima spojen ps3 na njega

na koji mislis
miks kaže...

Sta fali,kaj zuji i ako zuji ima 3 god.garancije tako da se ne treba brinuti oko toga...uzmi neces fulat s njim

ja sam samo covjeku rekao nedostatke, da ne bude poslije ovo kakvog ste mi to monitora preporucili itd, i ja isto idem drugi tjedan po taj HD lg jer full hd i dvi i hdmi ubojita kombinacija!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan

Da monitor je strava nema sta........ma znam nemoj se ljutit ,samo kazem da ne briga zbog glupposti....ipak monitor je stvarno extra.....sve 5

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice