Monitor 22"

poruka: 6
|
čitano: 1.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Monitor 22"

Koji monitor od 22" do 1700 kn. Treba mi za crtanje u acadu surfanje i gledanje filmova i tv-a a najmanje za gaminig.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Monitor 22"

A ja bih ti svoj preporucio tj. Lenovo L220x :) Ali najjeftiniji primjerak ti kosta oko 2900kn. Vrijedan svake lipice!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor 22"
infinityzg kaže...

A ja bih ti svoj preporucio tj. Lenovo L220x :) Ali najjeftiniji primjerak ti kosta oko 2900kn. Vrijedan svake lipice!

Kao vlasnik navedenog Lenova, mogu reći, smeće dali smeće!
17 godina
neaktivan
shkval kaže...
infinityzg kaže...

A bi li obrazlozio zasto je smece? :)
17 godina
infinityzg kaže...
shkval kaže...
infinityzg kaže...

A bi li obrazlozio zasto je smece? :)
 Mozda je gamer pa mu smeta visoki odziv ekrana.
17 godina
Monitor 22"

Samo da vam kazem jos nitko mu nije preporucio komp do 1700kn vec se samo prepucavate oko lenova koji tak i tak kosta 3000kn sto je (skoro) duplo od onog sto je trazio.

Iskreno ima dosta Lg, Samsung i Viewsonic modela u tom rangu, mislim da ne bi pogrijesio s nijednim od njih, prosvrljaj malo po Nabava.net

Zasto mislim da ne bi pogrijesio s njima? pa sve ti je to prijatelju moj na istim matricama i kad ih pogledas jednog kraj drugog neke bitne ralike u samoj kvaliteti nema, udji u ducan i pogledaj koji ti se najvise svidja na licu mjesta ako imaju nesto upaljeno na sebi. Ja sam isto razbijo glavu koji uzet, gledo ovdje gledo ondje sve to slicno, na ovom forumu svi plase s nekim lagom, delayom, ghosingom i slicno... Doso ja neki dan do svoje drage, oni taman kupili novi (zaboravio firmu) monitor na rasprodaji za 1300kn 22" reza 1600x1050 - gledali smo film na DVD-u - odlicna slika, ima i zvucnike koji su ok (makar samo nakratko smo ih isprobali, ima vanjske zvucnike koji su super pa smo ipak njih nazad spojili da ne bi ispalo da su bespotreni sada :D ) ...

Ne znam kakav bi bio u nekoj profi ulozi ili extreame gamingu, ali na prvi pogled nema zamjerki

Lg ili samsung ili viewsonic bi trebali biti ok, a velim u toj cijeni se nadje svasta.  Na tebi je da prosudis sto ti i za koliko novaca treba, a siguran sam da ako zamolis nekoga da ti malo pokaze nesto na njima ces moc i ocjenit sam na licu mjesta kakvi su.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice