Monitor 20''SAMSUNG 2033HD HDMI, TV tuner

poruka: 7
|
čitano: 3.746
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Monitor 20''SAMSUNG 2033HD

Pozdrav svima

Razmišljam o monitoru (vidi link)pa me zanima što mislite jel to dobar omjer uloženog / dobivenog kvaliteta?Svaki info bio bi od pomoci!

http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+20%27%27+LCD+SAMSUNG+2033HD+LS20CFVKF%2C+5ms%2C+300cd%2Fm2%2C+10000%3A1%2C+D-SUB%2C+DVI%2C+HDMI%2C+TV+tuner&option=artikl&id_kategorija=10032303&id_artikl=100.323.053

Osnovne karakteristike
Dijagonala 20''
Format ekrana 16:9
Max. rezolucija 1600x900
Svjetlina [cd/m2] 300
Kontrast DC 10.000:1
Vidljivi kut (hor.) [°] 170
Vidljivi kut (ver.) [°] 160
Vrijeme odziva [ms] 5
Priključci

* Audio In/Out
* Component
* D-Sub
* DVI-D
* HDMI
* SCART
* TV antena/cable

Ostale karakteristike
Zidni nosač (nije uključen) VESA 75 mm
TCO n/a
Boja high glossy black
Dodatno MPEG4 FullHD1080p DVB-T TV tuner (analog/digital), ugrađeni surround zvučnici, Daljinski.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.11.2010 21:06 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da bi za taj iznos mogao dobitii veću dijagonalu.

Pošto se ipak radi o monitoru isplativije je kupiti tv karticu i opet imaš tv na kompu.

Što se tiče dućana, rađe ADM ili Protis jer su jeftiniji, odnosno kada nađeš model koji ti se sviđa provjeri cijene na nabava.net.

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=SAMSUNG+2033HD&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.11.2010 0:45 (godo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Monitor 20''SAMSUNG 2033HD HDMI, TV tuner

Odgovor je bezveze nit sam pitao za cjenu nit sam tražio dijagonalu 55 inča ...prema tome neznam zašto uopce odgovaras ako neznas reci dvije pametne ovako ispada da radiš posthunt!!

Pitanje je jednostavno sročeno!

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 13:22 (petric1).
15 godina
neaktivan

Ako ti nije bitno koliko ćeš nešto platiti, ja ću ti onda prodati isti taj model za 3 000 kn.

Zašto bi htio 20" za cijenu za koju možeš dobiti 22".

Uostalom, dobro, onda ga kupi.

Pretpostavio sam da za svoje kune želiš dobiti najviše moguće, ali dobro, možda nisu tvoje.

A što da ti netko kaže da ne valja? Onda bi išao na drugi model ili bi ipak kupio ovaj?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
petric1 kaže...

Informiraj se gdje je proizveden,imam tri monitora i jednu lcd televiziju od samsunga pa ti govorim iz iskustva,ja sam kupio 2233Bw(bez tv tuner-a) i krepao je nakon mjesec dana(ali priznali su mi garanciju i dali mi novog(M-san)),tj pola slike mi je bilo konstantno sivo,a pola normalno,2233BW je proizveden u Maleziji(nisam to znao dok ga nisam kupio),a drugi monitor je 206BW,on je proizveden u slovačkoj i nikakvih problema nisam imao sa njim,a star je oko tri godine,isto tako imam samsung crt 17" proizveden u Slovačkoj,ima šest ili sedam godina nisam siguran,radi bez greške,uglavnom gledaj da je proizveden u Europi{#}

17 godina
neaktivan
godo kaže...

Ako ti nije bitno koliko ćeš nešto platiti, ja ću ti onda prodati isti taj model za 3 000 kn.

Zašto bi htio 20" za cijenu za koju možeš dobiti 22".

Uostalom, dobro, onda ga kupi.

Pretpostavio sam da za svoje kune želiš dobiti najviše moguće, ali dobro, možda nisu tvoje.

A što da ti netko kaže da ne valja? Onda bi išao na drugi model ili bi ipak kupio ovaj?

Ma gledaj ..... nisam postavio pitanje gdje je najjeftiniji(jer mi je najednostavnije otici u LINKS a ne narucivati iz tko zna gdje i plačati eventualnu poštarinu) ,niti sam naveo da bi ja veci od 20 inca(mozda mi bas paše 20 inca i ne želim veci monitor) ,za TV tuner i ja znam da mogu kupiti posebno (imam ga i ne ali ga pak želim integriranog na monitoru) .Dakle sve smi mi rekao samo ne ono što se pita ....

15 godina
neaktivan
RE: Monitor 20''SAMSUNG 2033HD
petric1 kaže...

Pozdrav svima

Razmišljam o monitoru (vidi link)pa me zanima što mislite jel to dobar omjer uloženog / dobivenog kvaliteta?Svaki info bio bi od pomoci!

petric1 kaže...

Ma gledaj ..... nisam postavio pitanje gdje je najjeftiniji(jer mi je najednostavnije otici u LINKS a ne narucivati iz tko zna gdje i plačati eventualnu poštarinu) ,niti sam naveo da bi ja veci od 20 inca(mozda mi bas paše 20 inca i ne želim veci monitor) ,za TV tuner i ja znam da mogu kupiti posebno (imam ga i ne ali ga pak želim integriranog na monitoru) .Dakle sve smi mi rekao samo ne ono što se pita ....

Zar je problem što si dobio nekoliko informacija?

Da li je najbolji omjer uloženo/dobiveno, to si pitao, pa sam ti odgovorio da je bolje ako se radi o monitoru dijagonale 22".

To naručivanje "iz tko zna gdje" u nekim (odnosno u većini) situacija bude zajedno sa dostavnom jeftinije nego kupnja u drugom dućanu u kojem je puno skuplje.

Što se tiče monitora, kupi ga, zašto ne, ako bude problema s njime, zamijeniti će ti ga, a i uostalom praktički štogod da kupiš ne možeš jako fulati. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 18:54 (godo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice