Monitor 0-24h

poruka: 39
|
čitano: 5.356
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Monitor 0-24h
tnakir kaže...

Cuj... cura se bavi fotografijom... Amaterski ili poluprofesionalno pretpostavljam. Znaci ne trebaju joj monitori od 6000 kn. Velik ekran joj treba za workplace, da bude komodan, a sad, to sta sad crna nije BAS crna i neznan ni ja sta, koga boli briga. Ne mogu virovat od cega vi ljudi patite, da vam crna bude bas CRNA spremni ste platit duplo... Zanima me samo bi li VI bili spremni izdvojit tolike novce da ste vi tu u pitanju...

Viruj mi, neces primjetit razlike u boji, ili ti bar nece smetat...

Baš zato što se bavi fotografijom, boje moraju biti savršene. Ako već ne želi kupiti neki CRT (Samsung 959NF je odličan, a nađe se za sitne pare), onda neka barem kupi što bolji LCD.
Ja imam 24" od skoro 7000kn i mogu ti reći da su razlike ogromne, ali toliko drastične da svaka kuna vrijedi.

Ovaj Samsung XL20 je također odličan izbor.
Liniću i Šukeru je nakon n-te svađe odbrosio: "Ko pit bulovi ste!" Na to mu je Šuker, prisno uzvratio: "Najveći pitbul si ti!", na što je Bago ne trepnuvši ispalio: "Ne, pokraj vas sam pudlica!"
17 godina
Monitor 0-24h

Ima bit da neznas di ces sa lovom :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Monitor 0-24h

Uzmi 2232bw niti je prevelik ja ga imam i buljim cjeli dan pa nista.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor 0-24h
autorov komentar

Da li mi se isplati uzeti Dell E228WFP ili LG LCD L226WTO? ili Samsung 2232bw? Monitor kupujem u Vemilu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2008 20:48 (sue6).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor 0-24h
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

kupila sam samsung T220 U VEMILU.hvala na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sue6 kaže...

I kaki je taj  T220
17 godina
protjeran

Ja ga imam. T220 je lijep izgledom i dizajnom ponajviše, a što se tiče kvalitete mislim da mu vjerujem pošto je Samsung. Imao sam SyncMaster-a 5 godina bez ijednog problema! Slika je "čista" i dobra na najvećoj rezoluciji 1680x1050, kontrast boja je ugodan za oko, podesiv je po vertikali (zakretan u okomitoj osi)... Dalje ne bih, nisam neki "majstor od monitora". Sve u svemu meni je OK zasada, poslije ćemo vidjeti s vremenom. Meni je glavno da radi dobro, nemam profesionalne ambicije kao Home user.

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 512Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 11:42 (stoncin3).
17 godina
Monitor 0-24h

Weeeeeeeeeee... bravo :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
drago7 kaže...
sue6 kaže...

I kaki je taj  T220
 Čim steknem neke dojmove i namontiram ga, napisati ću što mislimSmijeh....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice